Close
Faqja 10 prej 20 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 193
    i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    ................................

Tek rrija shtrire mendoja
    Te ndertoja nje qytet
    E dini nga do e filloja?
    Do t`i sillja pran`nje det

Do t`i ndertoja uzina
    Edhe fusha per aviona
    Piste garash per makina
    Dhe fabrik`per makarona

Gjithe lule do ta mbillja
    Lart mbi koder vend per ski
    Boten aty do ta sillja
    A sdo ishte mrekulli?

Dhe ne cast sa e ndertova
    Po ne cast e prisha shpejt
    Mrekullis`qe pretendova
    S`i ndertova bibliotek

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Atedheu nihet vetem se me uljen e kokes, duke u bere te kulturuar, duke mos folur e share e pshtyr ne trotuare, duke mos fishklluar ne mes qenderes se qytetit, duke mos e shtyer njeri tjetrin, duke rrespektuar radhen publike ku do si para poste(PTT) para nje furre, para nje kinemaje, duke i rrespektuar rregullat e te te heshturit gati se te nje njeriut memec, njriu yni sot do i kishte dhene kontributin me te madh Atedheut, duke mos u kruar(ferkuar) ne vendet publike, pse jo as ne shtepi, duke mbajtur qetesine e duke arritur te pasionohet me ndegjimin e bashkebiseduesit, duke pritur qe ai te poerfundoje frazen e pastaj do te vijerradah edhe ty, pse nguteni ore, ku do vani ?
    A i percillni lajmet ndonjehere ?
    E shifni se me sa nguti i shqiptojne fjalet spikeret tane ?
    Ky eshte tmerri ore.... ku e shifni kulturen ketu ?
    Pra qe ti ndihmosh Atedheut, me se miri do ishte qe te shkolloheni e te arsimoheni qe nje dite ti japni drite edhe atyre qe nuke e shofin driten !

Vetem per juve me plote dashuri;
    kreksi
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar më parë nga goca-bules Lexo Postimin
    ja pra ja u lam kto koqovaret... ala doni ju ore nuk ju dalin kto,,, se po deshet ju bim ca si ai sharlatani i bashkise ton... hemo cte jep sala se nuk po e kuptokam una
    i pse genjen mi ti vetem gjona te kripura ke honger se ke qen kalamon i thpifur e po i bo qefin vetes ti qe je i omel ..he he...po pse i ke ti alergji paret duhet ti kemi dhe ne ..po ti ke lujt menc mi pthikopate po paret kush nuk i do mi nuk shef ti mi cfar po behet ne SHQIPERI si po zihen kto QOVERITARET tone per pare.iiiiiiipo ne mi do bojm mis me betin... se do fitojm une mis TIRANA dhe ti mis DURRSI hahahah po une do ta kaloj ty se jam me e bukur.......po kush te merziti ty mi e hengert sala me mir hahahahah
    o goca bules i ke mor aspirinat eh?jam cun moj(dhe ca cuni thuj) se me fike deren me bone per nam
    paret?ca jan?un per vete si du hic dreqnat ma kan shpif jeten..ta shofesh drejtorin e bankes si djersifet kur hy ne bank tani nga qe meno gjithmone se do i terheq
    qeveritaret zihen ca do bejn?do rrugullojn shqiprin per ty qe je jasht dhe nuk e shef?
    asnje sme ka merzit mua jo se jam i fort!!!
    sa per mis aman mjaft m modele kam then..

per shqiperin do kisha qef te hapja nje club ke vollga per te rit si ke pista po sta shet majmuni

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Por mor i kom mor cfar te duhet tyja ..........iiiiiiiiiiiiiiiiiii qeke nje cun i keq ti qe pupuupupupup shyqyr qe nuk te kam ne lagje ..cfar them ne una shyqyr qe nuk te kam ne qytet...as un nuk i du paret jo se edhe mu ma kan cpifur...per mis po ja japim betit apo ke naj menje tjeter ti ..zgjidh nanji ti .......cke ti lol se aty ke vollga njof njonen una po deshe dhe hajt se ja prishim menjen

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    Çfarë i duhet sot Atdheut ?

- Zhdukja sa më parë e klasës politike të tranzicionit...
    - Importim i edukatës së punës dhe pronës...
    - Arsimim i shëndoshë i brezit të ri dhe jo vetëm... zbatuar në mënyrë praktike..
    Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar më parë nga goca-bules Lexo Postimin
    Por mor i kom mor cfar te duhet tyja ..........iiiiiiiiiiiiiiiiiii qeke nje cun i keq ti qe pupuupupupup shyqyr qe nuk te kam ne lagje ..cfar them ne una shyqyr qe nuk te kam ne qytet...as un nuk i du paret jo se edhe mu ma kan cpifur...per mis po ja japim betit apo ke naj menje tjeter ti ..zgjidh nanji ti .......cke ti lol se aty ke vollga njof njonen una po deshe dhe hajt se ja prishim menjen
    do kishe qef eh tme kishe anej nga lagja jote po skapem kollaj un..
    nje ne menje ne vend te betit per Zotin e kam..nje tironce qe rrin ne berlino ajo eshte e vetmja qe mun ta perballoj bukurin e sajt!!po se kujt i ka ngja ajo goc se di se ska mundsi
    he ma thuj emrin sajt ke vollga c'ke ti se prishem un me ate
    uaààà e degjenerum temen

per shqiperin sonte menoj se do largoja pak garazhdin ke shpia ne durres ose te largoja pallatin se sbohet manovra dot me makin e kam gerrvish vetem

Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga Andrew Pass Lexo Postimin
    do kishe qef eh tme kishe anej nga lagja jote po skapem kollaj un..
    nje ne menje ne vend te betit per Zotin e kam..nje tironce qe rrin ne berlino ajo eshte e vetmja qe mun ta perballoj bukurin e sajt!!po se kujt i ka ngja ajo goc se di se ska mundsi
    he ma thuj emrin sajt ke vollga c'ke ti se prishem un me ate
    uaààà e degjenerum temen

per shqiperin sonte menoj se do largoja pak garazhdin ke shpia ne durres ose te largoja pallatin se sbohet manovra dot me makin e kam gerrvish vetem
    qyqa as dreqi nuk te do ty ne lagje me mire i qen te shpifur se sa ty.....hahahaha...i morsh ligat TIRONCES ne BERLINO se o si shpirt dreqi amon se po e morim msysh beshty pak beshty se i ka ngja momes dreqiMARSHALLAH MARSHALLAH duhet me thon hec leviz nga veni......hahaha....sa per ate ke vollga me vejn keq po vetem emrin po te jap e ka BABETA nga Elbasani po jeton ne durres dhe per ate i tbeshtyme me origjin TIRONCE se osht e bukur dreqi MARSHALLAH.....
    per garazhdin nuk te ndimoj dot amon po e solle ne TIRON po investojm pak......per pallatin mer ate sharlatatnin e bashkis e tiranes

Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    po i pat ngja momes at here jena rregullt me qeverin neve ahahahaha
    sa per ate qe the ne lagje,vetem qe ta dish,asnje nga gocat ku banoja un eshte martuar ala se presin mua
    kush eshte kjo Babeta e bukur?hudhe ktu numrin meqe qenka e bukur se po kerkoj nje qe tme dali per Zot
    garazhdin ma le rehat se e kam te madh sa shpija juaj ne tiran

tani per shqiperin do hiqja nga hartat tona tiranen,93% jan rob koti,5% jan malok e katunar,2% rob Zoti

Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    numrin e BABETES kushto more ku ka pa lek sonte ose i cop tok...vendos shpejt se esht yll bote dreqi dhe rri ne greqi.....e po mire hykam ke 2% une athere ne rregull jena.....mire e ke ti nuk jan martu te shkretat se jan te shumtuta se ju durrsaket keshtu jeni njerez te thpifur e keni si lagje aty ku jeto ti ke bregu lumit....
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga sydylimri Lexo Postimin
    Une sjam filozof miq te dashur por , jam plotesisht dakort me mendimet e tij. Para se te bejme per atdheun , le te beme per veten tone , le te behemi njerez , dhe te nerojme emrin dhe mbiemrin tone ( se keshtu atomatikisht nderohet dhe emri Shqipetare )
    Le te duam dhe te respektojme , veten dhe familjen tone ( se keshtu do duam dhe atdheune )
    Dhe pasi te kemi arritur ne ate pike , ne qe do jemi plote dashuri , le te ngrohime me rezet e ndjenjave dhe atdheun tone , se vetem keshtu do mund te behemi vertet patriote dhe bij te skenderbeut dhe sdo behemi si keta hajdutat, dhe ndyresira qe s'duan asgje , vetem te vjedhin e te na largojen sa me large prej atdheut tone.
    Se plotika dhe patriotizmi s'jane profesion por jane ideale
    dhe jane ideale ndofta nga me fisniket , ideale ku nje njeri pranon te vej interesat e nje shumice mbi ato personalo ( por mesa shof kete gje s'besoj se e kane degjuar politikantet tane )
    me pelqei peshkrimi yt ...ia vlen te lexohet...
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Faqja 10 prej 20 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. E duam atdheun, por jo të jetojmë në të. Pse?
    Nga projekti21_dk në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 222
    Postimi i Fundit: 01-03-2013, 12:38
  2. Te njohim Atdheun
    Nga erzeni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 03-10-2009, 12:05
  3. Seria Shpirtërore II: Vajtimi për Atdheun e humbur
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 23:05
  4. Dashuria në dy kohë
    Nga whisper në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 329
    Postimi i Fundit: 13-04-2005, 13:31
  5. Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 01-03-2004, 17:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •