Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 75
    yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Arrow

por drita pse nuk te ndezet

£u & £i Maska e xlindax
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Citim Postuar mė parė nga showgirl Lexo Postimin
    Pershendetje,

Pyetja ime eshte nese e tradhtoni partnerin mentalisht, dmth nese kur gjendeni ne momentet intime me te ju ka ndodhur te imagjinoni nje tjeter (qe e keni pare dhe njohur).
    Dhe, Sikur partneri juaj tju tregonte hapur qe i ka ndodhur nje gje e tille duke qene me ju si do te reagonit?
    Mos!!
    ...s'me ka ndodhur kurr.
    Nese atij i ndodh do bej mire ta mbaj x vete se po ma tha nuk do ket me momente intime
    Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
    Xkč lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Joooooooooooo s'jam nga kjo lagje .

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Punoj me panele solar.

Varet si me bie ne koke dielli.
    As qe du me dit!

i/e regjistruar Maska e ani-d
    Anėtarėsuar
    18-11-2006
    Postime
    208
    S'e njof..c'a esht kjo ?!
    The biggest difference between people is those who have had love in their life and those who haven't

i/e regjistruar Maska e Flami
    Anėtarėsuar
    04-09-2008
    Vendndodhja
    TiRaNe
    Postime
    31
    Nese je me dike, je sepse e do dhe skane vend as mendime te tilla . Ndoshta po te ishte lidhje interesi edhe mund te ndodhte nje gje e tille, por kur e do me shpirt nje njeri , ska shanse te ndodhe. Kete mendoj une, te tradhetoj sme ka ndodhur as me mendim jo me real qe sbehet fjale. Por nje fjale e urte thote '' Mai dire mai'', jetes nuk i dihet eshte shpejt per te thene gje.
    Ji Vetevetja

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar mė parė nga Flami Lexo Postimin
    Nese je me dike, je sepse e do dhe skane vend as mendime te tilla . Ndoshta po te ishte lidhje interesi edhe mund te ndodhte nje gje e tille, por kur e do me shpirt nje njeri , ska shanse te ndodhe. Kete mendoj une, te tradhetoj sme ka ndodhur as me mendim jo me real qe sbehet fjale. Por nje fjale e urte thote '' Mai dire mai'', jetes nuk i dihet eshte shpejt per te thene gje.
    Po ti mjaft me kete qe the ne fund hodhe poshte gjithe heroizmat qe the ne fillim.

Eshte njelloj sikur te thuash qe per momentin nuk ta ndjen te vrasesh dike sepse ke morale te shendosha, po ku i dihet, neser mund te te dobesohen moralet edhe mund ta besh nje gje te tille.

Imagjino, ca besimi duhet te kete tjetra te perkushtimi yt? Eshte ndryshe kur thua qe JO KURRE ABSOLUTISHT QE NUK DO E BEJA, dhe eshte tjeter gje kur thua PFFF AS QE BEHET LLAF, MEGJITHATE DO E SHOFIM ATE MUHABET.

As qe du me dit!

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga showgirl Lexo Postimin
    Pershendetje,

Pyetja ime eshte nese e tradhtoni partnerin mentalisht, dmth nese kur gjendeni ne momentet intime me te ju ka ndodhur te imagjinoni nje tjeter (qe e keni pare dhe njohur).
    Dhe, Sikur partneri juaj tju tregonte hapur qe i ka ndodhur nje gje e tille duke qene me ju si do te reagonit?
    Nje fjale e pa then nuk dhemb ,pse duhet then dicka qe thjesht e mendove?
    dhe nuk jam aspak dakort qe nje mendim te quhet tradheti.Te mendosh dhe te besh nje gje jane pak te ndryshme.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar Maska e Flami
    Anėtarėsuar
    04-09-2008
    Vendndodhja
    TiRaNe
    Postime
    31
    Citim Postuar mė parė nga Sa Kot Lexo Postimin
    Po ti mjaft me kete qe the ne fund hodhe poshte gjithe heroizmat qe the ne fillim.

Eshte njelloj sikur te thuash qe per momentin nuk ta ndjen te vrasesh dike sepse ke morale te shendosha, po ku i dihet, neser mund te te dobesohen moralet edhe mund ta besh nje gje te tille.

Imagjino, ca besimi duhet te kete tjetra te perkushtimi yt? Eshte ndryshe kur thua qe JO KURRE ABSOLUTISHT QE NUK DO E BEJA, dhe eshte tjeter gje kur thua PFFF AS QE BEHET LLAF, MEGJITHATE DO E SHOFIM ATE MUHABET.

Eshte me mire te jem realiste kuptoje mire , e para jam 25 vjece dmth jam femer , dhe ideja e asaj qe thashe eshte thjesht e verteta, pasi ne kete moshe qe jam sme ka ndodhur kurre , kam principe te larta per veten dhe disa gjera i konsideroj tabu , nje prej tyre eshte dhe kjo e te tradhetuarit, ama smund te them qe do jem keshtu deri ne fund te jetes. Une nuk e di si do jem pas 5 vjetesh jo me pas 50 vjetesh, prandaj po them qe jetes nuk i dihet.Uroj te me kesh kuptuar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Flami : 16-09-2008 mė 09:11
    Ji Vetevetja

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    sme ka ndodhur te jem me ndonje femer ne krevat edhe te mendoj per tjeter person !!! perderisa jam me ate ne krevat dmth me me pelqen ajo !!! mbase kur te jem 60 a kusur vjec edhe mund te ndodh nje gje e tille !!! gjithsesi edhe po te ndodhte nje gje e tille nuk do tregohesha i sinqerte deri ne ate pike !!!disa gjera mbahen te fshehta dhe vetem varrit duhet ti thuhen !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Relaksimi, masazhet sensuale pėr tė pėrkėdhelur partnerin
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 02-04-2009, 01:42
  2. Si ta besh te Lumtur Partnerin( Femren, Mashkullin)
    Nga Roi nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 27-03-2009, 00:49
  3. Thuaji JO Shën Valentinit
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 16-02-2007, 01:18
  4. Ku jeni takuar me partnerin tuaj tė jetės?
    Nga Adriano-10 nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-04-2006, 07:06
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •