Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 63
    Po ke zanat dhe di gjuhen pak gjen pune dhe rehatohesh shpejt. Kutpohet ne fillim do kesh veshtiresi, se nuk besoj te kete vend ne bote qe te pret me duar hapur, na shpi, na makin, na pun.

p.n.a.p.m.q.g.q.n.t.v.
    Anëtarësuar
    03-06-2005
    Vendndodhja
    Berat-Tirane-Milano
    Postime
    179
    Citim Postuar më parë nga King_Arthur Lexo Postimin
    ok na e thuaj nje variant qe mund te shkosh deri ne shtepine e bardhe
    .
    Barak Obama nuk eshte djali i nje emigranti? Mbi te gjitha eshte njeri me ngjyre! Jo ne Shqiptaret qe jemi te bardhe?

Te talentuarin e kerkojne te gjithe, ky eshte problemi me i madh per shoqerit ne zhvillim. Ikja e "trurit"
    Nëse thonë se lufta dëmton paqen unë "m.g.q.n.t.v." po ju them lufta për liri është paqia vetë!

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    po me e lira eshte nga greqia me pashaporte greke dhe shkon ne kanada ose amerike por

mund te hypesh dhe ne tragete

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Citim Postuar më parë nga m.g.q.n.t.v. Lexo Postimin
    Barak Obama nuk eshte djali i nje emigranti? Mbi te gjitha eshte njeri me ngjyre! Jo ne Shqiptaret qe jemi te bardhe?

Te talentuarin e kerkojne te gjithe, ky eshte problemi me i madh per shoqerit ne zhvillim. Ikja e "trurit"
    po lene mer obamen ti se ai kushedi sa ka qe ka shkuar ne usa pastaj nuk e zgjodhen kot ate per kandidat per president keta demokratet. pastaj me kete po tregon qe je rracist ai i zi ne te bardhe , kjo ska te beje fare . ne po flasim si te emigrosh ne usa si fillim ti thua shtepia e bardhe ehuuu ku e ka davane shtepia e bardhe. nuk e di sa i ke lexuar postimet e mia por ishte njeri aty thoshte te blej shtepi une ne usa dhe te perfitoj dokumentat nga prona . nuk e di se si e mendojne keta ameriken mbase ju duket fushe me lule ketu po falimentojne perdite e me shume biznese po iken dhe ka ikur ekonomia per lesh . varjantet une i thashe me aq sa di une kush jane per te ardhur ne menyre legale dhe jo ilegale pasi eshte e kote qe ta marresh mundimin.

1- me shkolle
    2- me llotari
    3- me bashkim familjar
    4- me garanci

dhe me keto me larte qe shkruajta jo me te gjitha i merr documentat .

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Citim Postuar më parë nga Roi Lexo Postimin
    Z King,
    Nuk eshte budallalek se ne Europ shembull konkret ne Zvicerr ti mundesh te blesh nje shtepi apo nje pron diqka tjeter dhe te fitosh nje vize te perjetshme por duhet te jet shuma paksa e majme per kete pune,
    E ti mos i thuaj njeriut nuk mundesh ket nuk mundesh ate se nuk je ti far Governatori ne SHBA qe te dish te gjitha ligjet..
    Me vjen keq por edhe ti dikur ke bere keso pytje e tash je mire dhe i ndeshkon te tjetert, Fjal popullore "Ai qe ka stomakun plot nuk ja din hallin te uriturit"
    ore ti kur te kam pyetur une ste kam pyetur per veten time por per familjen dhe sa per dijeni une jam me dokumenta kam ardhur me llotari . pastaj mos bej krahasim me europen se nuk eshte njesoj . ore ne ambasade amerikane ne tirane nuk kane marre vize bisnesmene te fuqishem qe linin dhe leke peng qe do ktheheshin ne shqiperi jo si ky varianti i ketij . te blesh shtepi ne amerike duhet te kesh shume gjera parasysh dhe mbi te gjitha ky nuk eshte ne usa fare mer , ky nuk e merr dot shtepine ne emrin e vet kaq e kupton duhet ta veri shtepine ne emer te dikujt qe ka kredit te mire ketu .

Governatori ne SHBA qe te dish te gjitha ligjet..
    jo une governator nuk jam por ama une jetoj ketu dhe e di cfare behet dhe si behen gjerat .

"Ai qe ka stomakun plot nuk ja din hallin te uriturit"
    kete fjalen popullore ske pse ta thuash hic une spo ndaloj njeri te vije perkundrazi gjithe shqiperia le te vije dhe ketu ku jam une ka shume shqiptare sa per dijeni eshte shteti qe ka me shume shqiptare . o burra te gjithe te vine por puna eshte se une po e shpjegoj se si veprohet ne kete rast .
    dhe nese kete qe te them une qe ky me ane te prones nuk vjen dot nuk e beson shko pyet ku te duash.

Un studjoj ne Bullgari,dhe ktu shkolla 3 muajt e veres na jep mundesi me punuar ne UsA.Me fjal punen vizen siguracjonet e te gjitha na i mbulon shkolla ktu ku jam.Menyre me te lehte se kjo sbesoj se mund te kete per te emigruar ne UsA.Kalofshi Kendshem! Bye

Djema e vajza, harrojeni Ameriken pa dokumenta te rregullta. Te vish me dokumenta te rregullta eshte ferr i vertete si fillim, imagjinojeni vete pa dokumenta. Me mire buke e qepe ne Shqiperi, sesa te endesh Amerikes pa dokumenta neper lloj lloj punesh te ndyra me njerez te kategorive me te uleta. Merrni ne konsiderate dhe kete tjetren, qe po erdhet ilegalisht ketu, do t'ju bie rasti ti shikoni te afermit tuaj pas shume vjetesh serisht. Njoh shqiptare plot ketu qe si kane pare rrobt e shtepise per vite te tera (6-12 vjet). Nese mund ta perballoni kete ndarje per se gjalli, atehere s'me mbetet gje tjeter vec t'ju them BUJRUM ne Amerike.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    kur don flet tamom bruku hahahahahahahahhhahaa

kom pas i shok mtiron. ene kur ishim adolesht ene shikjojshim ameriken ne tv ai thote. e kom onder me shku ne nyc ene me e dhez i cigore duhon tek broklin bridge.

ene erdhi daja pa doc. ene care ska heq. sa here du me e ngacmu i them shko ke brixhi ene nize i cigore hahahahahahahahahahahah
    no glove no love

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Nese jeni te lindur per te ardh ne Ameriqi , god ju sjell vete pa u lodh ju hic (destiny) . Psh une qe kur linda , pashe ne enderr - qe linda gabimisht ne toke tjeter. Nje gabim i vogel . Po ama nuk tentova hic per usa , me erdhi vete fati te dera dhe trokiti TAK TAK - do te shkosh ne usa ?

so prisni per ate trokitje , po erdhi mire . po s'erdhi prape mire . Rrini aty ku jeni me mire .

looool.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    su munove hic ti zemra hahahahahaha

njato shitja i ktyne qi jon mtiron ene se njofin usa. mos mi shit mu
    no glove no love

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Vendi per te emigruar dhe pse
    Nga desada-UK në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 07-11-2023, 11:55
  2. Kerkoj ndihme per te emigruar
    Nga Fjorel sinanaj në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-07-2017, 05:29
  3. Vendi me i mir per te emigruar keshilla
    Nga Arsene në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 22-03-2015, 13:41
  4. Mundesia me e lehte per te emigruar ne USA?
    Nga Saamm në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 12-05-2012, 13:30
  5. Shteti i përshtatshëm për të emigruar
    Nga Kryeplaku në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 25-04-2012, 15:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •