Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 54
    Inxhinier Maska e albani1
    Anëtarësuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840

Dashuri me shikim te pare nuk egziston

Per shkak te pamundesis fizike dhe emocionale nuk mund te themi dashuri me shikim te pare .Kur ti as nuk ke kontakt me personin tjeter ne kuptimin se as nuk pini kafe bashk dhe kur nuk ndan as emocionet me te kjo nuk eshte dashuri por ti deshiron te afrohesh me te dhe te ndash gjera me tjetrin por kjo nuk ndodh per shkak te dashurise por per shkak te terheqjes fizike, ne njerezit kemi terheqje nga sekset e kunderta keshtu qe kjo terheqje ndodh por nuk quhet dashuri ,sepse ti nuk njeh personin tjeter ,po sikur ai te te zhgenjej kur ti te shoqerohesh shume me te atehere do te thoshe ky nuk qenka princi i kalter po shkoj te kerkopj dike tjeter , pse dashuri eshte kjo?

Dashuria nuk ka smire nuk dyshon per kqe nuk kerkon te sajat eshte gjithmone e bute e durueshme jo ziliqare etj e shikon pra qe nuk quhet dashuri pa kaluar kohe me personin tjeter per ta njohur me pare , por sot ne bote nuk takohen vetem per njohje por hyjne edhe ne momente intime para kohe dhe e quajne kete dashuri nderkohe qe ishte vecse nje cast per te nxjerre jasht emocionet e medha dhe epshet, nuk po them se te gjithe veprojne keshtu por ka disa qe fillojne nje lidhje mbase edhe ne menyre disi serioze dhe prap bien ne kete tundim dhe e dini se cfare ndodh shkaterrohen jete njerezish, vjen ne jete nje femije dhe hop fillojne divorcet dhe abortet , e di qe nuk shkojne te gjithe deri aty por po flas pe disa prej atyre qe dashurohen me shikim te pare.
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Thuani personit qe takoni per here te pare: A dashuroheni ne shikim te pare apo duhet te takohemi serish nje here tjeter.

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Dashuri me shikim te pare?

Mund te thuash qe e pelqeva shume ose me terhoqi qe kur e pashe,por te pretendosh se e dashuron qe ne shikimin e pare ,,,,naaaaaa .Mbase pasi te ka pelqyer personi fillon te takohesh shpesh e me pase fillon ta dashurosh,kjo po
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Une dashurohem me shikim te pare perdite.
    Na ndodh te gjitheve te kemi kryqezime shikimesh,plotesojme disa kenaqesi momentane,na pelqen te perkedhelim veten me iluzione qe lindin dhe vdesin aty per aty.
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-05-2008
    Postime
    1

dashuria

Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Por ja qe paska edhe dashuri me shikim te pare.....
    Ekzistoka me te vertete....te vjen aty kur nuk e pret...kur nuk e merr vesh sesi te bie ne koke dhe te trullos mendimet...
    Ti ke vite qe jeton me nje partner dhe papritur sheh dike me te cilin dashurohesh me shikim te pare dhe kupton se ky i fundit paska qene personi i vertete i jetes tende. Ne kete rast e humbet teresisht kontrollin e situates dhe je gati ta ndjekesh edhe deri ne fund te botes ose deri ne hotelin, ku ai/ajo te le takimin....
    E nese nuk je dakord per kete ndjenje, qe sapo te ka lindur, ky zjarr ka per t'u shuar menjehere, te jesh i/e sigurt!
    Ama, nese vertet bindesh se eshte dashuria e jetes suaj, mos u kthe me mbrapa, edhe pse jeni me partnerin tuaj real, i cili nuk eshte ai i duhuri per ju....Nuk duhet ta tradhetosh por ti flasesh dhe te largohesh...te shohesh lumturine...
    Dhe kjo per shkakun se njerezimi eshte gjithmone ne kerkim te nje lumturie egoiste ...

Si do vepronit ne kete rast?
    Do merrnit kohen e duhur,apo do u hidhnit ne krahet e dashurise se re,duke harruar dhe i bere dem asaj te vjetres?!
    A mendoni qe jemi qenie egoiste ne dashuri,ashtu siç jemi ne çdo fushe te jetes?!
    A keni dashuruar me shikim te pare?

pershendetje tegjitheve ne forum
    me falni qe nuk ju kam shkruar
    uroj qe te jeni mire dhe ju te gjithe
    une jam nje nga personat qe besoj tek dashuria me shikim te pare edeh pse nuk me ka ndodhur akoma
    enderroj qe ne jete te dashurohem me shikim te pare e kam fjalen per dashurine e vertete ate qe vjen vetem njehere pra te njoh gjysmen time
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 18-10-2008 më 14:32

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-08-2008
    Postime
    55
    Kjo me shton bindjen edhe me shum qe ne po shkoim drejt shuarjes se familjes....dashuri ne shikim te pare dhe e ke te dashuren,ky eshte egoizem,mati punet mire para se ti thuash dikujt te dua,se jo po e don sot dhe mbas dy viteve po e flak.
    Shihej qe ka njerz qe jetoin vetem per sot,fatkeqsisht edhe shum.
    Pse mo i jap veti hapsir me dasht dikend kur deri para ca kohe ishe me vajzen qe endronit te keni familje ?
    (kjo vlen edhe per gjinin femrore)

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anëtarësuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    un sinqerisht vete nuk e kam provuar dashurine me shikim te pare...(gjithmone nese kjo egziston)...jam e nje mendimi me bebushen qe pelqim mund te jete dhe te ndodhe qe te biesh me pas vertet ne dashuri....nuk mund ta besoj se keto dashurite jane kaq te forta...normale qe jane potente ne menyren sesi perjetohen por vetem kaq sepse vjen nje moment qe gjithcka shuhet dhe ai pasioni ajo forca e madhe me te cilen mendove se dashurove....venitet....ndonjehere njerezit veprojne ne menyre shum impulsive pa i menduar mire gjerat(sic me ndodh edhe mua ndonjehere) por me pas gjate etapes reflektuese te gjithe e kuptojme se kemi shkatruar veten dhe jo vetem...ne jemi shum e goiste dhe jo vetem ne dashuri por edhe ne shum fusha te tjera te jetes.....dhe ky egoizem edhe pse ne nuk e duam ta kemi pjese tonen eshte detyrimisht me ne.....ne fund te fundit gjithnje mendojme per veten e me pas per te tjeret.do thoni ju se ka edhe njerez qe nuk bejne keshtu...po patjeter qe ka...por ata njerez per mua jane te terheque nga ambiciet e jetes....
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Cdo lidhje,fillon me terheqjen fizike,pra me ate shikimin e pare dhe eshte ai shikimi i pare qe e fton ose te fton per nje kafe se asnje nuk mund ta dije per tjetrin se cfare truri ka.Por ne se do vazhdohet me tej apo jo,kjo mbetet ne dore te atyre qe realizojne takimin pas atij shikimi te pare.Por natyrisht qe shikimi i pare edhe shpesh te genjen.Megjithate mbetet shume emocionues per momentin qe realizohet.Nganjehere nje dashuri me shikim te pare te jep me shume emocion se nje dashuri qe realizohet sipas etapave.Natyrisht qe kjo e dyta ka me shume baze te qendroje por jo pak ka raste qe edhe keto dashuri nuk perfundojne ne destinacion.
    Njerez te ndryshem,shije te ndryshme,dashuri me shikim te pare,te dyte,te trete,.....Eh.Teme e gjere.....Dhashe edhe une nje mendim.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Besoja Lexo Postimin
    Njerez te ndryshem,shije te ndryshme,dashuri me shikim te pare,te dyte,te trete,.....Eh.Teme e gjere.....Dhashe edhe une nje mendim.
    Pershendetje Beso...

Ke dhene pergjigje te bukur por kam bindjen qe ke aftesine per ta zgjeruar me teper!

Respekte
    "Carpe Diem"

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    une nuk i besoj kesaj qe me shikimin e pare te dashurohem jo jo nuk ka keshtu gjerash!une pervete nuk jam dashuruar me "shikim te pare" me burrin tim dhe deri sonte nuk kam ndigjuar as nji shoqe shok te me thojn jam dashuruar me shikim te pare!
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A ekziston dashuria në shikim të parë?
    Nga juliana^ në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 246
    Postimi i Fundit: 14-01-2008, 08:39
  2. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria është virtyti më i madh
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  3. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Dashuria rilind çdo ditë
    Nga Xhuxhumaku në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •