Varet nga njerezit ne te gjitha rastet.Gjithesesi interneti eshte nje ure lidhese jo nje zyre martesore.Nqs ndermjet dy njerezve do te linde diēka ne internet, nqs ndjejne qe mes tyre ka diēka,mendoj se duket te kalojne ne njohjen reale , pa shkronja ,simbole ...A besoni qe mund te ketė lidhje serioze qe do shpiente ne martes permes internetit?
Une jam femer, por gjithesesi po jam nje mendim. 10 vite me duken ēik si shume dhe ndermjet ciftit do kishte shume perplasje dhe mos kuptime.Por ka edhe raste ku kjo diference moshash nuk ka sjelle probleme ...A do lidheshit me ndonje vajz qe eshte 10 vite me e re se ju?
Per ēfare do lloj fjale te thene njeriu mban pergjegjesi.Kur te vijne mend, nuk t'i hane as qente thote populli.Kush te ben te vuash njere,dije se do te bente te vuaje gjithe jeten.Nese vajza/djali qe ishit ne lidhje ju ka thene fjal te kqija qe ju bene ju te ndaheni me te,pas nje kohe do betohej qe ato qe i ka thene nuk jan te verteta si do veproni ju,duke pasur parasysh se e ardhmja ndertohej duke shikuar te kaluaren?!
Krijoni Kontakt