Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 63
    i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Citim Postuar më parë nga rainbow 007 Lexo Postimin
    Mr.Kingu a ki njohuri se si shkon (qka jane ato pune qe i flet ti ) apo ke vetem deshire te pergjigjesh pa pasur ide fare .
    ore po te ishte keshtu si do ti blinin te gjithe shtepi ne amerike . pastaj si do me ble shtepi ti pa qene ketu . ne radhe te pare duhet te jesh i rregjistruar nje here ketu ne usa . ah pastaj vetem nese shtepine e blen ti por ne emer te dikujt tjeter qe eshte ne amerike , pra ti shoku im mos fluturo me presh une jam me dokumenta dhe spo blej dot shtepi ketu jo ti qe sje fare ketu do me ble shtepi dhe te vish ne amerike me ane te prones ky eshte budallallek..
    Ndryshuar për herë të fundit nga King_Arthur : 27-09-2008 më 13:12

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-12-2007
    Postime
    119
    Vetem ne qoftese ke 1 milion $ dhe i kalon ne ndonje banke amerikane te pajisin direkt me letra dhe padyshim qe duhet ti bindesh qe do investosh ne USA. do blesh shtepi ,dyqan apo ndonje gje tjeter.

***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Martohu me shtetas amerikane. Hajt me trashegime.

p.n.a.p.m.q.g.q.n.t.v.
    Anëtarësuar
    03-06-2005
    Vendndodhja
    Berat-Tirane-Milano
    Postime
    179
    Citim Postuar më parë nga ujkus Lexo Postimin
    me shkolle
    Nga te gjitha menyrat kjo eshte me e veshtira!

Po pate tru çan jo rrugen e SHBA por dhe ne Shtepi te Bardhe shkon po te duash!
    Nëse thonë se lufta dëmton paqen unë "m.g.q.n.t.v." po ju them lufta për liri është paqia vetë!

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Citim Postuar më parë nga m.g.q.n.t.v. Lexo Postimin
    Nga te gjitha menyrat kjo eshte me e veshtira!

Po pate tru çan jo rrugen e SHBA por dhe ne Shtepi te Bardhe shkon po te duash!
    ok na e thuaj nje variant qe mund te shkosh deri ne shtepine e bardhe .
    ore si e dini ameriken ju re fushe me lule ku po iken ne greqi .

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Ameriken e ke ne Shqiperi mor djal,po duhet te dish menyren se si te jetosh!
    Amerika eshte vetem pune-pune-pune,po takojme njerez qe kemi njohur qe ne vogeli & jan ber me te plakur se cmund te ishin,rri ore ne shqiperi,ke pune-qejf-qejf,cte duhet ai lloj sporti ty?!!
    Feel the pump √

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Citim Postuar më parë nga King_Arthur Lexo Postimin
    ore po te ishte keshtu si do ti blinin te gjithe shtepi ne amerike . pastaj si do me ble shtepi ti pa qene ketu . ne radhe te pare duhet te jesh i rregjistruar nje here ketu ne usa . ah pastaj vetem nese shtepine e blen ti por ne emer te dikujt tjeter qe eshte ne amerike , pra ti shoku im mos fluturo me presh une jam me dokumenta dhe spo blej dot shtepi ketu jo ti qe sje fare ketu do me ble shtepi dhe te vish ne amerike me ane te prones ky eshte budallallek..
    Z King,
    Nuk eshte budallalek se ne Europ shembull konkret ne Zvicerr ti mundesh te blesh nje shtepi apo nje pron diqka tjeter dhe te fitosh nje vize te perjetshme por duhet te jet shuma paksa e majme per kete pune,
    E ti mos i thuaj njeriut nuk mundesh ket nuk mundesh ate se nuk je ti far Governatori ne SHBA qe te dish te gjitha ligjet..
    Me vjen keq por edhe ti dikur ke bere keso pytje e tash je mire dhe i ndeshkon te tjetert, Fjal popullore "Ai qe ka stomakun plot nuk ja din hallin te uriturit"
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Ore kot pyes, ndonjeri nga ju e ka pare dokumentarin Sicko te Michael Moore, meqe ra fjala per ameriken? Une u tremba ... me doli nga qefi ai vend. Qenka sport me i rezikshem nga ce mendoja
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    nigjoni i tfort

vje i shoku jem prej tirone. anej i ka ec ene ka bo pare tmodhe. i kishte hyp nkok me ble i makin knej ka ameriqia. ene shkojm bashk ke i dealer me ble makin te re.

e pysin kta per ssn, credit cards, home address ne usa. nigjo i thojn kta te dealer-it. po spate credit history ne nuk te shesim maqin. prit mer daj i thot shoku jem. une do e blej me pare mdor. i kon shqy syt amerikont se kta sbojn dot as ene i *ordh pa carta crediti hahahahahahaha

ameriqia nuk osht ajo qi ka qen para 12 vjetesh kur erdha un. ene per doc. o bo shum veshtin.

po qe se ti daje je nai katunar qi i bi kazmes gjith diten ec. po qe se je qytetor mshoji evropes
    no glove no love

i/e regjistruar Maska e maxhuni
    Anëtarësuar
    11-08-2008
    Vendndodhja
    Atje Ku S`Ke Qënë NDoNJëHeRe Ti :)
    Postime
    269
    13 Mije Euro Te Dergoj Un ..... Po Ashu Shkruaj ne PV .....
    FJªLët Janë G®ā .... VeP®aT Jãńë Bų®®ǻ

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Vendi per te emigruar dhe pse
    Nga desada-UK në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 07-11-2023, 11:55
  2. Kerkoj ndihme per te emigruar
    Nga Fjorel sinanaj në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-07-2017, 05:29
  3. Vendi me i mir per te emigruar keshilla
    Nga Arsene në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 22-03-2015, 13:41
  4. Mundesia me e lehte per te emigruar ne USA?
    Nga Saamm në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 12-05-2012, 13:30
  5. Shteti i përshtatshëm për të emigruar
    Nga Kryeplaku në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 25-04-2012, 15:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •