nuk e mbaj mend kur me ka dalut thinja pare....
po tani e mbaj mend kur jam martu...hahahaha
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Me beri te mendoj per gjethet e para qe bien ne vjeshte.
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
lol nuk eshte e vertete... edhe biondeve u dalin njesoj si brunet vetem se ato jane bionde dhe nuk duken shume..
une brune jam po thinja nuk shoh gjekundi e megjithate dhe po te me dilnin nuk do ishte aspak problem, eshte nje proces normal i jetes, trupi jone eshte cdo dite ne ndryshim.. do te thote qe jeta vazhdon
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
M'u duk titulli ineteresant, dhe e hapa temėn tė shoh se ē'thoni Ju pėr thinjėn e parė dhe pasqyrėn.
Mė la mbresa tė thella (njė krahasim fantastik, do t'a "vjedhi" nė ndonjė poezi time tė ardhshme), mė pėlqeu jashtėzakonisht shumė mendimi filozofik i Aniselės - "Mė bėri tė mendoj pėr gjethet e para qė bien nė vjeshtė"!
Unė pėr vete, s'kam ēka i trembem vjeshtės, tė mijat janė tė gjitha tė bardha si shalli i Pashtrikut nė dimėr.
Ju pėrshėndesė tė gjithėve pa dallim.
Agim METBALA
moooooos!!!!
...ca thinja thua ti re??
mos o zot se jam akoma kerc e re![]()
Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
Xkč lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
Nje fije argjendi ne flokun e zi
Me la pa gjume do te thyej ty
Qelq reflektues i trocit je
N mendime me fute naten s fle
Shkelqimi argjendit ne flokun e zi
Me ben te mendoj
s jam me i ri
Qelqin pasqyre kush e shpiku
Vate rinia vate e iku......................
Kam pershtypjen se pamja ne pasqyre nuk eshte shume tronditese pasi aty shikohemi cdo dite ,me e dhimbeshmja eshte fotografia ..............
Dija eshte injorance e mesuar.....
Krijoni Kontakt