Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 30

Tema: A Besoni?

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    A besoni qe mund te ketė lidhje serioze qe do shpiente ne martes permes internetit?
    Varet nga njerezit ne te gjitha rastet.Gjithesesi interneti eshte nje ure lidhese jo nje zyre martesore.Nqs ndermjet dy njerezve do te linde diēka ne internet, nqs ndjejne qe mes tyre ka diēka,mendoj se duket te kalojne ne njohjen reale , pa shkronja ,simbole ...

A do lidheshit me ndonje vajz qe eshte 10 vite me e re se ju?
    Une jam femer, por gjithesesi po jam nje mendim. 10 vite me duken ēik si shume dhe ndermjet ciftit do kishte shume perplasje dhe mos kuptime.Por ka edhe raste ku kjo diference moshash nuk ka sjelle probleme ...

Nese vajza/djali qe ishit ne lidhje ju ka thene fjal te kqija qe ju bene ju te ndaheni me te,pas nje kohe do betohej qe ato qe i ka thene nuk jan te verteta si do veproni ju,duke pasur parasysh se e ardhmja ndertohej duke shikuar te kaluaren?!
    Per ēfare do lloj fjale te thene njeriu mban pergjegjesi.Kur te vijne mend, nuk t'i hane as qente thote populli.Kush te ben te vuash njere,dije se do te bente te vuaje gjithe jeten.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e maxhuni
    Anėtarėsuar
    11-08-2008
    Vendndodhja
    Atje Ku S`Ke Qėnė NDoNJėHeRe Ti :)
    Postime
    269
    [Perla] E pse te duken i cike si shume 10 vite ? Sikur te ndodhe te dashurohesh me nje cun me moshe me te vogel se vehten : Do vazhdoje dicka me shume me te ?? Un them qe ne dashuri ska moshe dhe asnje gje qe ndalon te vazhdosh perpara ....... Gjithmnone nqs eshte Sinqeriteti .... Dhe RRespekti .....

Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga maxhuni Lexo Postimin
    [Perla] E pse te duken i cike si shume 10 vite ? Sikur te ndodhe te dashurohesh me nje cun me moshe me te vogel se vehten : Do vazhdoje dicka me shume me te ?? Un them qe ne dashuri ska moshe dhe asnje gje qe ndalon te vazhdosh perpara ....... Gjithmnone nqs eshte Sinqeriteti .... Dhe RRespekti .....
    Nuk kam paragjykime per ata qe e mendojne ndryshe,personalisht kam idete e mia dhe nuk me pelqen t'i "dal kunder" asnjehere.

Me nje partner me te vogel se vetja , nuk mund ta shof veten asnjehere ne te ardhmen.Femrat jane natyra komplekse dhe ne nje menyre ose ne nje tjeter kerkojne mbeshtetje dhe siguri.Meshkujt psikologjikisht maturohen ca me me shume vonese, ndaj eshte me shume i perhapur raporte mashkul disa vite me i madh dhe femer me e vogel, qe te kene mbeshtetje tek njeri tjetri per cdo gje.

Per "10 vitet" mua me duken cik shume ,por gjithesesi nuk them se eshte e pamundur qe lidhja te funksionoje.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    .....Meshkujt psikologjikisht maturohen ca me me shume vonese
    .....
    ju femrat e dini veten me te pjekura gjoja eeee, ska pune gjinie fare aty dhe as moshe, ka qe piqen me vonese ka dhe qe piqen heret, varet nga njeriu dhe jo nga mosha apo seksi.

Anėtarėsuar
    11-08-2008
    Vendndodhja
    Postime
    269
    [Perla] Pse mendon qe ska ndonje person me te vogel se ty 10 vite qe mund te gjesh mbeshtetje dhe mund t`ia dalesh ne jete me te ?? Me duket mua po gjonat i kap nga mosha ? Mosha ska te beje ..... Njeriu vleresohet dhe peshohet me mend qe ka .... dhe jo nga mosha Apo Jo ? Varet si eshte rritur X person dhe sa eshte ne gjendje te perballoje jeten ...... Un mendoj se mund t`ia dalesh dhe me nje person qe eshte me i vogel se neve .... Flas dhe per vehte .... Femra jane natyra komplekse Really por duhet ti pershtatemi kohes dhe njeriut me te cilin kemi te bejme.

Mendimi Im Ky.

Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Une nuk e shpika nga mendja ore xfiles, e kane thene studiuesit jo une .

Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga maxhuni Lexo Postimin
    [Perla] Pse mendon qe ska ndonje person me te vogel se ty 10 vite qe mund te gjesh mbeshtetje dhe mund t`ia dalesh ne jete me te ?? Me duket mua po gjonat i kap nga mosha ? Mosha ska te beje ..... Njeriu vleresohet dhe peshohet me mend qe ka .... dhe jo nga mosha Apo Jo ? Varet si eshte rritur X person dhe sa eshte ne gjendje te perballoje jeten ...... Un mendoj se mund t`ia dalesh dhe me nje person qe eshte me i vogel se neve .... Flas dhe per vehte .... Femra jane natyra komplekse Really por duhet ti pershtatemi kohes dhe njeriut me te cilin kemi te bejme.

Mendimi Im Ky.
    Ke mendimin tend dhe e respektoj por nuk jam dakort me te. Prandaj jemi njeres te ndryshem dhe bejme zgjedhje te ndryshme, ne te kundert nuk do kishte kuptim jeta

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    Une nuk e shpika nga mendja ore xfiles, e kane thene studiuesit jo une .
    cilet studiues?
    eshte legjende metropolitano-fshatareske, nuk eshte bere kurre studim, nese po atehere jep referencat.

Anėtarėsuar
    11-08-2008
    Vendndodhja
    Postime
    269
    [Perla] Dhe un Gjithashu RRespektoj Mendimin Tat .... Epo .... Cdo kush eshte ndryshe nga tjetri ... Se ndryshe sdo kishte kuptim jeta Gjithsesi Uroj qe te gjesh nje person qe te pershtatet dhe te gjesh mbeshetje dhe cdo gje te mire tek X person ..... Se me te ver8 eshte bere veshtire te gjesh nje person tamom ne koherat e somte Apo Jo ?

Rrespekt .....

Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    cilet studiues?
    eshte legjende metropolitano-fshatareske, nuk eshte bere kurre studim, nese po atehere jep referencat.
    Referencat patjeter... nqs ke bere sociologji ne shkolle duhet ta kesh lexuar....ku cdo perfundim i nxjerre bazohet ne nje studim sociologesh. Nuk kam perse flas kot ne ajer.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ēfarė ju shtyu qė tė besoni tek Zoti?
    Nga Albo nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 19-09-2014, 20:49
  2. Besoni tek dashuria platonike ?
    Nga Kryeplaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 01-07-2011, 09:25
  3. A besoni se ka korrupsion ne institucionet e Kosovės?
    Nga ILMGAP nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 22-09-2009, 15:14
  4. Pėrse nuk besoni nė "zot"?
    Nga Albo nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 23-08-2009, 07:11
  5. Pėrse besoni nė Zot?
    Nga Albo nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 75
    Postimi i Fundit: 06-03-2004, 11:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •