Modric-toteNham
Rolandinjo-jo Shume I Sigurt
Poulsen -juve
Berbatov-man Junajtit
Saper Ate Decon Tek Celesi Mua Sma Mbush Mendjen Se Eshte Si Kurve Por Ne Angli Nuk I Shkojne Plus Qe I Iku Mosha
Mancini (nga Roma tek Inter)
Deco (nga Barcelona tek Chelsea)
Hleb (nga Arsenal tek Barcelona)
Dani Alvez (nga Sevilla tek Barcelona)
Robinho (nga Real M. tek Man City)
Berbatov (nga Tottenham tek Man. Utd)
Quaresma (nga Porto tek Inter)
Nasri (nga Marselle tek Arsenal)
Ronaldonho (nga Barcelona tek Milan)
Ndonje blerje tjetër ..
Modric-toteNham
Rolandinjo-jo Shume I Sigurt
Poulsen -juve
Berbatov-man Junajtit
Saper Ate Decon Tek Celesi Mua Sma Mbush Mendjen Se Eshte Si Kurve Por Ne Angli Nuk I Shkojne Plus Qe I Iku Mosha
Daniel Alves - Barcelon
Nasri - Arsenal
Deco - Chelsea
ronaldo-real madrid
eto -real madrid
Personalisht une nuk u merzita qe iku Dinho nga Barcelona. Dha shume per Barcelonen, por dy vitet e fundit nuk beri asgje si lojtar.
Gjithesesi i uroj fat ne ekipin e ri Dinhos.
Po ti s'e mos ke pare futboll, ti rrezik lojtaret e Realit njef. Hleb eshte nje lojtar puntor, lojtar me vizion.... Me pak fjal nje lojtar i duhur. Ka treguar klasin e tij si te Shtugardi ashtu dhe tek Arsenali.
◄█ Barcelona e MADHE █►
ja edhe lista e 20 transfereve me te qelluara te kesaj vere, sipas web-faqes goal.com
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=805066
Be the change you want to see in the world!
Edhe pse janë luajtur vetëm disa ndeshje nëpër kampionatet e forta, ndërsa në Itali e Spanjë vetëm një xhiro, sinqerisht e them ende nuk më ka mbushur syrin asnjë blerje e re të jetë treguar. Të shohim në vazhdim se çka do ndodh.
Sa për transferimin më të keq padyshim se është Robinho, i cili sot e 100 vjet do të mbetet lojtar i tipit mesatar, alias ''Anelka'' dhe do të shëtitet nëpër klube ku ka më shumë para. Është tjetër të luash në Real dhe në Man City, por paraja dhe dëshira për të fituar sa më shumë euro e bënë të veten.
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Ketu ja fute kote.
Deco eshte cilesuar njeri nder lojtaret me te mire ne Premier League me kete fillim te kampionatit. (Dmth transferimi me i mire ne kampionatin anglez).
P.S Deco me eshte dhimbur me shume nga gjithe lojtaret qe jane larguar nga Barcelona. (Po cti besh Pepit te... (nuk e vazhdoj me tutje)
Tani sa kane filluar kampionatet , ka kohe deri ne fund te shohim se cili do te jete me vertete transferimi me i qelluar.
Deco, Alves, Ronaldinho & Quaresma do i vecoja une.![]()
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt