Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2006
    Postime
    1

Si t'ia bëj që të funksionojë kompjuteri me EasyCafe?

Sapo kam bere format nje pc te tipit dell gx270 dhe i kam vene nje version windowsi te tipit Dark edicion nje version qe merr dhe driverat vet automatikisht.Problemi im tani qendrron ketu :
    -Sa i vendos programin e punes Easycafe pc-ne kur e ristartoj nuk hapet Easycafe dhe nxjerr nje tabele ku thote na vjen keq por Easycafe ka hasur nje problem dhe duhet ta mbyllni...dhe kete lajmerim ajo e nxjerr cdo 20 sec derisa merr perseri restart pc.Tani mbasi e cistalova prape Easycafen pashe se pc nuk merrte me linje nuk hapej as run sa hapej mbyllej :S.Dhe skishte asnje mundesi qe ta beja serisht qe te merrte linje interneti edhe pse i rihoqa driverat e networkut dhe i riistalova perseri asgje .Si duhet tia bej qe te funksionoje kjo pc me Easycafen ?!!

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga klajdi_bodi1 Lexo Postimin
    Sapo kam bere format nje pc te tipit dell gx270 dhe i kam vene nje version windowsi te tipit Dark edicion nje version qe merr dhe driverat vet automatikisht.Problemi im tani qendrron ketu :
    -Sa i vendos programin e punes Easycafe pc-ne kur e ristartoj nuk hapet Easycafe dhe nxjerr nje tabele ku thote na vjen keq por Easycafe ka hasur nje problem dhe duhet ta mbyllni...dhe kete lajmerim ajo e nxjerr cdo 20 sec derisa merr perseri restart pc.Tani mbasi e cistalova prape Easycafen pashe se pc nuk merrte me linje nuk hapej as run sa hapej mbyllej :S.Dhe skishte asnje mundesi qe ta beja serisht qe te merrte linje interneti edhe pse i rihoqa driverat e networkut dhe i riistalova perseri asgje .Si duhet tia bej qe te funksionoje kjo pc me Easycafen ?!!
    Pik se pari para se te installojsh easycaffe, pershkak se folim per kopje te re te Windowsit, bene update Windowsin.
    Pra instaloj te gjitha permisimet qe gjendet tek microsofti, pasi ta bejsh kete pune, instaloje easy caffe.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Versioni dark i windowsit mund te jete shkak.Duhet instaluar programi ne windows xp te mikrosoftit dhe jo ne windows te modifikuar.
    Problem tjeter eshte te lejosh qe portet 113,831 dhe 918 te jene te hapura,jo te bllokuara.Klik ne start/kontroll panel/ windows firewall.Ne dritaren aty klik ne exceptions.Klik poshte ne add port dhe fut portet me lart.
    Pastaj klik ne add program buton dhe fut easy caffe-ne.Klik apliko/ok pas ndryshimeve dhe e mbyll.Pastaj provon programin.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Tema të Ngjashme

1. Kompjuteri është ngadalësuar dukshëm
    Nga Berni në forumin Pyetni ekspertët
    Përgjigje: 368
    Postimi i Fundit: 01-04-2012, 21:52
  2. Çfarë është BIOS dhe si ta pëdor atë?
    Nga isak100 në forumin Trajnim & leksione
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-12-2006, 19:30
  3. Kompjuteri Personal: Ditëlindja e 25-të
    Nga Davius në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-08-2006, 11:52
  4. Pse ngec kompjuteri? Disa shkaqe...
    Nga benseven11 në forumin Trajnim & leksione
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 05-08-2003, 12:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •