Close
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 99
    i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga Gimi3 Lexo Postimin
    Pershendetje Daja-GONI ,

Une i kam thene mesia4ever - it , qe ky eshte kanceri i forumit , ia caktova diagnozen qe te vizitoj nenforumet Pyetni Psikologun edhe Mjeku per Ju , e pastaj nese analizat dalin se ky eshte psiqikisht normal mund te vie ketu edhe te debatoje me knaqesine me te madhe te mundeshme sepse i pelqej sfidat edhe debatet sidomos kur ato jane reale edhe jo kur fshihet mesia4ever pas monitorit edhe ofendon gjithe njerezimin

Shume here i kam thene vehtes se duhet injoruar kete person,e shume here edhe e kam bere nje gje te tille,mirepo nuk mundem cdo here te kaloj mbi shkrimet e tija tendencioze,helmuese dhe dashakeqija.
    E sa i perket asaje se a eshte normal apo jo,edhe aty ndaje mendimin me ty.
    Nuk mund te jet normal nje njeri i cili diskuton vetem per nje teme te vetme,edhe me keq,se ky nuk diskuton,ky vet ofendon,shpif dhe genjen.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga Gimi3 Lexo Postimin
    Pershendetje Daja-GONI ,

Une i kam thene mesia4ever - it , qe ky eshte kanceri i forumit , ia caktova diagnozen qe te vizitoj nenforumet Pyetni Psikologun edhe Mjeku per Ju , e pastaj nese analizat dalin se ky eshte psiqikisht normal mund te vie ketu edhe te debatoje me knaqesine me te madhe te mundeshme sepse i pelqej sfidat edhe debatet sidomos kur ato jane reale edhe jo kur fshihet mesia4ever pas monitorit edhe ofendon gjithe njerezimin
    O miku im Gimi, se ti cka mendon per mua nuk me hyn ne pune. Juve si po e citoj nje hadith qe nuk po ju pelqen ju po thoni se une jam cmendur dhe se ai hadith eshte i dobet, a ka me injorance se kjo. Mire ky eshte mendimi yt, ti beso dhe me thuaj cfare te deshirosh. Ky Muhamedi ia ka futur 'aletin' nje 9 vjecareje, une po ju them se ky eshte dhunim sepse femiu ne ate moshe nuk din asgje, ju po thoni se gruaja e tij e vogel i ka pasur 18 vjet pa kurrfare baze ne shkrimet islamike, cfare myslimanesh jeni ju. Per kete as nuk po humb kohe dhe 1 here ne 2 jave (sepse nuk po kam edhe shume kohe pasi qe edhe punoj) po hy ne kete forum edhe at dite qe po hyj ju po filloni ofendimet ndaj meje. Jo une jam psiqikisht shume normal dhe mendoj ne menyre racionale per cdo gje, gje te cilen ju nuk po e beni.

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Cili eshte agjerimi i drejte?! Agjerimin te cilin e ka predikuar Jezusi apo ate se cfare na meson feja islame?
    Ju uroj debat pa fyerje
    Pasi eshte hapur kjo teme, desha vetem shkurtimisht te jap mendimin tim.

Nuk mendoj se ka agjerim te keq kur behet me bindje tek Zoti, dashuri dhe shprese ne Zotin. Zoti na don. Ai na pranon gjdo agjerim dhe sakrifice qe bejme ne emer te Zotit. Poashtu mendoj se agjerimi pastron ndergjegjen nese agjerojme me vetdije dhe perkushtim. Por jam kunder bindjeve se duke agjeruar ne menyre simbolike (apo sa per te treguar te tjerve) te mendoj dikush se ka arritur Zotin. Apo jam kunder atyre qe agjerojne dhe nuk e ndryshojne jeten aspak por prap vazhdojne ne njeriun e vjeter, apo nuk i korigjojne gabimet dhe veprimet qe jane ne kundershtim me vullnetin e Zotit etj etj. Agjerimi duhet te jetė luftė me vetveten per ndryshim ne vetveten dhe me mendje dhe shpirt te Zoti.

Cili eshte agjerimi i drejte?!
    Agjerimi ne Islam: vet-krenari dhe torture trupit qe nuk con askund e aq me pak ne afrim me Perendine
    Agjerimi ne Krishterim: Perkulje dhe vetmohim
    Ju uroj debat pa fyerje
    Vet fjala agjerim, apo nese mohon vetit diēka ne emer te Zotit dhe ne dashuri me Zotin, mendoj se nuk eshte krenari ndaj Zotit, por mund te jete krenari ndaj djallit. ēdo agjerim, sakrificė dhe vetmohim eshte perkulje ndaj Zotit.

Edhe pse jam i Krishterė, edhe pse nuk besoj shkrimeve kuranore, un Ramzanin (agjerimin) dhe Faljen (e vaktheve) tė besimit muslimanė nuk e nenēmoj dhe mendoj se eshte pervujtėri ne emer te Zotit. Ajo qe nuk pajtoj me muslimanėt eshte se bejne shumė alarm dhe vuajne per te treguar se "Vallahi jam ka agjeroj", kjo eshte verejtja e ime.

Plot miq te mi agjerojnė dhe un per hir te respektit ndaj agjerimit te tyre, gjat kohes kur jam me ta ne kohen e agjerimit, nuk pi cigare dhe kursehna nga marrja e ushqimit. Kjo nuk do te thotė se edhe un po agjeroj, por, keshtu veproj per respekt tė pėrsonit i cili vepron kunder vetvetit ne emer te Zotit.

Te krishteret e Kishes Katolike agjerojnė, pos disa agjerimeve kemi 7 javė kohen e Kreshmeve, 7 javė para te dieles sė Pashkėve. Janė 40 dit agjerim. Por qe te te krishteret dallon forma e agjerimit.

Agjerimi, pendesa, kthimi kah Zoti eshte e domosdoshme sepse vetem duke bere kthesė dhe pendes mund ta ndryshojmė veteveten dhe te jemi me afer Zotit.
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    O miku im Gimi, se ti cka mendon per mua nuk me hyn ne pune. Juve si po e citoj nje hadith qe nuk po ju pelqen ju po thoni se une jam cmendur dhe se ai hadith eshte i dobet, a ka me injorance se kjo. Mire ky eshte mendimi yt, ti beso dhe me thuaj cfare te deshirosh. Ky Muhamedi ia ka futur 'aletin' nje 9 vjecareje, une po ju them se ky eshte dhunim sepse femiu ne ate moshe nuk din asgje, ju po thoni se gruaja e tij e vogel i ka pasur 18 vjet pa kurrfare baze ne shkrimet islamike, cfare myslimanesh jeni ju. Per kete as nuk po humb kohe dhe 1 here ne 2 jave (sepse nuk po kam edhe shume kohe pasi qe edhe punoj) po hy ne kete forum edhe at dite qe po hyj ju po filloni ofendimet ndaj meje. Jo une jam psiqikisht shume normal dhe mendoj ne menyre racionale per cdo gje, gje te cilen ju nuk po e beni.
    Ty te humbe "filli".A nuk po e shef se cfare marrezirash shkruan a?E fillon me agjerim e ,e vazhdon me martesen e Muhammedit a.s.
    Kjo ne mjekesi quhet isuficience cerebrale,thene shkurt:budalla.
    Dhe kete epitet nuk ta dha kush,por e fitove vet.

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anėtarėsuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i pėrcjell Guximtarėt !
    Postime
    1,028
    Hahaha mesia4ever leje qe e devijove temen , por me sa duket nuk ke as ku te kapesh, ne cfare alete kapesh ti zakonisht ?! Sepse e shikoj qe termin " alet " e mban shume ne goje

Zoti paste meshire per ty : ) urrejtja e madhe te ka bere edhe femije

Mbetesh i pershendetur miku im
    Fitorja Vjen Me Durim , Gėzimi Vjen Pas Dėshprimit Dhe Pas Ēdo Veshtirėsie Ka Lehtėsim .

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Cili eshte agjerimi i drejte?! Agjerimin te cilin e ka predikuar Jezusi apo ate se cfare na meson feja islame?

Agjerimi ne Islam: vet-krenari dhe torture trupit qe nuk con askund e aq me pak ne afrim me Perendine
    Agjerimi ne Krishterim: Perkulje dhe vetmohim

Ju uroj debat pa fyerje
    Teme e qelluare , te japin komente per agjerim kam ndigjuare se ka njerze qe agjirojne vetem per tu dobsuar , keshtu ne vende te dijetav agjirojne , keshtu edhe zoti ja numron agjirimin edhe perfitojne nje trup mete bukur me pak vjam

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Pas bakllaves duhet freskuar...
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Flora82 Lexo Postimin
    Teme e qelluare , te japin komente per agjerim kam ndigjuare se ka njerze qe agjirojne vetem per tu dobsuar , keshtu ne vende te dijetav agjirojne , keshtu edhe zoti ja numron agjirimin edhe perfitojne nje trup mete bukur me pak vjam
    Kurr nuk kisha hy ne kto debate por ty te them agjeroje ndoshta te largohet dhjami nga truri e mendon me tru te paster!
    Po pse i hyn kesaj pune pasi nuk din as Ti as Une pa lexua sa duhet ani qe lexoj mjaft per te gjitha fet por prap nuk kam aq njohuri,lus moderatore te mos me keqekuptojn ndoshta nuk eshte ne vendin e duhur komenti por edhe qe fshihet ska problem.
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    A di si ėshtė puna agjėrimit?

Dikush thotė po ninoj sot, dikush thotė hajt se ninoj nesėr.

Takohen nė rrugė e pyet: A ninove sot? Jo valla sot nuk um dul gjumi pėr syfyr, veē nesėr nashta ninoj pak.

Hej a ninove bre? Jo valla nuk ninova se dita e gatė, me pas kan dimnit kur o dita shkurt kishna ninue, po pėr ēishtu jo valla.

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga alibaba Lexo Postimin
    A di si ėshtė puna agjėrimit?

Dikush thotė po ninoj sot, dikush thotė hajt se ninoj nesėr.

Takohen nė rrugė e pyet: A ninove sot? Jo valla sot nuk um dul gjumi pėr syfyr, veē nesėr nashta ninoj pak.

Hej a ninove bre? Jo valla nuk ninova se dita e gatė, me pas kan dimnit kur o dita shkurt kishna ninue, po pėr ēishtu jo valla.

hahahaaaa a ku je bre alibaba! qekjo ishte vertete e fortė.
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kisha ėshtė Njė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  2. Agjerimi Dhe Urtesia E Tij
    Nga xhenisi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 12-08-2009, 09:27
  3. Si ta forcojmė besimin !!!!!!
    Nga phyro nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-05-2007, 08:58
  4. Urtesia e Agjerimit te Ramazanit!
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 17-11-2004, 13:36
  5. Agjerimi per Kreshmet
    Nga Seminarist nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-03-2003, 09:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •