Close
Faqja 431 prej 1135 FillimFillim ... 331381421429430431432433441481531931 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 4,301 deri 4,310 prej 11341
    Leader Maska e Ribery
    Anėtarėsuar
    10-02-2008
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    830
    Julius,

Me mire ti mbroj "vellezerit" musliman, sesa te jem pa identitet, si ti dhe te tjeret sikurse ti, i thua vetes shqipetar e ne fakt je grek i shpifur,
    Pa me trego njehere emirn tend, mos ke emer shqiperari rasisht. Emrat Vangjel,Jorgo, Sotir etj. , emra shqipetar jane?
    Nese muslimanet qenkan arab, atehere ti ke qejf te jesh grek,por as ate nuk e di sigurt a je apo jo, sepse ai greku ende se din indentitetin e vet , ashtu sikurse ti!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga darwin : 16-09-2008 mė 16:11

Be the change you want to see in the world!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Julius, injoroi te gjithe kush po te kritikon dhe vazhdo punen.

Kjo teme o shokeni nuk ka pse ofendon askend, ketu nuk po shahet feja, nuk po efendohet askush, thjesht po sillen citime nga tema te tjera dhe sejcili te krijoje nje ide per veten e vet, nuk ka pse i djeg askujt, dhe nuk ka pse merret si teme perēarese.

Pse quhet perēares kur nxirret ne pah realiteti i hidhur?
    Po kur keta jevgjit me lekure te bardhe ofendojne kombin dhe flasim me aq pasion per luften e shenjte dhe se si shqiptari jo-besimtar eshte armik, a nuk eshte kjo perēarje?
    Ju dhjevsha perēarjen tuaj, se na ngelet duke u ankuar si te ofenduar gjoja, shkerdhata.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Me mire ti mbroj "vellezerit" musliman, sesa te jem pa identitet, si ti dhe te tjeret sikurse ti, i thua vetes shqipetar e ne fakt je grek i shpifur,

Ok ja njė postim tjetėr arabik. Ose islam arabik, ose pa identitet sipas kėtij ēunit.

Mgjse e bėmė njė hap pėrpara. Nuk po pohon mė qė ėshtė si vėllezėrit arabiko myslymanė por qė "i mbron".

Vazhdo plako, keep walking.
    Ezekiel 25-17.

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Citim Postuar mė parė nga Julius Lexo Postimin
    Greku ha njėsoj si ha italiani, siē ha spanjolli, siē ha portugezi, siē ha anglezi, francezi, EVROPIANI.

Greku sillet njėsoj siē sillet italiani, spanjolli, portugezi, anglezi, francezi, EVROPIANI.

Greku vishet njėsoj si taliani, spanjolli, portugezi, anglezi, francezi, EVROPIANI.

Nėse shqiptari sillet si tė gjithė kėta mė lart, pse i thonė qė sillet si grek?

Pse nuk thonė qė sillet si EVROPIAN?
    A mos veshjen, ngrėnien, sjelljen e evropianit, e kanė shpik grekėt dhe italianėt?

Greku nuk ka ndonjė dilemė identiteti: tė jetė grek apo rus? Apo bullgar? Apo rumun? Apo serb?
    tė gjithė kėta mė sipėr janė si greku, ortodoksė.

Po greku as gjuhėn e tyre nuk flet, as do tė jetė si ata, as zakonet e tyre merr. As vishet si ata, as lutet nė gjuhėn e tyre.

Po shqiptari, pse ka krizė identiteti?
    Pse vishet si arab, pse sillet si arab, pse mban fenė e arabit? Pse mbron "vėllezėrit" arab?

Shiko o njeri i erresires sipas mendimit tim, tema eshte shume e gabueshme kjo tema jote... sepse nese ti tregohesh europiane une do te thosha se ti nuk je dhe 1 % europiane dhe aq me pak shqipetar' je nje njeri i thjesht qe kujton te fitosh fame nga hiēi ne hiē.

Duhet te jesh shume i pjekur ne fjalet e tua qe shkruan, sepse nuk do te jem dakorte me keta fjale qe shkruan, ke theksua se si vishen dhe si hane europianet e te tjera, po me trego si visheni ju dhe si hani dhe si silleni.

Keta do ti theksoj me shkronja te vogla sepse jane hiēi per kombin Shqipetar

turq, arap, grek e serb rus, jane te nje farre keta kombe ēdo here bashke punojne mes veti, dhe totalisht kunder kombit Shqipetar ket e din gjith kombi Shqipetar .

Nuk mbroj fene por mbroj kombin Shqipetar, njehere vjen indetiteti i njeriut pastaj vijne gjerat shpirterore tek ēdo indivin nuk ja ndaloj se ne ēfare besimi do te beson, por do t' ja ndaloj ate qe eshte i demshem per kombin tim Shqipetar.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Greku ha njėsoj si ha italiani, siē ha spanjolli, siē ha portugezi, siē ha anglezi, francezi, EVROPIANI.

Greku sillet njėsoj siē sillet italiani, spanjolli, portugezi, anglezi, francezi, EVROPIANI.

Greku vishet njėsoj si taliani, spanjolli, portugezi, anglezi, francezi, EVROPIANI.

Nėse shqiptari sillet si tė gjithė kėta mė lart, pse i thonė qė sillet si grek?

Pse nuk thonė qė sillet si EVROPIAN?
    A mos veshjen, ngrėnien, sjelljen e evropianit, e kanė shpik grekėt dhe italianėt?

Greku nuk ka ndonjė dilemė identiteti: tė jetė grek apo rus? Apo bullgar? Apo rumun? Apo serb?
    tė gjithė kėta mė sipėr janė si greku, ortodoksė.

Po greku as gjuhėn e tyre nuk flet, as do tė jetė si ata, as zakonet e tyre merr. As vishet si ata, as lutet nė gjuhėn e tyre.

Po shqiptari, pse ka krizė identiteti?
    Pse vishet si arab, pse sillet si arab, pse mban fenė e arabit? Pse mbron "vėllezėrit" arab?
    Po pse nuk hap tem per orthodokset qe luten ne greqisht edhe pse nuk esht ajo gjuh me te cilen urdherohen nga Zoti qe te luten , ata qe ndjehen gjysme grek , qe te sherbejn ne gjuhen greke ose te kerkojn muzik greke.

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=98617

Asnje musliman ste thot un jam gjysme arab , gjysme turk , te thot un jam shqiptar musliman.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Po pse nuk hap tem per orthodokset qe luten ne greqisht edhe pse nuk esht ajo gjuh me te cilen urdherohen nga Zoti qe te luten , ata qe ndjehen gjysme grek , qe te sherbejn ne gjuhen greke ose te kerkojn muzik greke.

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=98617

Asnje musliman ste thot un jam gjysme arab , gjysme turk , te thot un jam shqiptar musliman.
    heren e fundit qe kam shkuar ne nje kishe orthodokse dhe gjate gjithe jetes sime qe kam shkuar ne kishe kam degjuar te lutet ne shqip dhe mesha dhe gjithe psalmet ne shqip.

Sa per muziken greke, lol , e gjithe shqiperia pa dallim feje degjiojne muzike greke-turke-arabe. Nuk e di si eshte ne maqedoni por ne republiken e shqiperise keshtu eshte.

Tani me thuaj ti mua, a nuk eshte perēarje te quash orthodoksit si grek dhe sllav?

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    julius ka kapur megjithmend nje ceshtje mjaft delikate dhe te rendesishme.

duhen prere qe ne renje perpjekjet arabizuese qe bejne persona te caktuar te paguar nga jevgjit arabe.......keta te arabizum kte bejne godasin direkt identitetin shqiptar,per ta eshte eshte vella nje palestinez me morra qe i lutet allahut dhe armik nje shqiptar ateist apo i nje feje tjeter.

ps.keta persona te felliqur na nxjerrin dhe namin e keq,7-8 qelbesira te poshtra qe bejne ne shqip propagande talebanesh ne internet...........turp i madh..........keta duhen goditur te pakten ketu ku jemi ne fsh.com,duhen diskretituar,nuk mundesh ti ne nje forum shqiptar te besh propagande antishqiptare talebanesh.

kam lexuar shkrime ketu tek nenforumi musliman ne mbrojtje te hapur te terrorizmit islamik,nuk e di ne jane akoma ato shkrime,por eshte per te vene duart ne koke

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    heren e fundit qe kam shkuar ne nje kishe orthodokse dhe gjate gjithe jetes sime qe kam shkuar ne kishe kam degjuar te lutet ne shqip dhe mesha dhe gjithe psalmet ne shqip.

Sa per muziken greke, lol , e gjithe shqiperia pa dallim feje degjiojne muzike greke-turke-arabe. Nuk e di si eshte ne maqedoni por ne republiken e shqiperise keshtu eshte.

Tani me thuaj ti mua, a nuk eshte perēarje te quash orthodoksit si grek dhe sllav?
    Kupto se ka perjashtime , por shumica jan me ndjenja pro greke , vet ajo tema po tregon cka po ndodh , vet ndryshimi i identiteteve , emrave, zakoneve fetare.
    Kishte nje prift nga Elbasani , ndoshta e njifni , ai ishte perjashtu nga Janullatosi , per shkak te kundershtimeve qe ka shpreh ai ndaj udheheqsis greke ne kish , tani ishte prift ne Oher me duket , ai kishte ndjenja te theksuara patriotike , por patriotet nuk i perkulen Janullatosit , e ne po shofim se askush spo ngren krye kunder Janullatosit , cka dmth kjo ?? Se ndjehen grek ?
    Shqiperi eshte edhe Cameria

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Pse nuk flet per veten ti Renea ? Pse te djeg ty ?Falesh arabisht ti ?!
    Per grekofonet hapim teme tjeter.dhe hiqe ate fjalen nacionalist poshte nickut.

Leader Maska e Ribery
    Anėtarėsuar
    10-02-2008
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    830
    Po arabi = mt.
    greku = kak.
    Mė thuj dhe njėherė ēa do tė jesh? Ti po thua "unė jam mt sepse nuk jam kak".
    Nuk e di a mė kupton dot? A mė merr vesh?
    Ndryshe bjeri legenit se nuk do lodh kokėn me ty unė.

Emrin tim e gjen te profili.
    Ēa lidhje ka arabizimi me emrat Vangjel, Jorgo dhe Sotir?
    Je jashtė teme. Pse vetėm emra Abdul El-gabel dhe Vangjel ka?
    Ja tė tė them ca emra shqip: Ilir, Arbėr, Artan, Besnik, Taulant etj.

Mqse njė pjesė e myslymanėve janė mt nuk do tė thotė se unė jam kak.
    Mqse ti mendon qė je mollė, nuk mė thua dot mu "ti je dardhė". Sepse nuk ka vetėm molla e dardha bahēeja.
    Do rri gjithė ditėn tė ta pėrmend deri sa tė morish vesh.

Meqė mė pyete pėr emrin, klasifikojeni ēik kėtė foton: http://www.forumishqiptar.com/showpo...8&postcount=92
    Ēa materiali gjenetik ėshtė ky?

Mos je gjė mbetje turke? Se si shumė i zi mė dukesh. Mos mbron gjė prejardhjen tėnde aziatike? Mos po mė ēan tajaren kot mua ti?
    Mos me tė drejtė po mi quan vėllezėr arabikėt dhe nuk ke shumė lidhje me shqiptarėt e vėrtetė?
    o Julius, prap se prap me mire te jem mbetje turku sesa grek m*t sikurse ti.
    Edhe une nuk i perkah wahabistet, nuk perkrah terrorizmin, nuk mbaj mjekerr e pantallone te shkurtra, por jam musliman, dhe ti po i gjeneralizon gjerat me kete teme. Fillon te ofendosh pa asgje, e jo qe me ben mua diēka, por ketu tamam po e tregon kulturen tende te shpifur(nese ke)
    Nje gje e kam verejtur edhe me heret, je tip qe vetem duhet te ta bejne rrafsh, se nuk je per ndryshe
    E ndoshta e di se kujt i behet rrafsh sa here qe flet

P.S. Mua qe me quan Arab, paskam emer tamam shqipetar, ja ku e ke aty me bold.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ribery : 17-08-2008 mė 10:25

Be the change you want to see in the world!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •