Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 46
    Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Citim Postuar më parë nga besa.a.best Lexo Postimin
    Kusi po xhi em bo dikush te shkolla, dikush te Top Teeni cashtau e ka jeta me plot halle te veta . eheh
    Amon mos e permend Top Ten-in se mernajcat mi ngrojte hahaahahah na shkoj xhimse jetes cataj , oni ja bojm hallall se cato xhojat di mbajm mend
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

Never say never Maska e besa.a.best
    Anëtarësuar
    08-01-2008
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    539
    Citim Postuar më parë nga KUSi Lexo Postimin
    Amon mos e permend Top Ten-in se mernajcat mi ngrojte hahaahahah na shkoj xhimse jetes cataj , oni ja bojm hallall se cato xhojat di mbajm mend
    Hehe skije faj, xhoja per tu mbajt mend

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Ku i kom dhon per her te pare te dua??

Ne vesh ja kam thene...ne menyre sexy...me peshperitje...

Venin se ku ishim sta them :P
    * Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar më parë nga BaBa Lexo Postimin
    sa e nderlikume ti , se mora vesh fare ca ke shkrujt
    e po lodhe pak trunin Babe jo mer se me kujtohet tani ne shqiperi i kam then....
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin
    Me shkrim ne leter e kam thene dhe kam bere gabimin me te madh ne jete ,kurse me goj jo kurre asnjehere ,ska bir nene qe me ben me ta them kete fjale .
    Kurre mos thuaj kurre
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Me shkrim ne leter e kam thene dhe kam bere gabimin me te madh ne jete ,kurse me goj jo kurre asnjehere ,ska bir nene qe me ben me ta them kete fjale .
    mire e ka Perla, kurre mos thuaj kurre, madje eshte per te bere kryq se na paske shkruar dhe leter pale , Alnosa qe eshte dashuruar , kjo eshte per te ngritur nje dolli .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Pse xfiles ,njeriun prej guri te kam dhene pershtypjen une ty ?!Mire ne realitet me thone keshtu po filluan dhe ne virtualitet tani ,por nuk eshte e vertet Aspak biles .
    Dollin ngrije per mua muajin tjeter se kam ditelindjen dhe kam pervjetor ,them ta festoj ,them jo si dihet akoma ,por kryq mos bej se une nuk jam e pagezuar dhe eshte gjynah qe te besh kryq per mua te pafese ........

Perla eshte e vertet ka qene "apokalips" i castit kur kam shkruar ashtu ,Per mua nuk kane rendesi fjalet te thena se kur apo ku ,rendesi ka se c'far do ndodh ,apo ka ndodhur ,do ndodhi ......

Xfiles une shoh amerikanet per dite ,nje tel bejne me partneret e tyre nuk harrojne pa ju thene kete fjale ,dhe kur vjen puna per 2 -3 dite kur shoh jane ndare.Pastaj une ta kam thene ty, dashurija juaj apo e diteve te sotme eshte si puna e mbretit me grate ,po keshtu dhe kjo fjale e thoni vend e pavend ,ne lulishte apo ne byrektore me njerez te ndryshem .
    Une mendoj shume ndryshe keto te thenat ,per here te pare apo te dyte ,te trete e keshtu me radhe .
    Kalofshi mire ju ketej se une po dal njehere te shijoj sado pak diten e festes qe eshte sot .

Me!
    Anëtarësuar
    18-08-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    297
    S'kam thene akoma Do ia them tek veshi
    My Code is Honer & Pride!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Pse xfiles ,njeriun prej guri te kam dhene pershtypjen une ty ?!Mire ne realitet me thone keshtu po filluan dhe ne virtualitet tani ,por nuk eshte e vertet Aspak biles .
    Dollin ngrije per mua muajin tjeter se kam ditelindjen dhe kam pervjetor ,them ta festoj ,them jo si dihet akoma ,por kryq mos bej se une nuk jam e pagezuar dhe eshte gjynah qe te besh kryq per mua te pafese ........
    ashtu bie fjala, apo do te them "te kthejme ndonje gje permbys". Njeri prej guri nuk me ke dhene pershtypjen por njeri qe dashurine e shikon pak ndryshe nga te tjeret po.
    Perla eshte e vertet ka qene "apokalips" i castit kur kam shkruar ashtu ,Per mua nuk kane rendesi fjalet te thena se kur apo ku ,rendesi ka se c'far do ndodh ,apo ka ndodhur ,do ndodhi ......
    Ke te drejte ketu.
    Xfiles une shoh amerikanet per dite ,nje tel bejne me partneret e tyre nuk harrojne pa ju thene kete fjale ,dhe kur vjen puna per 2 -3 dite kur shoh jane ndare.Pastaj une ta kam thene ty, dashurija juaj apo e diteve te sotme eshte si puna e mbretit me grate ,po keshtu dhe kjo fjale e thoni vend e pavend ,ne lulishte apo ne byrektore me njerez te ndryshem .
    Une mendoj shume ndryshe keto te thenat ,per here te pare apo te dyte ,te trete e keshtu me radhe .
    Kalofshi mire ju ketej se une po dal njehere te shijoj sado pak diten e festes qe eshte sot .
    ke te drejte dhe ketu, dhe une e kam bere mesim tashme, nuk do e them me fjalen "te dua" pa qene 100% i sigurte se si thua dhe ti e kam thene dhe une si nderron mbreti grate kushedi sa here, i kam hap syte tani.

Po si perfundim moj goce, ju gocat qe dukeni si prej guri jeni ato qe kur dashuroheni dashuroheni keq fare , ata si puna ime qe duken te bute si perfundim dalin pa zemer.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Po si perfundim moj goce, ju gocat qe dukeni si prej guri jeni ato qe kur dashuroheni dashuroheni keq fare , ata si puna ime qe duken te bute si perfundim dalin pa zemer.
    Varet ..... mos ji aq i sigurte.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •