Close
Faqja 476 prej 1135 FillimFillim ... 376426466474475476477478486526576976 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 4,751 deri 4,760 prej 11341
    Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga auloni2008 Lexo Postimin
    o zenith pse nuk di me bo debat ti por vetem me fy, hajde a pe don msn time dhe folim pse kaq urrejtje ti per Islamin... ama msn dhe folim
    Life's too short to remove USB safely.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    po far heroi eldoneli bre

100 her kam than se nuk i baj ma ment me te po prap sem rri dora rahat kur i shof se shka shkru

kalljani ne cameri thot, kisha ky gjasme ja kalli ne kosove

po prej bllate a prej morinit ja ka kall shum bukur eldoneli.
    Jo rastesisht ju thash kallne ne Qameri se vetem ateher do e shohesh fetyren evertet te ketyre pseudokombetarve kur te vin dhe ti shajn luftetaret e lirise ne Qameri .

P.s nuk i njeh keta po me dhimbsesh sepse po hyn me ni valle me ta e spo e din me kane ke hy ne valle mirepo te uroj qaste te bukura me ta por fatekeqesisht do zgjenjehesh .
    KOSOVA E MADHE

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    une ika se duhet me mesu se nuk jam si ju qe ofendoni njerezit tan naten sepse kaq dini dhe feja juaj ju ka mesuar keshtu muta jeni
    ik mer ik ti mos harro me e publiku ket adrese atje ku do shkosh
    Muhamed.a.s.w@hotAishe.allah

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    o zenith pse nuk di me bo debat ti por vetem me fy, hajde a pe don msn time dhe folim pse kaq urrejtje ti per Islamin... ama msn dhe folim
    O s guxojn me ta dha po keta jane si puna atyre qe flasin prej shpati keta perball s ja mban po ajt leji .

Nje fakt po ta kallzoj sa ishte Uqk-ja ne Shqiperi gjate luftes ketyre rrebelave sju nike zani e kur s ishin bajshin kerdi . A e dine se qfare thojshin rrebelat keta po luftojn me serbin e le me me ne . hahahhahahahahhahahahah
    KOSOVA E MADHE

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    O s guxojn me ta dha po keta jane si puna atyre qe flasin prej shpati keta perball s ja mban po ajt leji .

Nje fakt po ta kallzoj sa ishte Uqk-ja ne Shqiperi gjate luftes ketyre rrebelave sju nike zani e kur s ishin bajshin kerdi . A e dine se qfare thojshin rrebelat keta po luftojn me serbin e le me me ne . hahahhahahahahhahahahah
    Pse ca ishte UCK-ja ushtria e xhihadit? palla e arabit.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    162
    Elamdulila qe Allahu jau ka shti frigen keture qeneve sepse me bo ma dal ne kamere une shkoj ne shqiperi dhe i drejtoj pasi atje kam shum miq dhe shkoj shpesh ....
    Ne fieri ne vlor elbasan, delvin, sarande, durres kam shum miq...

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Elamdulila qe Allahu jau ka shti frigen keture qeneve sepse me bo ma dal ne kamere une shkoj ne shqiperi dhe i drejtoj pasi atje kam shum miq dhe shkoj shpesh ....
    Ne fieri ne vlor elbasan, delvin, sarande, durres kam shum miq...
    ok shife pak veten te arabizem i skeduar,say cheeeeeeeeeeeeeeeeees

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    162
    Uqk jav ka thy hunden ketyre hajnave sepse shum na kan vjedh, bre Subhanallah, a i ke pare Eldonel, rrebelat qka kan ber, vellai im kur ka ardh prej gjermanis i ka ber 900 marka nga 10 marka per me jau dhene rrebelave sepse ku e kan ndal i kan plaqkit dhe pastaj Uqk-ja jau theu hundet pak qafirave...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    162
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    ok shife pak veten te arabizem i skeduar,say cheeeeeeeeeeeeeeeeees
    Nese nuk keni frig hajdeni dilni ne camer te ju shoh une dal pasi nuk kam frig njerzit pos Allahu s.w.t. ju keni Elhamdulila, dilni nese jeni burra... Ju jeni gra me mjekrra hahahahah

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    aulono hyp ketu e shif stambollin

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •