Close
Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 119
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    E pranoj qe e teprova o Hyj-Njeriu se e kam me shume shfryrje, por qe rreziku i emigranteve jevgj qe po pushtojne evropen ekziston dhe eshte shume real, sepse keta emigrante nuk integrohen tek vendi ku shkojne por pretendojne qe te tjeret t'iu pershtaten ketyre. Jane bere rruget e romes çdo 20 metra jevgj egjyptian e marokin e ku di une dhe gra te mbuluara sikur me qene ne arabi e jo ne kryeqytetin e botes.

Une nuk e kam problem nese nje egjyptian(shembull) vjen ketu dhe i pershtatet ambientit, jo te asimilohet por te integrohet pak. Une jam i pari qe e mbaj shok dhe i hedh doren ne qafe, por nese mua egjyptiani me flet gjithe perçmim se si keta ketej jane kshu e jane ashtu e jane jobesimtare etj etj, atehere per keta lloj njerzish nuk do me vinte keq ti shikoja ne dhomat e gazit te aushvicit.

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anëtarësuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Edhe per Gjermani kam lexuar qe nga vitit 2060 deri 2080 ka mundesi qe Gjermanet te dalin pakice kurse shumice te dalin emigrantet nga vendet Aziatike...e vetmi shtet qe eshte perjashtuar nga ky rrezik ne Evrope ishte Shqiperia...por edhe tek ne ka filluar me ra ndjeshem numri i shtimit natyral te popullsise, duke pasur parasysh edhe bukurine natyrore, turizmin qe e ka Shqiperia ne nje te ardhme te afert Shqiperia mund te behet cak i emigranteve nga Azia dhe Afrika...merreni shembull se si u mbush Greqia me palistinez, kurd, jordanez, sirian etj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga GL_Branch : 19-08-2008 më 21:44

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    E vetmja zgjidhje per te shpetuar nga ardhja e "te ngjyrosurve" dhe ruajtja e shtimit te popullsise, (dhe kjo e ka shpetuar shqiptarine), eshte ruajtja e fukarallekut. Tani a deshirojme ende te paguajme kete cmim se di.

Sa i perket Gjermanise ajo ne menyre shteterore po zbaton politiken e "varferise". Shteti eshte i forte, por populli eshte varferuar jashte mase, papunesia ka arritur kulmin, rrogat e vogla, cmimet e larta, te flasim realisht tash gjermania nuk shikohet me si vend atraktiv nga te huajt. Shume turq njoh qe kane vendosur te kthehen ne turqi me deshire.

Momentalisht Anglia dhe Zvicra jane ne kulmin e emigracionit ne Evrope, derisa te shikojne edhe ato per ndonje zgjidhje.

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    E pranoj qe e teprova o Hyj-Njeriu se e kam me shume shfryrje, por qe rreziku i emigranteve jevgj qe po pushtojne evropen ekziston dhe eshte shume real, sepse keta emigrante nuk integrohen tek vendi ku shkojne por pretendojne qe te tjeret t'iu pershtaten ketyre. Jane bere rruget e romes çdo 20 metra jevgj egjyptian e marokin e ku di une dhe gra te mbuluara sikur me qene ne arabi e jo ne kryeqytetin e botes.

Une nuk e kam problem nese nje egjyptian(shembull) vjen ketu dhe i pershtatet ambientit, jo te asimilohet por te integrohet pak. Une jam i pari qe e mbaj shok dhe i hedh doren ne qafe, por nese mua egjyptiani me flet gjithe perçmim se si keta ketej jane kshu e jane ashtu e jane jobesimtare etj etj, atehere per keta lloj njerzish nuk do me vinte keq ti shikoja ne dhomat e gazit te aushvicit.
    nuk mund ti fusesh te gjithe ne nje thes xfiles...jo te gjithe keta qe ti i quan jevgj jane njesoj.. pjesa me e madhe jane ambjentuar, i jane pershtatur vendit ku jetojne sic e ka bere nje pjese e mire prej nesh. respektojne ligjet dhe traditat e vendit ku jetojne...pa humbur traditat e tyre, ashtu sic mundohemi te bejme edhe ne
    tani perjashtime ka kudo...edhe tek ne shqiptaret qe jemi race e paster e bardhe e kulluar,edhe tek ne ka perjashtime, njerez qe nuk jane integruar ne ambjentin ku jetoje, i shikojme rrugeve te romes cdo dite dhe i njeh nga larg qe jane shqiptar , por jo nga pamja por nga sjellja..

ok jam plotesisht dakort me ty qe keta njerez qe vene ne nje shtet tjeter dhe kerkojne te bejne ligjin duhen larguar, mbase une nuk do perdorja dhomat e aushvicit si ti por do ti largoja me pamundesine per tu rikthyer serish...
    Ndryshuar për herë të fundit nga maryp : 20-08-2008 më 08:08
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    tani perjashtime ka kudo...edhe tek ne shqiptaret qe jemi race e paster e bardhe e kulluar,edhe tek ne ka perjashtime, njerez qe nuk jane integruar ne ambjentin ku jetoje, i shikojme rrugeve te romes cdo dite dhe i njeh nga larg qe jane shqiptar , por jo nga pamja por nga sjellja..
    perjashtime ka , po perjashtimet ne rastin e ketyre jane shumica.
    Pastaj, po sa e vret mendjen dhe ti, po jevgj jane, madje perderisa jane dhe besitare i bejme nder e i çojme ne parajse para kohe dhe i kursejme vuajtjet e kesaj jete.

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Gjynof per rracen ton qe na ka ra smunja ntru dhe n' l
    Un jam pesimist per fatin ton, europen kan per ta pushtu emigrantet jevgo-musliaman dhe ato afrikan. Po nuk moren naj mas kokat kena per tu paksu, perzier e me pas zhduk.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Sigurisht, robota jemi të gjithë.

Ti je budalla (më fal nuk di ça shkruaj, vendos Dikush Tjeter)
    Edhe unë dakort bi me ty.
    PO VENDOS DIKUSH TJETËR AMA.

Edhe pastaj mos i quaj të arabizum!! ncncnc!
    Ezekiel 25-17.

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Jo mund ta shikojsh si esht titulli i temes , por me erdhi interesant me ty , para disa dekadave per personat me ngjyr te lira ishin vetem karriket e fundit te autobusit , tani erdhi koha qe zezaku te behet kryetar plus edhe shumic dot behen kta me ngjyr , qe dmth. ne te ardhmen kryetari i SHBA non-stop dot jet me ngjyr , ndonje Hugo Cavez i SHBA-se.

- E ke ber temen si chat , cdo i dyti koment esht i joti.
    Të paska ardhur interesant për mua?

Nuk ma shpjegove ama pse je eksituar kaq shumë për rritjen e numrit të zezakëve.

Citim Postuar më parë nga konsolid Lexo Postimin
    ti kur shkon ne plazh dhe shef 1 zezak rruges i ul syt pertok ngaqe ke frike ta shikosh nsy

E njef personalisht atë që paska frikë nga zezakët, apo mendon se në përgjithësi të bardhët kanë frikë nga zezakët ?

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    pikerisht pra, ndersa ne qe jemi rrace e kulluar jemi te detyruar te shkojme ne itali me gomone e ne greqi mes maleve me bore duke rrezikuar jeten per te nxjerre buken e gojes atyre te tjereve i lejojne te shkojne ku te duan.
    A nuk eshte padrejtesi kjo?
    Me këtë nuk jam dakort.

Ke fol si zezakët e Amerikës që thonë se për çdo gjë ua kanë fajin të bardhët.

Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Muslimanët e Greqisë nga forca dominante në pakice të dobët
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 15:11
  2. Shkaterrimi i Voskopojes
    Nga Pasiqe në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 03-02-2004, 18:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •