Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 62
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Mos u befasoni more vllezer
    po ketu ne mes te Kosoves sherbimet serbe e te shteteve qe sna e doin te miren
    po gjejn kesi faqezi per pak lek e po bejn gjithqka

e lere ma ne Londer qe sigurisht i kan pague shume me mire
    kesi kriminel terorist pisae e tradhtar ka çdo komb pra na kan ra hise edhe neve
    e ske qti bejsh.
    Pash zotin o Llap se nuk ka mendere ku te rrije kjo qe ke shkruar. Ska nevoje te lodhet fare sherbimi sekret serb apo i shteteve qe nuk na duan. Si lexon islamiket ne forumin tone ti? Si ke pare sa ashiqare bejne thirrje per prerje kokash, xhihad dhe hakmarrje? Futu tek tema arabizem i skeduar dhe do kesh material te bollshem te krijosh pershtypjen qe shqiptaret jo vetem jane islamike te thekur po dhe kontigjent i mundshem per celula terroristesh.

TiRoNce Ose Herga Maska e Michelle
    Anëtarësuar
    29-08-2006
    Vendndodhja
    Endless Sorrow
    Postime
    165
    Dhe kete idiot kishim mangut...
    Na felliqen na nxoren bojen, per nje pler te tille e han nje komb i tere.
    O zot sdo behemi njerez ndonjeher neve
    Nuk duhet vetem te vdesesh fizikisht qe te jesh "pa jete"...

Citim Postuar më parë nga Michelle Lexo Postimin
    Dhe kete idiot kishim mangut...
    Na felliqen na nxoren bojen, per nje pler te tille e han nje komb i tere.
    O zot sdo behemi njerez ndonjeher neve
    S'do ham gjë jo, mos u shqetso kaq shumë. Mirë nuk është, po nuk është as katastrofë.

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    shqiptaret i ja fusin vetes gjithmone dhe ky si ka bo gjo anglise? por shqiptareve qe jetojne e punojne ne angli si dhe atyre qe anglia i ndihmoi qe sot te jen te pavarur.

shume shqiptare do shikojne tani nje ndryshim te politikes emigracionit ndaj tyre.

po skemi faj ne se njerezit qe nderrojne fene dhe traditat se kane per gje me ja fut dhe atdheut. na u bone nga katolik ne mysliman me zor dhe tani bertasin per arabet qe u bene nene 500 vjet.

por tani le te merren me pordhe keta myslimanet qe thone se shqiptaret jane mysliman paqesore.
    se ne amerike dolen dhe ja pane hjrin shqiptaret qe po i deportojne e spo fiton asnje me azilin u bene vite.

buken lirine dhe autonimin ua dha anglia amerika

dhe jo arabia dhe liga myslimane

qe se ka njoh kosoven dhe spo njeh se u dukemi njerez kot dhe pa vlera por ne vazhdojme te ngrejme bythet lart siq e tregon dhe ky robi kot qe eshte shqiptare po arab ne zemer.
    Ndryshuar për herë të fundit nga landi45 : 11-09-2008 më 13:41

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Pash zotin o Llap se nuk ka mendere ku te rrije kjo qe ke shkruar. Ska nevoje te lodhet fare sherbimi sekret serb apo i shteteve qe nuk na duan. Si lexon islamiket ne forumin tone ti? Si ke pare sa ashiqare bejne thirrje per prerje kokash, xhihad dhe hakmarrje? Futu tek tema arabizem i skeduar dhe do kesh material te bollshem te krijosh pershtypjen qe shqiptaret jo vetem jane islamike te thekur po dhe kontigjent i mundshem per celula terroristesh.
    Darius

nuk e di si e ke kuptua ti ket qe e kam cek.

sherbimet serbe e te shteteve qe sna e doin te miren
    pra perpos sherbimit sekret serb qe e kam cek kan mujt te jen edhe ato te tierat qe mendon edhe ti
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Terrorist po,por qenka mysliman,bile edhe nga prizereni.
    Po perse quditeni kaq shume,nuk kem nevoj te shkojm fare ne londer,dilni pak neper qytete te kosoves keni per te par me sy te juaj terrorista me mjekrra te palar dhe kundermojn si bajga.
    Ju keni per te qen vet deshmitar qe shume shpejt ne kosove do te kemi pune me keta .
    Ketu faji bie mbi qeverin(me fal llap se po te perqesh pak qevrin) sepse asgje nuk eshte duke ber per ti ndalu dhe denu.
    E keni par rtk per qdo mbremje ka emisione per fen islame,mos mendoni qe kjo nuk do te na demtoj,kujt i duhen keto emisione ai qe deshiron fen le ta mbaj per vehte.
    Ne njeren an qeveria thot se kosova eshte shtet laik kurse ne anen tjeter kosoven e kan kaplu sekte qe as dreqi nuk i bie ne fije se qfar jan dhe qfar detyre kan.
    Nje gje eshte e sigurt kosova eshte duke rreshqit andej kah vetem serbia deshiron prandaj qeveria nuk duhet te flej por duhet te punoj ne te miren e kombit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga drenicaku : 11-09-2008 më 14:49

Darius

nuk e di si e ke kuptua ti ket qe e kam cek.

pra perpos sherbimit sekret serb qe e kam cek kan mujt te jen edhe ato te tierat qe mendon edhe ti

Po Llapo po, sherbimi sekret serb. Sa here menderosin ndonje gje shqiptaret ne bote, del justifikimi bajat, sherbimi sekret serb.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Po Llapo po, sherbimi sekret serb. Sa here menderosin ndonje gje shqiptaret ne bote, del justifikimi bajat, sherbimi sekret serb.
    Me vjen keq por as ti se paske kuptue
    une thash sherbimi sekret serb dhe sherbimet tiera qe nuk ja doin te miren shtetit te Kosoves
    e ketu normal qe munden te bejn pjes edhe disa grupe te fundamentalistve islam apo mjekerr cjapat siq i quajn ne Kosove e sherbime te tiera.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Me vjen keq por as ti se paske kuptue
    une thash sherbimi sekret serb dhe sherbimet tiera qe nuk ja doin te miren shtetit te Kosoves
    e ketu normal qe munden te bejn pjes edhe disa grupe te fundamentalistve islam apo mjekerr cjapat siq i quajn ne Kosove e sherbime te tiera.

Nuk ben sherbimi sekret serb nga te tilla budalleqe or Llap, se te vjen MI8-ta angleze dhe ta ben gjemen ne mes te Beogradit brenda 24 oreve. Dhe imagjino ca absurditeti, qe sherbimi sekret serb puneson njerez per te vrare kryeministrin e Anglise. Pse mer Llapush kaq e lehte te duket kjo gje?!. Keto jane ngjarje safi te interesave te botes islame qe ndihmohen here pas here dhe nga injorante shqiptare te ish-Jugosllavise.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    ËShtë shumë gjynah dhe patetike njëkohësisht të shikosh se kush na tërheq për hunde. Pa e përgjithësuar këtë "kush", po që ka "shqiptarë" të cilët marrin në konsideratë arabët, magjypët, evgjitërinë, për tu kthyer terrorista...nuk mund të gjej fatkeqësi më të madhe për kombin!!!! Është e patolerueshme të ndikohen sa janë ndikuar, nga mytha e botës Lindja e Mesme për tu kthyer në terrorista.

Këtu duket sa të vegjël, sa foshnja jemi!!! E pabesueshme të ndodhte me ndonjë komb tjetër!
    Organizata terroriste ka patur dhe në Greqi psh për hir të "idealeve komuniste" dhe kanë bërë atentate nëpër ambasada amerikane, po jo për "nderin e arabëve".
    Këllirat e kësaj bote duhen shfaros njëherë e mirë ose të paktën duhet përdorur dizifektant i fortë për ta. Shikoj postimet nëpër forume të këtyre "myslymanëve" dhe dëshpërohem jashtë mase. Ku ku çfarë tmerri po e pret Atdheun tonë me mendtë që mbartin disa syresh. Kjo mund të kthehet në fatkeqësinë e re kombëtare dhe do ketë përmasa tepër të mëdha e do vijë për arsyen më banale në botë - Injorancën!!!
    Ezekiel 25-17.

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lista e 813 personave në kërkim nga Interpoli
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 29-12-2014, 10:16
  2. 200 të shumëkërkuarit shqiptarë në të gjithë Botën
    Nga Albo në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Me te kerkuarit ne Shqiperi
    Nga iliria e para në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 03-02-2006, 00:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •