Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 23
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-03-2008
    Postime
    224

Çfarë e bën të lumtur jetën e një çifti ?

Te gjithe e ndjejme lumturine tek dikush qe e pelqejme. Kenaqemi kur rrime me ate person, kur flasim, ose edhe thjesht kur mendojme per te. Nje joshjeje te tille zor se i reziston. Nga ana e saj joshja eshte thjesht nje emocion dhe ne e ndjejme kur jemi me nje person terheqes. Mbase dua te kuptoj shume, me shume sesa te ndjej. Bukuria, anet e tjera terheqese jane thjesht joshese pra emocionuese, te pelqyeshme per cdo njeri. A eshte kjo ndjenje qe e ben ciftin te lumtur, apo eshte thjesht lumturi e fituar ne jete e njerit prej partnereve qe perhapet si virus ngjites edhe tek partneri tjeter duke e bere edhe ate pashmangshmerisht te lumtur?

edhe dashurite vdesin
    Anëtarësuar
    23-04-2010
    Postime
    46
    mua do me beje te lumtur, po te isha cift me dike, te me kushtoje vemendje dhe te jetonim bashk vetem une dhe ai
    The White House is the official residence and principal workplace of the President of the U.S.A.

i/regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    Çfarë e bën të lumtur jetën e një çifti ?
    pa diskutim FEMIJA, dhe i vetmi qellim i nje lidhje te themi

i/e regjistruar Maska e jesy
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Postime
    639
    dashuria mes ciftit dhe femijet

Moderator
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Gjeja e pare qe te jesh i lumtur ne cift eshte gjetja e njeriut te duhur. Dhe gjetja e atij njeriu eshte fat. Po nqs e gjen, jane ato gjerat e vogla, te perditshme qe e bejne jeten te lumtur. Dhe cdo gje te duket si tek ajo kenga e Sting "Everything she does is magic".

Po e njejta gje edhe ne drejtimin e kundert, kur te behet jeta sketerre. lol

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Dashuria per njeri-tjetrin, nqs nuk funksionon kjo te tjerat nuk bejn efekt.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anëtarësuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660
    Respekti per njeri- tjetrin dhe toleranca e bejne mardhenien me te harmonishme,
    femijet e bejne lidhjen me jetgjate,i japin kuptim asaj,
    dashuria luan faktorin antisizmik e ben me te qendrueshme ndaj problemeve dhe tronditjeve te jetes,
    pasioni i jep ngjyra dhe e ben me interesante jeten e ciftit,
    dhe te gjithe keto komponente i dhurojne momente te lumtura.

i/regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    Citim Postuar më parë nga Colomba Lexo Postimin
    Respekti per njeri- tjetrin dhe toleranca e bejne mardhenien me te harmonishme,
    femijet e bejne lidhjen me jetgjate,i japin kuptim asaj,
    dashuria luan faktorin antisizmik e ben me te qendrueshme ndaj problemeve dhe tronditjeve te jetes,
    pasioni i jep ngjyra dhe e ben me interesante jeten e ciftit,
    dhe te gjithe keto komponente i dhurojne momente te lumtura.
    me fal se po nderhy ne keto vargje te shkruara me djerse e mund, ajo qe kam nenvizuar me tronditi çik.

sa zgjat kjo dashuria ?

i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anëtarësuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660
    Citim Postuar më parë nga i/regjistruar Lexo Postimin
    me fal se po nderhy ne keto vargje te shkruara me djerse e mund, ajo qe kam nenvizuar me tronditi çik.

sa zgjat kjo dashuria ?
    Nuk ka kohezgjatje te caktuar,varet nga cifti ne cift,kur mbaron kjo shkaterrohet cifti
    mbeten vetem germadhat!

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Citim Postuar më parë nga BOKE Lexo Postimin
    Gjeja e pare qe te jesh i lumtur ne cift eshte gjetja e njeriut te duhur. Dhe gjetja e atij njeriu eshte fat. Po nqs e gjen, jane ato gjerat e vogla, te perditshme qe e bejne jeten te lumtur. Dhe cdo gje te duket si tek ajo kenga e Sting "Everything she does is magic".

Po e njejta gje edhe ne drejtimin e kundert, kur te behet jeta sketerre. lol
    Jam plotesisht dakort me mendimin tend....eshte e vertet qe kryesorja eshte gjetja e njeriu te duhur qe ta duash dhe te te doje e te respektoje.....dhe eshte fat i madh nese e gjen njeriun e duhur.....
    Non mollare mai !!!!

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •