Ne jeten e perditshme flas dialektin geg-me familjen dhe shoqerine, me koleget dhe te tjeret perdor gjuhen letrare qe se kam problem per ta fol edhepse ka ndryshim 360 shkalle![]()
PO
JO
Ne jeten e perditshme flas dialektin geg-me familjen dhe shoqerine, me koleget dhe te tjeret perdor gjuhen letrare qe se kam problem per ta fol edhepse ka ndryshim 360 shkalle![]()
Ça ke ba mir √![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 14-08-2008 më 16:31
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Ne jeten e perditshme ,per fate te keqe flas nje gjuhe te huaj ,eshte e detyruare ,per arsye te rrethit ku jetoje ,pore gjuhen shqipe kurri se haroje .Gjuha ametare shqipe me ndihmoje qe shume shpejte te mesoje edhe gjuhe te huaja .
ASKUSH NUK ËSHTË I DETYRUAR TË FLAS NË GJUHË TË HUAJ!
AS NË SKANDINAVI ASKUSH NUK DETYROHET TË FLAS NË GJUHË TË CAKTUAR!
TeovaMas, FLITE GJUHEN TËNDE BRE BURR , SE KUR E FLET GJUHËN TËNDE EDHE TË TJEERËT TË RESPEKTOJN MË SHUMË , SEPSE KUR NUK E DO VETVETEN , TË TJERËT NUK TË MARRIN SERIOZISHT , BILE NUK TË BESOJN FARE SE I DO ATA!
KILI
SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Un jam "lac" mer dak, ku njoh gjuhe letrare un aman!!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Pershendetje Kili Merturi !!
Duhet te kemi para syshe per pyetjen cka kerkohet ne teme ,, A flitni gjuhen letrare ne perditshmeri ??? Pra une nuk kame mundesi te flase ne perditshmeri gjuhen letrare shqipe , per arsye se nje kohe te gjate ne perditshmeri jame me njeres te huaj . Ne anen tjeter une mendoje se nje kohe te gjate jame duke e perdorun ne PC, per arsye se jame ne kontakt me gjuhen shqipe dhe shqipetaret.
un prej shkodret jam dhe kisha pas shum ma t'thjesht me msu me fol nji gjuh t'huj sesa gjuhen "letrare"
Thjesht sme pershtatet
Fali armiqte e tu por asnjehere mos harro emrat e tyre.
Jes of kors.
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Krijoni Kontakt