Close
Faqja 503 prej 1135 FillimFillim ... 34034534935015025035045055135536031003 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 5,021 deri 5,030 prej 11341
    Zoti eshte me ne Maska e xemanuel
    Anėtarėsuar
    08-04-2008
    Vendndodhja
    kosove
    Postime
    137

Red face

Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=glGjX...t=98661&page=5
    Pejgameri nuk ka vdek...Vaji qe u beka

Vdekja e Pejgamberit sallallahu alaihi wa selam
    A mundesi te me perktheni kete tekstin ne arabisht?

ky buxhuku sme duket mu shqiptar po juve besoj se jo ,dem per popullin tone qe ka njerez te tille qe dine edhe shqip jan arab shqipfoles qa i duhet ketij te flas ne shqip e tu i pastru hunt sa i prapambetur ani kqyre qa tha se muhamedi kishte nejt ma shum me ajshen edhe te dhoma e aishes e kishte zene vdekja kuptohet se aisha ishte me e reja ma e fresketa per pejngamberin paramendoni se kur vdiq muhamedi reth te 60 tave ajo ka qene akoma e mitur 17 vjeqe e ky kali janisi me qajte po pse po qane skefaj se tani eshte i gjalle ne mes te ferrit

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    lol

fmije te lumtur , tinguj te sonates trishtuese , e cila ju le ndenja pesimiste rreth ekzistences ne kete toke . pse nuk beni aktin me honorable duke e end-ur up dicka qe sjeni te zote ta trashegoni.

jam kurioz a klasifikohem une si arab ?

LOL

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    lol

fmije te lumtur , tinguj te sonates trishtuese , e cila ju le ndenja pesimiste rreth ekzistences ne kete toke . pse nuk beni aktin me honorable duke e end-ur up dicka qe sjeni te zote ta trashegoni.

jam kurioz a klasifikohem une si arab ?

LOL
    Prit ta shoh mjekrren.

Zoti eshte me ne Maska e xemanuel
    Anėtarėsuar
    08-04-2008
    Vendndodhja
    kosove
    Postime
    137

Thumbs down

Citim Postuar mė parė nga G.D Lexo Postimin
    Jo o shok nuk behem nervoz por thjeshte ērendesi kane fjalet lloj dhe tip apo seks. Pa pike rendesie eshte ai mesazhi juaj. Nervoza te mberthen kur gjerat zgjaten kot. Mire shoku? Te mos vazhdojme me kete debat.
    Gjithsesi faleminderit per lodhjen qe po ma vazhdoni reaksion zinxhir sepse kam nje te keqe se kur shoh dicka ose dike gabim mundohem me gjithe shpirt ta kthej persembari. Ok shok?

me shume se ti qe e ke gabim sbesoj se dikush tjeter

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Kaq i ke njohurit a ?!! Qe ne vend qe te pergjigjesh , po ofendon! Po si do qofte tani e kuptoj pse ti mendon qe a.s. muhamedi ka qene pedofil!
    Ngase nuk ke fare njohuri, te kishe qene me i zgjuar do te kishe kuptuar qe lakuriqi nuk eshte zog, por gjitar!
    Te kishe qene me i zgjuar do te kishe kuptuar qe Dielli eshte krijuar para e jo Toka!
    Dhe te kishe qene me i zgjuar do te kishe kuptuar qe a.s.Muhamedi nuk ak qene pedofil, por jane vetem shpifje te shpikura kunder tij!

GV_USA
    Boooo boooo, prape me lakuriqin dhe djellin mbeteeeee.
    Lexo pak hsitori dhe meso rreth jetes se profetit tend. Eshte injorance te mohosh te dhenat historke te jetes se Muhametit, kjo sepse nuk te vjen pas mendjes tende.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Ta kishe thene kete ne ndonje vend islamik , te garantoj se koka do te fluturonte !
    GV_USA
    Kjo eshte gjeja me e vertete qe ke thene ne te gjitha shkrimet e tua.

Gjithcka e mire ka Fund!! Maska e Warning
    Anėtarėsuar
    21-09-2008
    Vendndodhja
    Prishtine!!
    Postime
    504
    obobob ckeni bere gjithe keto mundime..!!!! po le te besoi kush te doje cka te doi ti beson jezusin shkon tek ati ai te thote rrefehu edhe tu falen mekatet je i lire biri im.. pasaj ati prifti nuk eshte martohet asi her tere jeten e tij ia dedikon vetem Zotit jezusit e te shejtes mari eiiiiiiii bla bla bla tjetri beson tek allahu lexon kuran edhe falet ka 5 her ne dite qe ti falen gabime e te behet i devtshme e i denje per familjen e per rrethin e gjere....blla blla blla ai tjetri nuk beson hic beson qe ka Zot edhe kaq, ka te tjere qe nuk besoje qe ka Zot ect ..po qe keni kap jo vendet islamike jo vatikani mbane fen qe e doni edhe jetoni ku jeni duke jetu....Me mire jeto ashtu si je Shqiptar ... Feja binjde e secili e ka bindjen e vet

hajt me tmira

i/e regjistruar Maska e RinorZ
    Anėtarėsuar
    08-06-2008
    Postime
    325
    Hahahaaaahaa...Hallall ju qofte djema...se me te vertet, kur lexoj keto postime nuk ndali dot se qeshuri...Hahahaaaaa...

E dini pse...

Pasi mbaroj se qeshuri...e pyes vehten...a thua valle a keni TRU, pak te mendoni...por, kur lexoj postimin e rradhes, gjej pergjigjen se nuk keni fare tru...e as koke...dhe...prape i'a filloj se qeshuri...

A thua valle...si mundet nje SH-I-P-T-A-R (keshtu thone armiqet tane) te kete koke...

...Kako moze siptar da ima um...i da misli nesto...Ono sto milsi je samo jedna gluparija...

Shume e vertete...Ata s'kane tru...

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    tobestrahfullah.haram.hahah

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Pershkak se ke permendur emrin tim ne postimin tend , dua te te pyes une ty ku eshte dallimi midis teje dhe midis meje?!!
    Une e mbroj fene islame ne menyre te flakte dhe kjo eshte e vertete dhe ti po ben te njejten pune per fene tende , ku eshte dallimi midis nesh ?!!

Nese nuk e di po te tregoj une!
    Ti beson se Toka eshte krijuar para Diellit dhe une nuk e besoj kete!
    Ti beson se Toka eshte 6000 e vjeter dhe une nuk e besoj kete!
    Ti beson se Lakuriqi eshte zog, ndersa une them qe eshte gjitar!
    Ti beson ne tre Zotra, ndersa une ne Nje!
    Ti beson se Perendija u lodh dhe diten e shtate e morri pushim, ndersa une besoj qe Perendija nuk lodhet kurre, etj etj.

Nese vazhdoj me kete list e di edhe vete qe edhe nje fletore me format A4 dhe me 500 flete nuk do te mjaftonte.

Andaj mos mu shit mua ketu sikur je nje tip qe kupton realitetin sepse nese ka ndonje qe eshte ne ender ketu, te garantoj ti je i pari dhe te gjitha ato qe i kam cekur me larte e vertetojne kete qe them une.

GV_USA
    Qe 2 vjet ende ke mbetur tek dinosauret, tek lakuriqi dhe zogu, tek gjitaret, larg je shume... Profeti u martua me Aishen kur ajo ishte 9 vjecare, a nuk eshte kjo pedofili dhe kryesi i vepres eshte manjak seksual. Tash ti thua se une po te ofendoj ty dhe besimin tend, jo i nderuar e verteta nuk eshte fyerje dhe ofendim. Sa keq qe po e besoni si profetin tuaj, kur ne fakt duhet te largoheni nga ai dhe veprat e tij te ndyra. Me injorance nuk mbrohet besimi, sepse asnje njeri qe mendon dhe gjykon racionalisht nuk deshiron qe te jetoje ne nje genjeshter apo ta jetoje genjeshtren dhe mashtrimin, ai nje dite do te perballet me realitetin, heret a vone.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 28-09-2008 mė 09:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •