Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 37
    Comunicazione & Marketing Maska e Albmaster
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    REPUBBLICA ITALIANA
    Postime
    811
    Do ishte nje veprim i ulet do te thoja...dhe nqs personi nuk e meriton do te preferoja shikimin ne sy!!!

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Nqs. e kam njohur me sms.............. po,ndryshe balle per balle dhe me ballin lart.

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anėtarėsuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    te ndahesh me nje sms eshte gjeja me e ulet qe mund te beje si femra si mashkulli....un nuk jam per lidhjet qe do e mos te perfundojne ne martese sepse gjerat kur nuk shkojne nuk shkojne dhe s'ke ci ben por problemi eshte qe eshte burracakeri per meshkujt te bejne dicka te tille dhe mendjelehtesi per femrat te ndahen me nje sms.....gjerat sqarohen dhe sidoqetejete apo kushdoqe te jete arsyeja......
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar mė parė nga aliz Lexo Postimin
    Jo maryp ,dikush pa karakter ne kte rast eshte personi qe ka shkatrruar lidhjen.
    Do ishte mire qe secili prej nesh te mendohej mire perapara se te bente dicka te gabuar ,gje qe ka cuar lidhjen drejt fundit.
    Kur parnteri me ka lenduar,dhe ska menduar per mua ne momentin qe ka ber budalliqe,atehere nuk shof arsyje per ta trajtuar dhe une ashtu sic duhet.

sado ne menyre negative te jete sjellur personi, sado gabime te kete bere apo sado vuajtje te kete shkaktuar, prape mendoj qe duhet te jemi ne gjendje ta perballojme dhe ti themi ne sy ate qe mendojme...
    ta lesh me sms eshte sikur te sillesh ne te njejten menyre sic ka bere ai / ajo..
    atehere perse duhet te zbresim ne nivelin e tij/ saj kur mund te jemi me te mire???????????
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    tani varet se ēa eshte shkruar ne sms-te,nese shkruhen me romantizem mesjetar anakronik qesharak....si psh i drejtohej donkishoti dylqinjes se tobozes,apo dylqinja don kishotit, pa dyshim do ndahesha(mekat qe nuk kishte mobile phone atehere)...........e ē'e dua une dylqinjen,le te mbaje don kishotin qe lufton me mullinjt e eres!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 23-09-2008 mė 04:56
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Ndonjer me mire qe ka nje zgjidhje te tille se sa nje ballafaqim faktes qe kan mare rugen e dreqit "jo ashtu ,jo keshtu".Kur arin qe me ane te nje sms shkeput lidhjen ,i thone qe ajo lidhje te ket mar rugen drejt mbarimit ,dhe sms do ishte sinjali i fundit qe pritesh .
    Ska ketu je i ulet apo njeri negativ , po te ket aritur mardhenia deri ne ate pike ,eshte me mire(sms) sesa te mos thuash fare.Jeta nuk eshte e njejte per te gjithe, ashtu sikurse dhe perfundimet e shume lidhjeve ,prandaj dhe menyrat sesi ndahen partneret jane te ndryshme ,prandaj sduhet te gjukojme asnjeri per menyren e tij te largimit nga partneri. Secili e di vet hallin e vet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bebushja : 23-09-2008 mė 06:26
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-06-2008
    Postime
    68
    Bie zilja e sms dhe ti pergjumesh ne krevat zgjat doren te komedina te kapesh celularin.Me zor hap njerin sy per ta lexuar...:"U mendova gjate dhe kuptova qe ndoshta ti sndjen per mua,sndjen ate qe ndjej une per ty.Do ishte me mire per te dy,sikur ti jepnim fund"...Le celularin ne vend,kthehesh nga ana tjeter duke menduar:"Na trembi.Sms ne 2 te nates,thashe ēa ishte..."

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    as nji her me sms se nuk jam frikacake ato qe kan frik ato po qe e bejn ket gje!
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    as nji her me sms se nuk jam frikacake ato qe kan frik ato po qe e bejn ket gje!
    pershembull una te kisha grua ty jo me sms po dhe me nje e-mail
    do ndahesha shaka
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    JO nuk do u ndaja me nje sms vetem po te kem frik nga ai........por jam tip qe nuk kam frik nga njeri qe keshtu me mire ball per ball do ishte me e ndershme

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sekretet e Jetes do i ndanit Ato...?
    Nga LoveLyBruneTT nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 10-03-2006, 12:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •