por drita pse nuk te ndezet
por drita pse nuk te ndezet
Joooooooooooo s'jam nga kjo lagje .
Punoj me panele solar.
Varet si me bie ne koke dielli.![]()
As qe du me dit!
S'e njof..c'a esht kjo ?!![]()
The biggest difference between people is those who have had love in their life and those who haven't
Nese je me dike, je sepse e do dhe skane vend as mendime te tilla . Ndoshta po te ishte lidhje interesi edhe mund te ndodhte nje gje e tille, por kur e do me shpirt nje njeri , ska shanse te ndodhe. Kete mendoj une, te tradhetoj sme ka ndodhur as me mendim jo me real qe sbehet fjale. Por nje fjale e urte thote '' Mai dire mai'', jetes nuk i dihet eshte shpejt per te thene gje.
Ji Vetevetja
Po ti mjaft me kete qe the ne fund hodhe poshte gjithe heroizmat qe the ne fillim.
Eshte njelloj sikur te thuash qe per momentin nuk ta ndjen te vrasesh dike sepse ke morale te shendosha, po ku i dihet, neser mund te te dobesohen moralet edhe mund ta besh nje gje te tille.
Imagjino, ca besimi duhet te kete tjetra te perkushtimi yt? Eshte ndryshe kur thua qe JO KURRE ABSOLUTISHT QE NUK DO E BEJA, dhe eshte tjeter gje kur thua PFFF AS QE BEHET LLAF, MEGJITHATE DO E SHOFIM ATE MUHABET.
![]()
As qe du me dit!
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Eshte me mire te jem realiste kuptoje mire , e para jam 25 vjece dmth jam femer , dhe ideja e asaj qe thashe eshte thjesht e verteta, pasi ne kete moshe qe jam sme ka ndodhur kurre , kam principe te larta per veten dhe disa gjera i konsideroj tabu , nje prej tyre eshte dhe kjo e te tradhetuarit, ama smund te them qe do jem keshtu deri ne fund te jetes. Une nuk e di si do jem pas 5 vjetesh jo me pas 50 vjetesh, prandaj po them qe jetes nuk i dihet.Uroj te me kesh kuptuar.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Flami : 16-09-2008 mė 09:11
Ji Vetevetja
sme ka ndodhur te jem me ndonje femer ne krevat edhe te mendoj per tjeter person !!! perderisa jam me ate ne krevat dmth me me pelqen ajo !!! mbase kur te jem 60 a kusur vjec edhe mund te ndodh nje gje e tille !!! gjithsesi edhe po te ndodhte nje gje e tille nuk do tregohesha i sinqerte deri ne ate pike !!!disa gjera mbahen te fshehta dhe vetem varrit duhet ti thuhen !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt