Close
Faqja 9 prej 23 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 227
    i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Citim Postuar më parë nga Clara Lexo Postimin
    flm MINA. je shum e mire
    Eshte normale qe do e provoj te hap nje punen time, nuk do rri gjithmone puntore e ketyre francezeve. Ketu ka pune te madhe nuk te del kohe te pushosh, ndersa ne AL siç the dhe ti: ndodh e kunderta. Prandaj jam ne medyshje. them: jam me e fituar te jem punetore ketu, se te jem shefe ne AL. POR ............... shum e veshtire te nisesh diçka te re
    Shefe???
    hehehe
    Do me kujtosh. Ajo ku vete une e ka dyqanin e vet, ka mbaruar shkollen jashte shtetit.
    I del shpirti..ose me mire..ja ka dhene shpirtin shejtanit.
    Ne Shqiperi nuk vene per te krehur floket (vetem ne te emigracionit veme).
    Ne Shqiperi vejne me shume ti lyejne floket qe dmth..3 ore te pakten secila..plus qe i lyejne shume shpesh.
    Kjo mikja ime te shtune-te Djele fillon pune ne 5 te mengjesit..ka marr dhe te bijen ne pune..
    Kembut daulle u behen.
    Sigurisht bejne shume para .ama shume..
    Po...cdo gje mund te jen po shefe jo..
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Citim Postuar më parë nga KozyShack Lexo Postimin
    Sa here vij ne Tirane dhe shkoj ne ndonje sallon (rralle) per te drejtuar/stiluar floket, kam vene re injorance dhe dengla me shumice. Ti Mina me pelqen se je e thjeshte, por edhe dukesh qe ia ke haberin nga profesioni yt. Ku e ke sallonin ti se ndoshta ndaloj tani qe do vij per Vit te Ri...
    E ste zune kembet dhe' a derebardhe!!!

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Si nuk shkokan per te krehur floket ne Shqiperi...je ne vete moooooj? Lol. Kur kthehesha une ne fillim ne Shqiperi per te pare kusherinjte (isha femije akoma), shifja shoqet e mia ne Tirane qe nje e dy te parukieri e krehnin floket. Une qe kisha me shume leke se to (atehere kur dollari bente kerdine, me nje dollar qerasje gjithe shoqet, lol) dhe marzallah se shkoja ta provoja njehere. Jo po thuaj qe s'jam gjirokastrite.
    Dhe krehjen e bejne, dhe leshin e lyejne, dhe hysmetin ia bejne vetes per bukuri.

Tashi te kjo Mina...si s'i erdhi turp qe s'ktheu pergjigje, lol. Dhe njehere qe bera furca une, s'me eci. Ne dac! Une ne fakt shkoj te Lumja ne Tirane. Ka punuar me L'Orealin ne Itali per vite te tera. Mos e gjykoni nga emri ju lutem. Lol.

Ti tjatra...eeee hera e dyte kete vit qe po iki ne Tirane. E sa rri do thuash...nga 3-4 dite gjithsej. Uffff.
    Si ishte gjeli i P-se?
    lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga ChuChu : 28-11-2007 më 01:10

Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Si nuk shkokan per te krehur floket ne Shqiperi...je ne vete moooooj? Lol. Kur kthehesha une ne fillim ne Shqiperi per te pare kusherinjte (isha femije akoma), shifja shoqet e mia ne Tirane qe nje e dy te parukieri e krehnin floket. Une qe kisha me shume leke se to (atehere kur dollari bente kerdine, me nje dollar qerasje gjithe shoqet, lol) dhe marzallah se shkoja ta provoja njehere. Jo po thuaj qe s'jam gjirokastrite.
    Dhe krehjen e bejne, dhe leshin e lyejne, dhe hysmetin ia bejne vetes per bukuri.

Tashi te kjo Mina...si s'i erdhi turp qe s'ktheu pergjigje, lol. Dhe njehere qe bera furca une, s'me eci. Ne dac! Une ne fakt shkoj te Lumja ne Tirane. Ka punuar me L'Orealin ne Itali per vite te tera. Mos e gjykoni nga emri ju lutem. Lol.

Ti tjatra...eeee hera e dyte kete vit qe po iki ne Tirane. E sa rri do thuash...nga 3-4 dite gjithsej. Uffff.
    Si ishte gjeli i P-se?
    lol
    I mire ishte.Piva nja ca kapucino ....qe me erdhi shpirti ne vend.
    Pashe dhe fierake plot..
    Nuk dola shume ne fakt, nga shtepia ne shtepi ,nga tavolina ne tavoline..
    Kishin bere te gjithe pershesh po nuk me pelqeu shume..ke pare ti??
    Ti u katranose noj cik???..

dhe nuk i lyejne flokat thashe...
    Ajo e imja lut per krehje se 5 min. i ka..po hic...lyerje i vene dhe nuse..mire ja bejne..
    le qe cthem e kam dhe kusho..

Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    e me fal se keshtu maja-maja lexoj. jam e gjumosur.

une tamam u katranosa se me kane pickuar mushkonjat gjithandej. hotelin e kisha mu buze detit po c'e do qe s'dilja dot ne dët se me hengren e me shojtën fare te shuarat si naten dhe diten.

mire fieraket, po krietarin na e pe gjekundi?
    e na ke nderuar o nuse nga shtepia ne shtepi me vizita. ishalla ke qene pa atlete.

Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    e me fal se keshtu maja-maja lexoj. jam e gjumosur.

une tamam u katranosa se me kane pickuar mushkonjat gjithandej. hotelin e kisha mu buze detit po c'e do qe s'dilja dot ne dët se me hengren e me shojtën fare te shuarat si naten dhe diten.

mire fieraket, po krietarin na e pe gjekundi?
    e na ke nderuar o nuse nga shtepia ne shtepi me vizita. ishalla ke qene pa atlete.
    E kisha ne mend krietarin po do ti qe e harrova kur me zune kembet token e bekuar te Phyllit??
    Te duhet ndonje informate ty per te se e mesojme me email..moderne gjerat tani..
    Jo mi cne atlete une!!!Kisha ca shapka ulerime fare...hahahaha
    Po Amrika ka kremra me per mickonjat apo skishe leka ti ??

Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    aman cfare kremrash ka se u terbova. flas me njerez e krruhem sa nga njera kembe ne tjetren. do kujtojne se kam ndonje semundje. po vertet po t'i numeroj, 40 pickime do dalin. ketu ku jam s'kam pare ndonje drugstore, ja kur te kthehem ne ny do i bej derman vetes.

e nuku dua info jo...thashe a e pe qe te zbukuroje ndenjen tende aty. te paska vajt udhetimi dem.

Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    aman cfare kremrash ka se u terbova. flas me njerez e krruhem sa nga njera kembe ne tjetren. do kujtojne se kam ndonje semundje. po vertet po t'i numeroj, 40 pickime do dalin. ketu ku jam s'kam pare ndonje drugstore, ja kur te kthehem ne ny do i bej derman vetes.

e nuku dua info jo...thashe a e pe qe te zbukuroje ndenjen tende aty. te paska vajt udhetimi dem.
    next time...rrugen e dime..80 milje hic asgje..nje vrap pele..
    do ti marr foto me otograf per tya...

po si me nuk ka CVS aty??Ne Mexike ke vajt mi ???hahahah

'80
    Anëtarësuar
    28-09-2005
    Vendndodhja
    tej maleve
    Postime
    34
    Citim Postuar më parë nga Mina Lexo Postimin
    Pikat e zeza jane disa jashteqitje fiziologjike te lekures. Ato gjenden me shumice ne fytyre dhe ndonjehere edhe ne kurriz. Nese prania e tyre eshte e konsiderueshme ne fytyre duhet bere kujdes sepse keto u paraprijne akneve, madje sherbejne si tapa qe bllokojne rrjedhjen normale te sekrecioneve sebace.
    Njelloj tani me lajmerohen mua ne fytyre dhe nuk di si ti heq sepse kam frike mos prish lekuren pasi deri tani kam pasur nje fytyre shume te paster , tani qe me shfaqen keto me bezdisin
    me jep ndonje keshille si ti heq ose me cfare te pastroj fytyren ( kam filluar me nje NEUTROGENA per larje fytyre) kam frike se mos me behen me shume

respekt nga
    this is me !

Never say never Maska e besa.a.best
    Anëtarësuar
    08-01-2008
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    539

Sekrete të vogla bukurie

Pershendetje te gjithve

Ne jete ne perdorim te madh kan ilaçe te ndryshme estetike duke dalur cdo dit e me shume ne treg lloje te ndryshem te kozmetikes, jam munduar te paraqes barant dhe mjekimet per kozmetik dicka qe na ndihmon dhe me te leht per perdorimin e tyre, disa kreme natyrore qe vet ne mund te bejm ato ilaçe .

Nese keni edhe ju ndonje recept per lloje te ndryshmeve te kremave, si dhe barnave natyror postojeni ..........................

Sekrete të vogla bukurie

Qumësht pastrues për lekurën të yndyrshme

Shtrydhni një grejpfrut dhe e përziejni lëngun e tij me një gotë qumështi të ftohtë. Ruajeni në frigorifer dhe përdoreni për të pastruar fytyrën para gjumit. Njomni një cope pambuku të pastër dhe kaloni me të gjithë fytyrën. Shpërlajeni me ujë të vakët dhe fshijeni fytyrën me pecetë të pastër.

Ujë trëndafili për sy të ënjtur

Zieni 1 litër ujë dhe pasi ta hiqni nga zjarri hidheni në të 20 petale trëndafili. Lëreni rreth 30 minuta, më pas kullojini. Lëreni ujin e trëndafilit të ftohet pak dhe bëni me të kompresa në sy.

Maskë me patate për rrathët e zinj të syve

Pastroni një patate dh eprijeni në feta shumë të holla. Shtrojeni fetat në sy dhe leni rreth 10 minuta. Më pas hiqeni dhe shpërlani fytyrën .

Tonifikues për flokë të dobët

Në një tas të vogël rrihni 1 kokërr vezë dhe ½ filxhani çaji me kos. Masazhoni me këtë maskë flokët tuaj. Lëreni tonifikuesin në flokë rreth 10 minuta. Më pas shpërlajeni.

Zbutës për flokët e thatë

Në një enë përzieni 2 kokrra vezë të rrahura me 1 lugë vaj ulliri, 1 lugë glicerinë dhe pak uthull. Kalojeni këtë maskë në flokët dhe lëreni rreth 15 minuta. Në vazhdim lajeni .

Krem pastrues për fytyrën

Nevojiten:
    ¼ kastravec(me lëkurë të prerë hollë ), 1/8 patate (me lëkurë të prerë hollë), 1 lugë sodë buke, 1 kokërr vezë, ¼ filxhan kos.

Përgatitja:
    Hidhni në makineri grirëse otaten dhe kastravecin. Shtoni sodën dhe vezën dhe vazhdoni përzierjen. Hidhni kosin. Nëse keni lëkurë të yndyrshme, shtoni 2 lugë kafeje lëng limoni. Kremi ruhet ne frigorifer për 2 ditë. Shtrojeni në një pambuk ose pecetë të pastër dhe pastroni me të fytyrën. Më pas hiqeni dhe shpërlajeni fytyrën.

Faqja 9 prej 23 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. At Gjergj Fishta, Nder i Kombit
    Nga Albo në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 24-10-2022, 18:27
  2. Mexhit Prenci
    Nga Diabolis në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-07-2012, 16:19
  3. Keshilla Dhe Porosi Ndaj Pushtetarve Dhe Udheheqsave
    Nga gharib në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-04-2009, 05:29
  4. Këshilla dhe udhëzime rreth provimeve shkollore
    Nga titi-a në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:44
  5. Këshilla për meshkujt!
    Nga Kërçovare1 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 07-07-2006, 11:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •