frikacaket qe nuk kane kurajo te ta thone ne sy , fshihen pas nje SMS
Jam shume dakort me ty !
Cilatdo qofshin arsyet qe mund ta ēojne nje ēift ne ndarje, nuk meriton asnjeri e as tjetri nje trajtim te tille. Eshte nje veprim frikacakesh dhe mburravecesh, pasi nqs nje njeri e ke dashur vertete nuk mund t'i thuash (Kaq ishte,hiqmu sysh) nuk eshte aq kollaj ... te shkruash keto fjale e te vazhdosh jeten ne indiferentizem sikur asgje s'ka ndodhur ......... ose nqs nuk ke ndjere ndonjehere dashuri per te...atehere mund ta besh,por perseri eshte veprim tipik aventurieresh.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Une do e beja si tek reklama nuk do ndahesha me sms, por do i dhuroja gjith telefonin
Ndarja s'eshte e lehte per asnje kushdo qofte menyra.
La vita č bella...
Po se le dot me nje sms, provoje me i lon iher telefonin
Ka dal dhe rreklam![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Nuk ndahem me nje sms.
Eshte me mire BALL per BALL.![]()
E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....
E konsideroj ndarjen me ane te nje msg si nje gjest te ulet e burracak vetem nqs dikush do ta kishte mundesine per ta thene edhe personalisht nje gje te tille, dhe fshihet pas nje msg.A nuk i detyrohet valle me shume se 160 karaktere atij tjetrit/asaj tjetres?
Elegance is an attitude.
Kur ke ndonje gje per te mcef sigurisht qe ma mir nje sms,se perpara syve te atit fillon te dridhesh si nje cop m.uti nga frika mos te dali gje.
kshu e mendoj un
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Daniel Maker : 24-09-2008 mė 19:21
Po ti mi klejda ke noi gje per te mcef ,se njehere te quajne femer, ndersa rradhe te tjera te thrrasin "ti ore".. Nejse,problemi jot ky.
Sa per temen,kam te njejtin mendim qe kam dhen me pare.
Mendimi pare qe do me xhironte truri-qe paskam shpenzuar kohen me nje lepur ferrash qe ka frike te perballet.
Krijoni Kontakt