Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 42
    … ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Ne boten perendimore kam vene re qe partneret jane me afer partnereve qe jane ne pritje te nje femije,luajne nje rol me aktiv gjate procesit te shtatzanise:nuk mjaftohen te shoqerojne femren e tyre deri tek mjeku per kontrolle por hyne brenda qe te shohin imazhet e para te qenies qe do linde...etj.
    Dhe,kur vjen momenti per te ardhur ne bote femija,jane ne sallen e lindjes duke i dhene kurajo gruas,pra shihet si dicka normale.(kjo ka cuar dhe ne situata hilarike tek shqiptaret qe banonin jashte duke pare qe mjeku gjinekolog kerkonte pranine e burrit ne sallen e lindjes dhe ai refuzonte kategorikisht)
    Kane arritur meshkujt shqiptar ne nje pike te tille?Nese jo,cfare i pengon?Imazhi i machos apo ka dhe arsye te tjera?Nese po,mund te jepni shembuj konkrete?

Mendoni qe nje sjellje i perket brezit te vjeter apo ju,si gjenerata e ardheshme, keni vizione te njejta?
    Shtatzania eshte periudha e veshtire dhe e bukur ne te njejten kohe per nje femer, por kur nuk ke perkrahje dhe ngrohtesi nga bashkeshorti atehere ..... heee thua me vete "sikur ta kishte ne barkun e vet ky se ja tregoja une )

Vitet kalojne dhe keto mentalitete nuk kane per tu thyer ne vendin tone.
    Personalisht do me pelqente te ishte i pranishem ne cdo hap te shtatzanise, por...... lere fare
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Ne boten perendimore kam vene re qe partneret jane me afer partnereve qe jane ne pritje te nje femije,luajne nje rol me aktiv gjate procesit te shtatzanise:nuk mjaftohen te shoqerojne femren e tyre deri tek mjeku per kontrolle por hyne brenda qe te shohin imazhet e para te qenies qe do linde...etj.
    Dhe,kur vjen momenti per te ardhur ne bote femija,jane ne sallen e lindjes duke i dhene kurajo gruas,pra shihet si dicka normale.(kjo ka cuar dhe ne situata hilarike tek shqiptaret qe banonin jashte duke pare qe mjeku gjinekolog kerkonte pranine e burrit ne sallen e lindjes dhe ai refuzonte kategorikisht)
    Kane arritur meshkujt shqiptar ne nje pike te tille?Nese jo,cfare i pengon?Imazhi i machos apo ka dhe arsye te tjera?Nese po,mund te jepni shembuj konkrete?

Mendoni qe nje sjellje i perket brezit te vjeter apo ju,si gjenerata e ardheshme, keni vizione te njejta?
    Njerzit ecin me kohen, cdo gje ndryshon!! Nese dikur djemt nuk e linin gruan te dilte me shoqet, tani eshte kthyer ne dicka normale.. Ndaj edhe kjo me lart qe eshte shkruar, ka 4 vite, edhe ne kto 4 vjet kan ndryshuar shum gjera.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Je i sigurte Apollyon ?????? Une jo dhe aq !
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    nuk me ka rene rasti qe te perjetoj nje situate te tille,por realisht mendoj se;prania e bashkeshortit ne momente te tilla eshte mase normale!!
    perse??po marrim rastin me ekstrem, ka plote raste kur grate gjate lindjes kan humbur dhe jeten e tyre!!ado ishte e pranueshme qe bashkeshorti i saja te qendronte pas deres se matornitetit,dhe gruaja e tia te humbiste jeten gjate lindjes se femijes se perbashket!!
    shkurt muhabeti mua me duket mungese respekti dhe nje gje shum e ulet!!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Je i sigurte Apollyon ?????? Une jo dhe aq !
    I sigurte jam per veten qe flas, nuk flas per te tjeret gjithsesi..
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    a jeni n'men mor?

po kqyrni me e shti ne burrin ne sall te lindjes?

eh medet per ne
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e bebi im
    Anëtarësuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    Citim Postuar më parë nga R2T Lexo Postimin
    Puna e mashkullit mbaron, me derdhjen e spermes....pjesa tjeter eshte pune e femres.
    kjo kategori mashkulli nuk mund te quhet baba, por thjesht nje dhurues sperme...
    mjere nusja thuaj

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    a jeni n'men mor?

po kqyrni me e shti ne burrin ne sall te lindjes?

eh medet per ne
    Ka nevoje dhe gruaja o derjo te kete nje fytyre te dashur prane ne ato momente. Dhe me mire te jete burri qe ta shikoje cdo te thote te lindesh lol. Une i kam lind me operacion dhe ne te dy rastet kisha burrin te koka. Pa merak se nuk shikon asgje. Vene nje cope si perde qe nuk te lejon te shikosh procesin e nxjerrjes se bebit . Me beso e kisha shume te bevojshme te kisha nje fytyre te dashur prane me te cilen te ndaja emocionet, friken, ankthin, dhe qe te jep kurajo qe cdo gje do veje mire. Nuk eshte aq e tmerrshme. Fundja eshte gruaja dhe femija yt. Nuk po shikon gruan e botes lol boll na bete si burrat e qemoti se s'ka lezet.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e bebi im
    Anëtarësuar
    03-07-2012
    Postime
    121
    tani ne lidhje me temen, eshte interesante por nuk me pelqen ndarja qe i beni meshkujve sidomos, meshkuj amerikane dhe meshkuj shqiptare...
    nuk kane bisht meshkujt shqiptare...
    pyll pa derra nuk ka...
    gjerat kane ndryshuar shume se me duket po i referoheni shqiperise pas luftes se dyte boterore...
    ashtu sic ka ne shqiperi fanatike e xheloze ashtu ka edhe ne amerike e gjithandej, ashtu sic ka meshkuj te dhunshem ne shqiperi ashtu ka edhe ne amerike, lloj lloj maniakesh e lloj lloj mostrash gjen gjithandej...
    une nuk e di per cfare vitesh i referoheni ju shqiptareve por ne rrethin tim shoqeror apo familjar nuk gjen mashkull qe e le gruan shtatzane edhe nuk e can me koken per te...
    nuk e di une per vete kur linda gocen me shume shihja meshkuj neper korridore sesa femra...
    burrit tim i ka ngel merak momenti i lindjes se vajzes se gjate kohes kur ishim te salla, une ketej me dhimbje edhe kisha mendjen ti kerkoja leng molle. i them: shko me bli nje leng molle, sa shkon ai poshte vajza lindi...
    qellon edhe keshtu...
    edhe pastaj une ngaqe u ndjeva keq qe ai nuk arriti ne kohe prej meje, e lashe qe ta mbante ai i pari vajzen ne krahe pastaj ta sillte tek mua...

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    hubby gjith kohes aty gjate birth .. even made a movie lol , every time we see it we cry .. god has created such wonderful things that we dont always appreciate ...

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •