Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    i/e regjistruar Maska e Jetmiros88
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    1
    hahahahh e modhe non lokja

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Mire ja paska bere kjo nena. Ja paska thene troc.

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ehe nje dukuri interesante e publikuar shum koh me pare neper media kjo eshte vrtet trishtuse kur nga njena ane dhimbjet e lokes kurse nga ana tjter sjellja edukative e nje grua plak shqiptare nje gje qe e cila do te na sherbej si shembull pasi qe pa marr parasysh se si ka ndodh ose si ka qen rrethana e asaj kohe ne duhet cdoher te tregojm sjelljen ton ne menyre per tu admiruar e jo duke perdor fjal banale per ta shfry at duffff nejse e fjala e tehne sterhiqet me . Kjo nji shembull i mir per te miren tone .
    Nuk po më kujtohet cili rast është ky.

Por duhet ditur çka mund të presësh nga njerëzit dhe çka nuk mund të presësh.

Duhet ditur, çka është prioritet e çka jo. Çka na mungon e çka jo.

Kosovës nuk i mungojnë loket "e edukume" siç thu ti. Kosovës i mungojnë loke si kjo.

Në Kosovë nuk është ndonjë prioritet të "edukojmë" popullin. Elita ka nevojë për edukim. Nga populli nuk mund të presësh asgjë. Është populli ai që ka nevojat e veta, që pret diçka nga të tjerët. 500 vite turq, 100 vite serb, e tash 10 vite kopilat. Çka me ba populli, ose çka me ba kjo lokja?

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    hallall sikur te ishin te gjithe kaq te guzimshem

i/e regjistruar Maska e HoLd*Em
    Anëtarësuar
    13-05-2008
    Postime
    179
    ta kishte shajt nga robt me mire lmao

Never say never Maska e besa.a.best
    Anëtarësuar
    08-01-2008
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    539
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Nuk po më kujtohet cili rast është ky.

Por duhet ditur çka mund të presësh nga njerëzit dhe çka nuk mund të presësh.

Duhet ditur, çka është prioritet e çka jo. Çka na mungon e çka jo.

Kosovës nuk i mungojnë loket "e edukume" siç thu ti. Kosovës i mungojnë loke si kjo.

Në Kosovë nuk është ndonjë prioritet të "edukojmë" popullin. Elita ka nevojë për edukim. Nga populli nuk mund të presësh asgjë. Është populli ai që ka nevojat e veta, që pret diçka nga të tjerët. 500 vite turq, 100 vite serb, e tash 10 vite kopilat. Çka me ba populli, ose çka me ba kjo lokja?
    Me falni me keni keqkuptuar, pasi qe nuk akuzohet ketu vetem lokja, mirpo si mendoni ju me nje te share do te mund tju vendojme kapak problemve te kohes ?
    Epo ne vete jemi fajtor ne nje fare menyre ne zgjedhjen e udheheqjesve politik te vendit sidoqoft e respektoje mendimin juaj, mirpo ketu nderlidhen nje memori faktoresh .

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Me falni me keni keqkuptuar, pasi qe nuk akuzohet ketu vetem lokja, mirpo si mendoni ju me nje te share do te mund tju vendojme kapak problemve te kohes ?
    Unë jam i kënaqur që në atë video, nuk doli ndonjë loke që zgërdhihet e u buzqesh politikanëve e u rrah krahët e u thotë "po punoni mirë", "jemi të kënaqur" etj.

Përkundrazi i tha atë që duhet thënë. Lokja nuk është artificiale. Thotë atë që duhet thënë.

i/e regjistruar Maska e maxhuni
    Anëtarësuar
    11-08-2008
    Vendndodhja
    Atje Ku S`Ke Qënë NDoNJëHeRe Ti :)
    Postime
    269
    Ajo Ka Thene Ate Qe Eshte ..........
    FJªLët Janë G®ā .... VeP®aT Jãńë Bų®®ǻ

Never say never Maska e besa.a.best
    Anëtarësuar
    08-01-2008
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    539
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Unë jam i kënaqur që në atë video, nuk doli ndonjë loke që zgërdhihet e u buzqesh politikanëve e u rrah krahët e u thotë "po punoni mirë", "jemi të kënaqur" etj.

Përkundrazi i tha atë që duhet thënë. Lokja nuk është artificiale. Thotë atë që duhet thënë.
    Mirepo perseri i iket ne nje fare menyre pyetjes sime a thua do ta zgjedh problemin nje e share?

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Mirepo perseri i iket ne nje fare menyre pyetjes sime a thua do ta zgjedh problemin nje e share?
    Pse po pret nga një loke të zgjedh problemin???

Askush nga populli nuk ka mundur e nuk po mund t'a zgjedh problemin, dhe ky nuk është problem që buron nga natyra, por matrapazllëk i politikanëve.

Duket sikur po tallesh me loken, kur thu "a e zgjedh problemin një e sharë".

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video GOAL - (Fantasy Football Today)
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 30-07-2009, 09:11
  2. Shikojeni këtë
    Nga RaPSouL në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-06-2009, 19:49
  3. Shikojeni si kane bo progres Ijet ne Tirone!
    Nga Gege Toska në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 11-03-2004, 13:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •