Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 62

Britani: Gjykata dënon emigrantin Krenar Lusha për terrorizëm

Ptuuu fare e ndyre arabe

ANGLI- Një kosovar është arrestuar për komplot me synim vrasjen e kryeministrin britanik Gordon Braun. Lajmi është bërë i ditur nga gazeta britanike “The Evening Telegraph”. Emri i kosovarit 29 vjeçar nuk është bërë publik, por ai është arrestuar bashkë me tre persona të tjerë, të cilët kanë komplotuar edhe vrasjen e paraardhësit të Braun, Toni Bler. Të tre këta persona kanë dalë para gjyqit në Londër të akuzuar për terrorizëm. Ishaq Kani 22 vjeç, Abas Iqbal 23 vjeç dhe vëllai i tij Iljaz Iqbal 21 vjeç nga Blekburni akuzohen se kanë lidhje me grupin terrorist Al Kaeda. Veçanërisht njëri prej tyre Ishaq Kani ka qenë dhe organizatori i komplotit për të vrarë kryeministrin dhe ish kryeministrin. Ai madje ka inkurajuar dhe persona të tjerë të gjithë islamike të bashkohen në grup. Per rolin e kosovarit nuk ka të dhëna të tjera, por mendohet se ka qenë pjesë e këtij grupi. Ndërkohë seancat e radhës për të pandehurit janë caktuar më 19 shtator dhe 1 tetor.
    (a.r/news24/balkanweb)

Balkanweb
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 17-12-2009 më 01:08
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Duhet te jet gabim se nuk ka se si nje kosovar te beje kete. Qellimi ka qene ti falemnderohet per intervenimin e Anglise kunder Serbise dhe per debimin e cetnikeve nga Kosova.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Duhet te jet gabim se nuk ka se si nje kosovar te beje kete. Qellimi ka qene ti falemnderohet per intervenimin e Anglise kunder Serbise dhe per debimin e cetnikeve nga Kosova.
    Edhe unë kështu mendoj. Sbesoj te jete ndonjë mete meta qe do ta bënte ketë gjë.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Mos u habisni djema se Fort Dix nuk eshte histori e larget

i/e regjistruar Maska e kepi
    Anëtarësuar
    30-07-2007
    Vendndodhja
    Në USA . Për kontaktim ,mund të më kontaktoni nëpërmjet EMail -it :- DuarArti@gmail.com ose RoyalGBConst@gmail.com
    Postime
    1,389
    Çdo gjë është e mundur këto kohë të pa koha .
    Por emrat të cituar në këtë lajm vetëm se mund të jenë nga Kosova ,por kurrën e kurrës me qenur Shqiptar .

Ishaq Kani 22 vjeç, Abas Iqbal 23 vjeç dhe vëllai i tij Iljaz Iqbal 21 vjeç
    Këta janë emra e sidomos mbiemrat i kanë të pastër turk e pakistanezësh ,sidomos ky Ishaq Kani 22 vjeç- tipik mbiemër pakistanez .

Pra mos përzini Kosovën me kësi fuksa rrugësh.

Cfare ka per tu shqetesuar?

Ai eshte pergjegjes per veprimet e veta dhe kjo nuk duhet te sherbeje si shkak per te gjykuar vetveten apo mbare nje komb te ndihet fajtor.

Faji eshte individual dhe vuajtja e denimit eshte individuale, nese i provohet fajesia.

Mentalitet turme!

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Kete mbiemer s'e kisha degjuar ndonjehere nga trevat shqiptare. Pa dale mire te dhenat, s'po i besoj ketij lajmi.

"Emri i kosovarit 29 vjeçar nuk është bërë publik, por ai është arrestuar bashkë me tre persona të tjerë, të cilët kanë komplotuar edhe vrasjen e paraardhësit të Braun, Toni Bler."

Akoma si ka dale emri, vec thuhet qe eshte kosovar. Urojme te mos jete shqiptar (duke supozuar se mund te jete ndonje turk, rome, egjiptian kosove apo ku ta di une)

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    "Emri i kosovarit 29 vjeçar nuk është bërë publik, por ai është arrestuar bashkë me tre persona të tjerë, të cilët kanë komplotuar edhe vrasjen e paraardhësit të Braun, Toni Bler."

Akoma si ka dale emri, vec thuhet qe eshte kosovar. Urojme te mos jete shqiptar (duke supozuar se mund te jete ndonje turk, rome, egjiptian kosove apo ku ta di une)
    Bera nje google te shpejte, po asgjekundi nuk pashe qe i akuzuari te jete kosovar. Thone vetem qe eshte "white muslim."

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Edhe po te kete qene kosovar cdo komb ka plehrat e veta dhe nuk e perlyen tere kosoven e shqiptarizmin.
    Pse nuk eshte shqiptar Bollanua qe punon me mish e me shpirt per ta copetuar kete vend?
    Po ai shqiptari i urryer qe sja di emrin qe bertiste ne tv Albania Al Qaedaaaaa nuk eshte pleher e kombit tone?

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lista e 813 personave në kërkim nga Interpoli
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 29-12-2014, 10:16
  2. 200 të shumëkërkuarit shqiptarë në të gjithë Botën
    Nga Albo në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Me te kerkuarit ne Shqiperi
    Nga iliria e para në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 03-02-2006, 00:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •