Close
Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 193
    i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar më parë nga goca-bules Lexo Postimin
    hahahah yll jam vet une ..mor po salen ta kam fal se nuk e du.......pse mor kaq i bukur je ti pupupup ti je i shemtut more cfar po na trego ti kshtu
    ca je ti mi yll?hajde njona ngeli ne pasqyr
    aman na ve nai foto bardh e zi ahahahah
    tani me thon qe jam yll rrej,i shemtut rrej..them qe jam qefliu modh pra

mos ma shaj salen se ja cova nje sms tju shenoj qe mos te hyni me ne shqiperi..ah ju tironcit doni vetem dajak mer daj se asgje sju pelqen pervec plunit

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga Andrew Pass Lexo Postimin
    ca je ti mi yll?hajde njona ngeli ne pasqyr
    aman na ve nai foto bardh e zi ahahahah
    tani me thon qe jam yll rrej,i shemtut rrej..them qe jam qefliu modh pra

mos ma shaj salen se ja cova nje sms tju shenoj qe mos te hyni me ne shqiperi..ah ju tironcit doni vetem dajak mer daj se asgje sju pelqen pervec plunit

Sa inat ke ti mi se je vet shumtaraqe dhe une si yll...po BETIN shemtaraqe moter e ke mi
    ke inat ti se jam yll une po plas mi...foton do ta vej me njgjyra una .....hahahahaha salen e kam pas komshij una... dhe lirin grun e sales e kam pas doktoreshen e kalamojve ..plas ti... po dru doni ju jo ne prej tirone po cti bosh sales qe nuk ja u boni qe kur te hyshit ju ne tiron te hyshit me pashaport...hahahahahah

Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    iiiiii ca thot kjo ktu...iiiiiiiiiiii..ke pa nai durrsak te shkoj ne tiron ti mi??mos ka qen koqovar
    ca dum ne tiron ne mi se ska kom tironsi pervec malokve se te gjith ne durres jeni
    ah ajo liria e maj men dhe un,bonte ca petlla ajo me te ik menja..
    sa per Betin,ja kam msu un si te qeshi

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    goca - bules, dhe Andrew Pass !!

shum llafe keni ju ca bani se na felliqet fare,
    Atdheu nuk do llafe boshe, por do pare

kshu qe bani nai kokerr leku dhe ajd ikni e investojeni shpejt e shpejt ne Shqiperi.

PS: baba po ate gje do baj do ju ndjeki nga mbrapa .

shnet.
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Cfar thu mor baba ti cojm paret ne ne shqiperi puupupuppup
    paret i dum per vete ne do martojm kalamaqert... apo ti morim pare atdheut ne per dasem
    Sa te kemi ate sharlatanin ne bashki ne nuk investojm jo

Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    iiiiii ca thot kjo ktu...iiiiiiiiiiii..ke pa nai durrsak te shkoj ne tiron ti mi??mos ka qen koqovar
    ca dum ne tiron ne mi se ska kom tironsi pervec malokve se te gjith ne durres jeni
    ah ajo liria e maj men dhe un,bonte ca petlla ajo me te ik menja..
    sa per Betin,ja kam msu un si te qeshi
    Mere si te dush ti po koqovaret ja u kemi lon juve ne.. qe te vijn me msu notin hahahahaah....pse more dhe ti i ke provu petllat e liris i bote me sheqer ajo apo me krip LOL....jo ore se beti te ka mesu ty me qesh se ku ke dit ti me qesh mi..iiiiiiiiiiiiii ti vetem tu qajt rrishe dhe pu sa shum qajshe ke qen kalamon i keq fare .hahahaah

Gjithcka e mire ka Fund!! Maska e Warning
    Anëtarësuar
    21-09-2008
    Vendndodhja
    Prishtine!!
    Postime
    504
    Atdheut i duhen parat per ta heq pluhurin berlogun per me ndertu fabrika per me pas vende te punes ku ju edhe une nuk do kishim kohe per te shkru ketu uhahuahuahuahua

Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar më parë nga goca-bules Lexo Postimin
    Mere si te dush ti po koqovaret ja u kemi lon juve ne.. qe te vijn me msu notin hahahahaah....pse more dhe ti i ke provu petllat e liris i bote me sheqer ajo apo me krip LOL....jo ore se beti te ka mesu ty me qesh se ku ke dit ti me qesh mi..iiiiiiiiiiiiii ti vetem tu qajt rrishe dhe pu sa shum qajshe ke qen kalamon i keq fare .hahahaah
    sna keni lon gjo jo,kan zjell vet me ardh ne durres se jemi te papam moj!!!
    po kush nuk i ka pervu petllat e liris ktu?ajo na jep petllat sala na jep..he he..
    po me sheqer mi i haj un se jam i omelt si rob
    betin leje rehat se ajo behet mis lagja ne fund jo si ti qe as mis shpia sje

sa per lek mos flitni ju me baben se i kam alergji

per shqiperin sdo bej gjo sonte jam i merzitem fort

Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    sna keni lon gjo jo,kan zjell vet me ardh ne durres se jemi te papam moj!!!
    po kush nuk i ka pervu petllat e liris ktu?ajo na jep petllat sala na jep..he he..
    po me sheqer mi i haj un se jam i omelt si rob
    betin leje rehat se ajo behet mis lagja ne fund jo si ti qe as mis shpia sje

sa per lek mos flitni ju me baben se i kam alergji

per shqiperin sdo bej gjo sonte jam i merzitem fort

ja pra ja u lam kto koqovaret... ala doni ju ore nuk ju dalin kto,,, se po deshet ju bim ca si ai sharlatani i bashkise ton... hemo cte jep sala se nuk po e kuptokam una
    i pse genjen mi ti vetem gjona te kripura ke honger se ke qen kalamon i thpifur e po i bo qefin vetes ti qe je i omel ..he he...po pse i ke ti alergji paret duhet ti kemi dhe ne ..po ti ke lujt menc mi pthikopate po paret kush nuk i do mi nuk shef ti mi cfar po behet ne SHQIPERI si po zihen kto QOVERITARET tone per pare.iiiiiiipo ne mi do bojm mis me betin... se do fitojm une mis TIRANA dhe ti mis DURRSI hahahah po une do ta kaloj ty se jam me e bukur.......po kush te merziti ty mi e hengert sala me mir hahahahah

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga ABSOLUTE Lexo Postimin
    sexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Posti me i sakte deri tani, sado qesharake qe tingllon.

Shqiptaret kane humbur cdo gare qe kane bere ndonjehere me fqinjet. Cdo popull tjeter i Ballkanit si kolektiv eshte intelektualisht me i forte, ushtarakisht me i fuqishem, ekonomikisht me i zhvilluar, me i ndertuar dhe formuar, me identitet dhe politke te qarte, me vizion te formesuar, te unifikuar dhe me nje sistem jete e kulture me te evoluar se tonin.

Kjo eshte e vertete.

Prandaj, e vetmja menyre qe t'i bejme nder atdheut eshte seksi dhe sa me shume femije. Pasi nuk deshirojme dhe nuk jemi ne gjendje te prodhojme kualitet, te shpresojme se nje dite mbase kuantiteti do te mund kualitetin.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. E duam atdheun, por jo të jetojmë në të. Pse?
    Nga projekti21_dk në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 222
    Postimi i Fundit: 01-03-2013, 12:38
  2. Te njohim Atdheun
    Nga erzeni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 03-10-2009, 12:05
  3. Seria Shpirtërore II: Vajtimi për Atdheun e humbur
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 23:05
  4. Dashuria në dy kohë
    Nga whisper në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 329
    Postimi i Fundit: 13-04-2005, 13:31
  5. Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 01-03-2004, 17:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •