Pse cfare beri ai qe duhet te jemi te kenaqur???
Po...
Jo...
Pse cfare beri ai qe duhet te jemi te kenaqur???
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
vetem qekjo ia vlen qeverisja e tij ...Postuar më parë nga Imperator
tani Be i ndimon me fondin qe ka per ti ndihmu shtetet e reja qe po hyn ....qe asht 20¨...nuk asht interesant me jetu ketu , na mbytet aman ....
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Eshte qeveri fantastike
nuk ka rendesi
per mendimin tim Qeveria E PD ka bere me shume pune se Qeveria E PS, dhe pse nuk jetoj atje mundohem qe te ndjek neper mediave te ndryshme apo lajmeve cdo gje qe ndodh ne shqiperi. Tani pakenaqsira ka nga cdo qeveri ajo dihet por po te vem ne balance gjerat pozitive me ato negative jane me teper pozitive se negative. Shpresoj qe kjo qeveri te bej akoma me teper ne vitet e ardhshme qe jetesa e shqiptarve te permirsohet sa me shume. Ky eshte mendimi im.
Nje dicka deshiroj te di. Pse pret populli per gjera te ndodhin, ose per problemet tju rregullohen, e vetmja menyre te gjesh pergjigjen eshte pyet 7 apo 8 e bej si cdi vete. Ne 1992 njerezit e kuptuan se pushteti ishte gabim edhe ju pergjigjen pyetjes me dhune. Edhe qeveria e Berishes do ti ndodhe e njejta gje. Asnjehere ska per tu zgighur problemi i popullit ne qofte se populli se merr fuqine ne doren e vet edhe ti thote qeverrise se Berishes "to get the hell out of the Planet" jo vetem nga shqiperia, po nga planeti. Ne fund te fundit. Pushteti eshte krijuar nga njerezit per njerezit. Berisha deshiron te ktheje kuptimin nga te braptit. "Berishe get a life. Once a Crook you are always a Crook"
Just my 2c worth,
The faith of the Albanian is Albanianism.Feja e Shqiptarit është Shqiptaria
Nese me "pune" nenkuptohen sharje, shpifje dhe marrezi te nje niveli superior, atehere po, qeveria "doktori i cmendur" ka punuar vertet "vence"!
....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....
Pershendetje Kushtrim:
E para Punes jam nje nga antaret e partis Demokratike Rrethi Fier.
Per mendimin time , Qeveria eshte ajo E duhura , Por ka shume mangesira ne Zbatimin e ligjeve Dhe respektimin e tyre, i Bashkohem Me mendimin e EdiR
Perse duhet ti vihen gjoba Bisneseve, apo Thjesht per ti Falimetuar,Une Vertet Jam demokrat,Por Nuk jam Dakort per kete , Ishte Vete nga Goja e Sali Berishes , Qe Cdo biznes i ri nuk Do te Paguaj Taksa per 3 Vjet,Ku jan keto Premtime , Ishte Autostrda Lushnje-Fier-Vlore Fieri-Levan-Permet Pse nuk kan Mbaruar. Pra ky eshte Faji qeveris,PRemtimet Qe jepen duhen Mbajt .Nje gje te mire Ka partia Demokratike,Ne Cdo Aspekt Eshte PAksa Tolerante,
Por Nese Do te zbatohen Dhe Premtimet qe kan Dhen ,Besoj qe do te Jete Do te jet Nje nga Partit Historike Te shqiperis nder vite.
Besoj dhe uroj Premtimet e dhena TE Realizohen , dhe jo te ngelen Mbas dore,
Dhe dicka Tjeter , TE ishte Se partit Shqiptare do te Zbatonin ligjet nje me nje , Nuk ka pse Shqiptaret te Dalin e Emigracion,Ulen e taksave Etje,
KEto lek qe mbledhin ne Per vite me Rradhe ketej , kemi mundesin ti Marrim dhe ne shqiperi, Nese Zbutel ligjet e Jeteses dhe Biznesit .
Me Respekt Saimiri
FieRaK
jo aspak i kenacur sepse ky eshte nje enver i dyt
berisha, ka harru me vdek.
PS: po ca o ky robot mer .
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Krijoni Kontakt