Pffffffffff Qfar "BURRI"
Pffffffffff Qfar "BURRI"
o i lumt dora.
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Ky eshte nje rast perfekt qe tregon se kush mban the strap-on ne ate shtepi. Ca meshkuj te deshtuar ka ne kete bote.
Bravo burri ishte martuar me stalonen....Stalone mezi e priste ne shtepi qe ta plaste ne mur nga grushtat.Asxaaaaxaxaxaxaxaxaxaxaxa sa kam qesh me kete lajm...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Tash o ka qene e vertete qe ai ka pas frike nga gruja e vet, gje qe me duket absurde se zakonisht grate jane te buta dhe dine te hakmeren ndryshe, ose ka qene ndonje koment polici !!! Te gjithe e dine qe policet jane paksa te trullosur... ndoshta polici jeton ate situate dhe i duket se te gjithe jane njesoj ...
Hajd merru vesh ne ket bote!
"Me mire te pendohesh sesa te te mbetet peng"
Keto femrat t'i thone vetes qe i kane shtruar meshkujtHahahaha!
Kam vetem nje limit: qiellin!
Ai burre qe le leket e shpise ne kazino, vetem burre nuk mund te quhet.Keto femrat t'i thone vetes qe i kane shtruar meshkujt
Ndaj edhe ky ka vepruar si femrat e rrugeve, rrafin veten, tipik burre whore!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Kur nje gje nuk tingellon e drejte, nuk tingellon! haha Instinkti im me tregon qe nuk tingellon e drejte ose me mire e sakte historia. Kur ja ben truri miza miza, atehere dicka eshte gabim. :P
Duhhhhhhhhh! C'fare kuptimi ka te shkaterrosh veten ne ate menyre se ka frike nga gruaja! IT JUST DOESN'T MAKE ANY SENSE. lol
Dmth..... Dicka me shume ka ndodhur qe nuk eshte perfshire aty.
paska grua te mençure derisa ju frigohet aq shume , se ajo e gjora e mbane shtepin kujdest per te gjitha , e ai hajvani del i humb per nje dite gjithe at shume te parave .
hahahahaha ja si jeni ju burrat ore....ku nuk ju shkon mendja...sa budalla paska qen....hahahahaha
ja paska bo gruja 8 me 2
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Krijoni Kontakt