Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 103
    super saiyan Maska e vampiro
    Anëtarësuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    një rast dështimi ishte dhe ky i xhamisë që kam ke lagjja. xhaminë e ndërtun arabosauditët me lekt e veta dhe masi u ndërtu kishte ngel nji vit pa hoxhë se s'kishte hoxhë. mas nji viti se ku gjetën një hoxhë që kto të lagjes thoshin që kishte qenë hajdut nga kinostudio dhe kishte vra dhe dy veta para se të bëhej hoxhë. kur erdhi ky aty ke lagja jonë mas nji muji filloi të lunte me kasetë ca këngë arabe në orën 5 të mjesit dhe të premteve në drekë. në fillim i shkonin nja 10 veta ke xhamia ca pleq të komunitetit rom dhe nji kavajs që ka ardh aty. masi filloi të vinte ktë kasetën fillun njerzit duke fol nëpër lagje që na la pa gjum, ça janë kto këngë arabisht etj, dhe po nevrsikoseshin, dersa një ditë shkun ca nga çunat e lagjes nga ora 10 e mngjesit dhe i thanë ktij hoxhës që mos të kndonte më se na kishte ça veshët, ky ia bëri mirë dhe ditën tjetër prap vuri kasetën. masnej kishin shku tre nga kto çunat dhe i kishin thy altoparlantin e xhamisë, ky hoxha mori altoparlant tjetër mas dy ditësh dhe filloi prap me një arab që kndonte në pikë të mngjesit. edhe me ça dëgjova un ishin zi një darke me thika me kët hoxhën që kishte sjell ca nga shokët e vet të kinostudios me na detyru ne shqiptarët të dëgjonim arabisht në shpinë tonë. pra se për ça duhej feja ktu përveç se me acaru njerzit s'e di fare. yy sa histori ka kshu në shqipëri, prandaj sshkon më njeri nëpër xhamia dhe i kanë inat ose i tallin kto që vishen si arabë.

po kjo nuk ndodh vetëm me arabët, kemi rraf dhe nga ato të jehovait që na merrnin gocat e lagjes dhe i thonin që mos shkoni me shoqërinë se shoqëria të prish, ti duhet të vish vetëm ke ne, t'i ulesh jehovait dhe të punosh për jehovain, dhe tre nga kto gocat fillun duke u shkëput fare nga realiteti, sikur i kish bër lavazh truri. kur shkuam ke shpia e njërës edhe nëna vet dukej sikur e kishte humb fare. kto ishin nga amerika dhe kishin hap dhe nji sallë me qera ku bënin seancat e lavazhit për robt e lagjes. nejse muhabeti është i gjatë po një ditë çunat e lagjes masi i kishte thënë babi i njërës prej ktyre gocave, shkun dhe i pallun mirë kto infeksionet kristiane dhe nuk erdhën më ke lagja jon. në përgjithsi vetëm sherre kan shkaktu fetë aty ke ne, s'e di se për ça duhen

prandaj i kemi thën pa dallim race, shteti dhe ideje që të mbledhin rraqet të ikin në shpi se shqipëria është e shqiptarëve

mu kujtu nji nga kto hollandezët që kishin ardh nji her. kur iku ai filloi duke qajt dhe tha, që i vinte keq për ne shqiptarët që do shkonim në ferr, se ishim ateistë fare dhe nuk besonim, ishim largu nga zoti dhe se ishte zhgënjyer kur pa se nuk ishte faji enverit që s'besonim ne, po që ishim njerëz të kqinj pa dashuri për zotin (për atë të çifutve e kishte), dhe ishte mërzit një muaj derisa iku. lloj lloj rrumpallash kemi pa knej, ky biles thoshin që ishte sister
    Ndryshuar për herë të fundit nga vampiro : 08-07-2008 më 02:13
    paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Vampiro, ka ndonjë organizatë ateiste në mëmëdhembje?
    Nëse po, sa janë të organizum?
    Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Ne me kta mjekroshat jena zone ihere, u takun dy nga ata pallat mu perballe nesh o selam alejkum o alejkum selam e fillun tu bo muhabet, ishte koha qe dilshin ka xhamia ene dalkadale u bone nja kater veta aty qe u takun e na trane capin selam alejkum alejkum selam, kur erdhi i pesti sa tha ai selam alejkum ja ktheu i shoku im alejkum pi** satom se na cate trapin. Ne ishim nja 10 veta ene plasem tu qesh, ata u vrenjten ene iken bashke te gjithe per ka drejtimi xhamise. kur mas nja 10 minutash ca te shofesh, nja 30 mjekrosha tu dal ka xhamia e tu ardh ka ne, bome si bome kapem ca te mundnim ene fut e bjer ne atyre fut e vjer ata ne,e masi u zume ca pame furgonin e treshit tu ardh e kshu ja rrasem vrapit, kurse ata loqet rrinin nvend ja boshin eee eeeeee sikur fitun, tmaom sic bojne afganistanezet neper televizione lol se di ca u bo me ata mjekroshat po ma ha menja se nja kater a pese veta nga ata do e kene msu bicikleten mrena ke treshi

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Feja dështoi, mblidhni rraqet ikni në shpi

feja o si puna qeses qe perdoret vetem nje here
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    Ne me kta mjekroshat jena zone ihere, u takun dy nga ata pallat mu perballe nesh o selam alejkum o alejkum selam e fillun tu bo muhabet, ishte koha qe dilshin ka xhamia ene dalkadale u bone nja kater veta aty qe u takun e na trane capin selam alejkum alejkum selam, kur erdhi i pesti sa tha ai selam alejkum ja ktheu i shoku im alejkum pi** satom se na cate trapin. Ne ishim nja 10 veta ene plasem tu qesh, ata u vrenjten ene iken bashke te gjithe per ka drejtimi xhamise. kur mas nja 10 minutash ca te shofesh, nja 30 mjekrosha tu dal ka xhamia e tu ardh ka ne, bome si bome kapem ca te mundnim ene fut e bjer ne atyre fut e vjer ata ne,e masi u zume ca pame furgonin e treshit tu ardh e kshu ja rrasem vrapit, kurse ata loqet rrinin nvend ja boshin eee eeeeee sikur fitun, tmaom sic bojne afganistanezet neper televizione lol se di ca u bo me ata mjekroshat po ma ha menja se nja kater a pese veta nga ata do e kene msu bicikleten mrena ke treshi
    Turp !E kom dit qe je sherrxhi,po deri ktu sma hate menja.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga BaBa Lexo Postimin
    feja o si puna qeses qe perdoret vetem nje here
    Po te jesh nga Gjirokastra (keshtu thone te pakten) e perdor tre here, ihere para ihere mrapa ene ihere si cumcakiz.

super saiyan Maska e vampiro
    Anëtarësuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin
    Vampiro, ka ndonjë organizatë ateiste në mëmëdhembje?
    Nëse po, sa janë të organizum?
    kjo fjala mëmëdhembje është fjala më gay që kam dëgju ndonjëherë.

organizat ateiste s'ka se pak a shum të gjith jan ateista ktu më mo. po kto antiteistat janë të organizum, po nuk më marrin mu
    paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-08-2006
    Postime
    12
    Citim Postuar më parë nga bebushja Lexo Postimin
    do pyesja per dicka .............pse teroristet jan mysliman?pse kryejn kaq shume terore ne emer te allaut?........
    ketu ku jetoj une ter teroristet qe kapen duke ber teror mbi popullaten pretendojn se e bejn ne emer te allaut,si ka mundesi?????????????????
    allau =zot=dashuri ,si ka mundesi te marin jeten me qindra vetve ne emer te tij?
    nuk dua te mbroj fene islame por desha tet pyes dicka? nese dikush se ka pyet se me merzitet ta lexoj gjith faqet?

PSE NE IRLANDEN E VERIUT TERRORIST JANE KATOLIKET DHE PROTESTANTET?

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga ninja Lexo Postimin
    nuk dua te mbroj fene islame por desha tet pyes dicka? nese dikush se ka pyet se me merzitet ta lexoj gjith faqet?

PSE NE IRLANDEN E VERIUT TERRORIST JANE KATOLIKET DHE PROTESTANTET?
    ninjush, a di me lexu cka ke shkru ti? ku ke ndi ti se terrorist jane katoliket Edhe protestantet?!! Ose, kush t'ka rrejt qe ne irlanden e veriut luftohet per fe?
    cili katolik paska thane: "ne emer te krishtit nanen protestanteve" e me i dhane vetit barot mjedis qytetit!?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-09-2008
    Postime
    72
    Fatkeqsisht eshte shume, bile teper, e veshtire te deshtoje feja.
    I ka fut rrenjet thelle ne mentalitetin njerezor.

Si kancer eshte feja.
    Te tre religjionet (Islam, Krishtere, Hebre) kane zanafillen ne lindje te mesme (aty do ta ket shtepine zoti mesa duket). Dhe si perhapet kanceri ne tere trupin gradualisht, eshte perhapur feja ne gjithe boten. Do vije dita qe feja te shkaktrroje boten dhe njerezimin.
    Feja predikon fundin e botes, sepse feja do te shkaktrroje vete boten.

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si dështoi komploti anglo-amerikan kundër Enverit
    Nga Albo në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 24-02-2006, 06:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •