Ju ka mare lumi skeni ci boni![]()
Ju ka mare lumi skeni ci boni![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
ti larte do rrish urte se te rashe me kupa championsleague kokes.se aq shume sa kemi skemi ku ti mbajme .
Ac Milan 2008/09
Portiere
Abiati
Dida
kalac
Mbrojtes
Antonini
Bonera
Darmian
Favalli
Jankulovski
Kaladze
Maldini
Nesta
Senderos
Zambrotta
Mesfushore
Ambrosini
Cardacio
Emerson
Flamini
Gattuso
Pirlo
Sulmues
Borriello
Inzaghi
Kakà
Pato
Ronaldinho
Seedorf
Shevchenko
Viudez
Ac Milan.com
Ndryshuar për herë të fundit nga King_Arthur : 20-09-2008 më 13:36
Milan, Andrea Pirlo jashte per 2 muaj
Pirlo do mungoje per rreth 2 muaj pasi pesoi nje terheqje muskulare gjate stervitjes me grupin kuqezi para pak ditesh.
Lajme te keqija per trajnerin e Milanit, Carlo Ancelotti. Tekniku kuqezi nuk do kete ne dispozicion per rreth 2 muaj mesfushorin Andrea Pirlo, nje prej lojtareve me te rendesishem te skuadres.
Regjisori i kombetares italiane u demtua para pak ditesh ne stervitje, duke pesuar terheqje muskulare te shkalles se dyte ne kofshen e djathte. Lajmin e ben te ditur faqja ne internet e skuadres me qender ne rrugen “Turati”.
Mungesa e Pirlo-s vjen ne nje moment mjaft delikat per Milanin. Ndeshjet e radhes per kuqezinjte qe kane 0 pike ne renditje, jane ato kunder Lacios, Rexhines, Interit dhe Kaljarit.
Nderkohe, i gatshem eshte Genaro Gattuso, i cili ne ndeshjen ndaj Zyrihut qendroi ne stol, por kunder Lacios ai do ta nise takimin qe nga minuta e pare.
Po si jo...Vetem se mos harro qe vendi i dyte esht baraz me te fundit..kshuqe esht e kot te maresh pjes ne chl kur nuk e fiton asnjiher...e rendesishme esht te marresh pjes esht nje shprehje qe i kalu koha tnai..nuk e di me ke je tifoz ti po jam i sigurt qe kupat e milanit i enderron pernat(patjeter kur bon endrra me futboll..lol)
Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...
Krijoni Kontakt