[QUOTE=alnosa;1996030]
Keta jane te paedukuar ,jane njerez te semure ,psiqik .
QUOTE]
keta jan njerz normal jo te smur dashuria lind e sidomos ne lagje ku ske shum mashkuj dhe femra kjo ka ndodh dhe dot ndodh.......
mos ghykoni se ju gjykojn ne rradhentuaj !
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Mos ma ber Shqiperin ma te paster se Murgun !
keto ndodhin ne te gjithj boten sidomos ne fshatra
po ndodhin edhe ne qytete .
ndjenjat jan njerzore po edhe prifti nuk duhet te dhunon te rinjë po e ben e ben edhe ne shqiperi andaj mos shit Moral se e pushtove Forrumin me dije![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 14-08-2008 më 09:06
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
[QUOTE=Dorontina;1996317]Normal eshte te dashurohesh me kusheririn tend ?! Me vellain tend moj ,me gjakun tend .Ju keni luajtur mendesh ?! pIKA QE SJU BIE MU NE KOKE .
Turp i madh kush shkruan ,ju hengert dashurine me kusherinjte juve .
Mund te ndodhi tek ty qe i mbron keto dukuri se tek une jo kurre asnjehere ne bote se une se bej gjakun uje si puna juaj .
Turp qe je dhe femer pale ....
o hap thesi e u bom si te hujt tashti
shteti eshte fajtor per keto gjera sepse po te kishte shtet nuk do te ndodhnin keto gjera ,se paku je ne kete mas.
E kuptushme qe feja myslimane ka ndiku shume ne keto pune te pista,por nuk duhet harru se ne shqiptaret ishum kombi me i paster.
ncncncncncncncn gallat u be . A ka naj video apo lajme apo naj informacion tjeter apo e tha nje gazetë . Mos eshte kjo gazeta sikurse kosovarja te na .
KOSOVA E MADHE
O zot, keta nuk e kisha ndegjua kurr ne jeten time.
Paska qen dhe fetar, gjynah per kete vajzen iku ne moshen me te bukur qe e vrai nje idiot![]()
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
Krijoni Kontakt