Rrrini urt, lene politiken e .... se kurr mir skemi pa .
Ali Ahmeti
Menduh Thaqi
Rrrini urt, lene politiken e .... se kurr mir skemi pa .
Shqiperi eshte edhe Cameria
Copy paste eshte karakteristik dhe jo specifik e DUI-t, ne gjithmone kemi pas ide authentike, PDSH-ja ka qene prijese ne momentet me te veshtira ndasht me Univerzitetin e EJL-s, ndash me USHT-n e transformuar, ndasht me Institutin per trashigimi kulturore dhe shpirterore Pjeter Bogdani, ndasht me Teatrin e artisteve ne Tetove, (per 1 vjet funksionim kan pas sukses edhe ne arenen Balkanike dhe Evropiane, 2 cmime te para). Sepaku kemi me cka te krenohemi, jo si ju.
Sa i perket asaj qe ty ta bera copy paste, e bera se nuk je ne nivel me pergjigjen, as qe je afer realitetit bile.
Rapsoul,
si mund ti pergjigjesh ne ate menyre anetarit Renea?
Une as qe e njoh por e shoh qe ti ben pjes ne staf dhe si i tille duhet te jesh sadopak indiferent dhe te nderhysh me modifikime dhe verejtje per te gjithe ato anetare qe dalin jasht teme, qe ofendojne etj. qofshin ato te BDI-se, PDSH-se apo te tjere, se tema eshte hapur per debat jo per zenka e takime te padeshiruara.
Flm. per mirkuptimin.![]()
Paqe njerez paqe mos u mbani komandanta se i vran ne luft.
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Une kam te drejten time si cdokush qe ka, une pasi perkrahi nje subjekt politik nuk jam moderator i ketij nenforumi vetem per ate qellim.
Andaj e shfrytezoj te drejten time.
Kalofsh bukur.
Sui generis
Krijoni Kontakt