Golat e ndeshjes:
P.S Goli i fundit shenuar nga Messidona, erdhi si qershia mbi torte. Gol i bukur...![]()
Golat e ndeshjes:
P.S Goli i fundit shenuar nga Messidona, erdhi si qershia mbi torte. Gol i bukur...![]()
#VamosArgentina
Ndeshje shum e bukur e barces suksese ne ndeshjet e ardhshme
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Ndeshja e rradhes ne kuader te kampinatit spanjoll Barcelona do te pres Real Betisin
![]()
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
◄█ Barcelona e MADHE █►
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Te thuash per Realin ekip i lodhur ketu tregon se nuk ja ke haberin e futbollit.. Reali eshte po ai real qe ju mori 4 pik vitin qe kaloj , " Por tani vetem me nje Van de wart" me teper.. e kshtu nuk ka ndryshime ne klub ... jemi po ata qe kemi qen dhe do jemi prap ata qe do ju marim pik ne stadium te juajin dhe po ashtu ne fund P.D do jet e jona .. Kurse per CH.L nuk po flas se ka edhe e ekipe te forta sic eshte Inter/Man Utd / Chelsesa / Barcelona / Bayern ect ect.. qe do luftojn per kete titull.
Airon un jam shum real , sdua ti ul klubet tjera por flas vetem cka me shohin syt.. e jo ne enderra.. si ty me thekthat e tu ketu ne forum!
niemand
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Ju keni marr nje Van De Vard, ndersa ne kemi marr Alves, nje Hleb dhe nje Keita, e ndonje tjeter..... Ju ka ikur Robinho, Baptista.
Une haberin e kam nga futbolli dhe Reali qe eshte ekip i lodhur e ka treguar ne Champions- League, ku ka 5 vite qe iken qe ne 16-she.
Nje gje te kesh te ngulitur ne mendje qe : BARCELONA FITON CHAMPIONS DHE PRIMIERA DIVISION KETE VITE.
Nuk kemi kundershtar asnje ekip, vetem veten tone.... Nese Barcelona luan sic di vete, atehere c'do kundershtar i saj eshte nje milingon para Barcelones.
◄█ Barcelona e MADHE █►
I dashur mik Airon.. un e kuptoj shkrimin tend shum qart njeashtu gjith tifosve te Barcelones ketu ne forum!! Keni mbi 10.000 shkrime ku cdo vit keni mbush forumin po me te njejtat shkrime ku tani ti po shkruan !! Pra Barcelona do fitoj do fitoj .. po cfar fitoj.. asgje.. un nuk them se Barcelona eshte e dobet.. eshte klub i madh por nuk mund ta krahasoj me nje "Real Madrid" qe ju bon zbor cdo loj qe luajm.. :P .. Per te mos e zgjat me shum , un jam shum i knaqur t'pakten nje klub Spanjoll ta merr CH.L .. nuk do te thot Barca apo Reali , kryesore ne Spanje te vij .. kurse sa per Primera Division kam shpresa te reali i madridit dhe mendoj se eshte favorit kryesor.. kurse ne keto 2..3 lojrat e fundit qe keni tregu ju si barcelon un jam i bindur .. qe do ju vij edhe juve rradha sikur Milanit kete vit .. pa te luani me Vllaznin e Shkodranve..
niemand
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Krijoni Kontakt