Ku i kom dhon per her te pare te dua??
Ne vesh ja kam thene...ne menyre sexy...me peshperitje...
Venin se ku ishim sta them :P
* Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *
Pse xfiles ,njeriun prej guri te kam dhene pershtypjen une ty ?!Mire ne realitet me thone keshtu po filluan dhe ne virtualitet tani ,por nuk eshte e vertetAspak biles .
Dollin ngrije per mua muajin tjeter se kam ditelindjen dhe kam pervjetor ,them ta festoj ,them jo si dihet akoma ,por kryq mos bej se une nuk jam e pagezuar dhe eshte gjynah qe te besh kryq per mua te pafese ........
Perla eshte e vertet ka qene "apokalips" i castit kur kam shkruar ashtu ,Per mua nuk kane rendesi fjalet te thena se kur apo ku ,rendesi ka se c'far do ndodh ,apo ka ndodhur ,do ndodhi ......
Xfiles une shoh amerikanet per dite ,nje tel bejne me partneret e tyre nuk harrojne pa ju thene kete fjale ,dhe kur vjen puna per 2 -3 dite kur shoh jane ndare.Pastaj une ta kam thene ty, dashurija juaj apo e diteve te sotme eshte si puna e mbretit me grate ,po keshtu dhe kjo fjale e thoni vend e pavend ,ne lulishte apo ne byrektore me njerez te ndryshem .
Une mendoj shume ndryshe keto te thenat ,per here te pare apo te dyte ,te trete e keshtu me radhe .
Kalofshi mire ju ketej se une po dal njehere te shijoj sado pak diten e festes qe eshte sot .
S'kam thene akomaDo ia them tek veshi
![]()
My Code is Honer & Pride!
ashtu bie fjala, apo do te them "te kthejme ndonje gje permbys". Njeri prej guri nuk me ke dhene pershtypjen por njeri qe dashurine e shikon pak ndryshe nga te tjeret po.
Ke te drejte ketu.Perla eshte e vertet ka qene "apokalips" i castit kur kam shkruar ashtu ,Per mua nuk kane rendesi fjalet te thena se kur apo ku ,rendesi ka se c'far do ndodh ,apo ka ndodhur ,do ndodhi ......
ke te drejte dhe ketu, dhe une e kam bere mesim tashme, nuk do e them me fjalen "te dua" pa qene 100% i sigurte se si thua dhe ti e kam thene dhe une si nderron mbreti grate kushedi sa here, i kam hap syte tani.Xfiles une shoh amerikanet per dite ,nje tel bejne me partneret e tyre nuk harrojne pa ju thene kete fjale ,dhe kur vjen puna per 2 -3 dite kur shoh jane ndare.Pastaj une ta kam thene ty, dashurija juaj apo e diteve te sotme eshte si puna e mbretit me grate ,po keshtu dhe kjo fjale e thoni vend e pavend ,ne lulishte apo ne byrektore me njerez te ndryshem .
Une mendoj shume ndryshe keto te thenat ,per here te pare apo te dyte ,te trete e keshtu me radhe .
Kalofshi mire ju ketej se une po dal njehere te shijoj sado pak diten e festes qe eshte sot .
Po si perfundim moj goce, ju gocat qe dukeni si prej guri jeni ato qe kur dashuroheni dashuroheni keq fare, ata si puna ime qe duken te bute si perfundim dalin pa zemer.
Varet ..... mos ji aq i sigurte.Po si perfundim moj goce, ju gocat qe dukeni si prej guri jeni ato qe kur dashuroheni dashuroheni keq fare , ata si puna ime qe duken te bute si perfundim dalin pa zemer.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Krijoni Kontakt