Close
Faqja 19 prej 21 FillimFillim ... 91718192021 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 210
    shqiptari Maska e faruk_01
    Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar mė parė nga artful dodger Lexo Postimin
    faruk miku.... lexo... lexo me teper, kur te jesh lodhur, lexo prape... jo vetem librat islamik, por lexo edhe librat e tjere... kur ti kesh lexuar te gjithe, e te dish per te gjitha fete, atehere mund te flasesh per fene islamike... ndryshe ke per ta bere veten perhere tabele qitjeje.

njeriu beson shume pak, por dyshon shume... e ashtu duhet te jete. njeriu duhet te besoj shume me pak, e te dyshoj shume me shume... te jete kritik... ndryshe ka per ta paguar si cikllopi qe humbi te vetmin sy, dhe filloi te verviste shkembinj ne det qorrazi, me shpresen se do i binte dinakut Odise.
    une ketu kam hapur teme FEJA ISLAMe por nuk do te thote se i uroj fete tjera, nga te gjitha postimet e mia ku ke pare ty se une i kam urejtur fete tjara, mirepo mua me pengon nese dikush ofendon Fene ISlame, po edhe fete tjera mirepo ketu tash eshte tema vete, per fene islame..kush te tha ty se un nuk kam njohuri per fete tjera nga e nxore ty kete...

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    mendimi im per pyetjen e temes eshte tersisht identik me biseduesin zarathustra, te cilin assesi nuk e kuptoj si nje intolerant fetar, por vec si nje pishtar bashkekohes kunder territ qe na la turku.

jam per tolerance ndaj cdo feje (ne syte e mi: pasuria me e madhe e kultures se kombit tone trefetar), por vetem ndaj asaj feje qe i nenshtrohet normave te perbashketa shoqerore. nje fe qe predikon sheriatin, ajo sulmon direkt te gjitha vlerat e shoqerise shqiptare: praj asaj morale deri ne ato socialo-politike (te kushtetutes). lus zotin te na gjej rrugen me te mire, me atdhe- e kombdashese per te nderprere keso lloj predikimesh nje here e per gjithemone ne mbare kombin tone.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    Citim Postuar mė parė nga faruk_01 Lexo Postimin
    une ketu kam hapur teme FEJA ISLAMe por nuk do te thote se i uroj fete tjera, nga te gjitha postimet e mia ku ke pare ty se une i kam urejtur fete tjara, mirepo mua me pengon nese dikush ofendon Fene ISlame, po edhe fete tjera mirepo ketu tash eshte tema vete, per fene islame..kush te tha ty se un nuk kam njohuri per fete tjera nga e nxore ty kete...
    shkruaj me qete, me paster, sepse beke edhe shume gabime ortografike. ne kete menyre edhe po pate njohuri nuk kane per te te marr seriozisht...

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga artful dodger Lexo Postimin
    shkruaj me qete, me paster, sepse beke edhe shume gabime ortografike. ne kete menyre edhe po pate njohuri nuk kane per te te marr seriozisht...
    Normalisht qe ka munges arsimi faruku.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Normalisht qe ka munges arsimi faruku.
    po 5 her ne dit ne xhami me byth perpjet ku ke koh me shku ne shkoll e me ba msime lol
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Mjaft me ofendime ndaj feve!

ps: moderator veja drynin kesaj teme, se paska plas sherri ktej.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2008
    Postime
    157
    Citim Postuar mė parė nga Raim Lexo Postimin
    Edhe ne shqiptaret e Maqedonise dhe Kosoves tane kohes kemi shpresuar ne "vellezerit" tane nga Shqiperia, por ju ne kohen e xhaxhit kishit vellezer kinezet e ruset, kurse tani keni greket e italianet, po ku eshte mor ajo fjala se " Feja e shqiptarit eshte shqipatria", ju tane kohes jeni duke ofenduar 1 milion shqiptar ne Maqedoni 2 milion ne Kosove dhe 2 milion ne Shqiperi qe i perkasin fese Islame, parashtrohet pyetja se kush jeni ju.
    ne shqiptaret e shqiperise or ti zoteri, kishim mik kinezet dhe ruset per 20-30 vjet, por nuk jetuam me ta si ti me serbin, kroatin, boshnjakun, slovenin per nje shekull.. keshtu qe mos i jep kamares si shume se nuk ta perton njeri.
    Ju jeni kelyshe te Janullatosit dhe disa qarqeve tjera antishqiptare, me mire ishit ne kohen Enverit ku Shqiperia ishte shtet ateist dhe nuk kishit dy lidhje me religjionet si qe nuk keni dhe sot, por sot mund te shpreheni dhe ja futni si kau peles.
    o rahim abdurrahim viktim budallim cuknim trapiim.. ne or ti lum arabi, na ka drejtuar shqiptar e na drejtojne shqiptare edhe sot ne qeveri, por shiko veten se po ta bejne si ta duan maqedonsit dhe mos na qaj hallin ne shqiptareve ti qe nga arabistani. me mire shqiptar te drejtoje shqiptaret dhe le te jete i keq se nje maqedonas te te beje ligjin.
    Dallimi ne mes nesh dhe jush eshte te vlerat morale te personit qe dmth nuk i shesim motrat tona ne Itali dhe Greqi per prostitucion per te fituar leke.
    o truthare arab.. motrat tona nuk vishen me ferexhe qe te na hedhin hi syve ashtu sic ja u bejne ju femrat tuaja.. vishen me ferexhe qe te besoni ju qe jane besimtare si ju dhe shkojne nga ana tjeter ngrene percen nga mbrapa dhe ja hyjne agallaret vendshe dhe i lerojne brazdat. keshtu ti truthare arab.

P.SS Shkoni ne rr.s se nuk me nevojitet pergjigja e njerezeve qe shesin motrat e tyre per leke, dhe injoranteve si puna juaj.
    neve shiskemi motrat sipas trurit hale qe ke ti o zagar, por ju i falni dhe i bėni kamikaze per allahtrapin.. jeni gjynah.

Mos me replikoni ju lutem, sepse e kam te ndaluar te diskutoj me ateista dhe antishqiptare.
    ketu eshte forum i lire dhe shqiptar.. ketu lexojme dhe shkruajme ne shqiptaret dhe jo talibanezet si ty.. kush je ti te na urdherosh kush do shkruaje e kush jo mor laden?
    hajde rahim abdurrahim buadllim viktim cuknim trapiim.. shko nga xhamia e bin ladenit tani dhe futi nje lutje me kundrajrorin perpjete nga qielli.. kujdes ate qe do kesh para teje se nuk e ka lare menderen sonte dhe i mban ere.. do kenaqesh o talibanez.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar mė parė nga Raim Lexo Postimin
    Mos me replikoni ju lutem, sepse e kam te ndaluar te diskutoj me ateista dhe antishqiptare.
    Nqs ti e ndan boten ne shqiptare myslimane e greke te krishtere sigurisht qe ti duhet te degdisesh ne Buhara. Dukesh qarte sesa i huaj je ti per realitetin shqiptar. Ti i hyn me shume ne pune grekut sesa shqiptareve, pasi sigurisht greku los ko_qet me ty qe ke kulture arabe duke te konsideruar mbeturine e orientalizmit ne ate vend, pa kulturen tende, pa tradite tende, qe duhet te marresh gjuhen e arabit borxh pertiu falur Zotit. Dhe kjo kulture na ka vene ne ne pozicion inferior gjate gjithe historise ne Ballkan, na la pa aleate, na beri te huaj per civilizimin europian, na mbushi me injorance dhe na ktheu ne nje komb te fjetur, dhe na vaniti ndergjegjen kombetare, jo me kot 90% e Rilindasve ishin jo myslimane.

Po ta them tani qe ta mbash mend, islami ka qene nje armik shume here me i keq se greku dhe serbi per ne. Grekun dhe Serbin e vret dhe e lufton, por qe te zhdukesh islamin duhet kohe e gjate dhe sherr mes vedit. Islami na zhduku kulturen dhe doket tona, dhe i ben shqiptaret te falen arabisht, te kendojne si arabe, te sillen si arabe, te preferojne doket e arabit, festat e arabit, heronjte e arabit. Ne fakt Enveri iu duhet ju me shume se cdo gje tjeter. Nje Enver qe vjen e i zhduk me rrenje te gjitha xhamite ashtu si beri ne Shqiperi, burgos te gjithe hoxhallaret arabo-magjype, emancipon femren duke i dhene te drejta te njejta me burrin, sic beri ne Shqiperi, edukon me dhune shqiptaret qe ne Maqedoni jane thellesisht injorante sic beri ne Shqiperi, zhduk cdo influence te huaj ne kulture dhe jeten tuaj sic beri ne Shqiperi..... nje enver doni ju tamam dhe pastaj do me kendoni me per Muhamedin dhe Kuranin, apo fene arabo-magjype...

E kam thene une, ju jeni shqiptare me interes, ju beheni shqiptare vetem kur vjen shkjau per tiu vrare, atehere ju kerkoni ta barazoni veten me nje kulture autoktone ne Ballkan, ate shqiptare per te justifikuar qenien tuaj ne ato zona, por ne fakt asgje prej asaj kulture nuk keni trasheguar ju.

Dhe ja sa iku Serbi, Nexhat Ibrahimet dhe hoxhallare pisanjose te tjere dalin flasin kunder Skenderbeut, e konsiderojne pro-serb pra anti-shqiptar dhe kunder orientimit perendimor te Shqiptareve, fillojne e propagandojne nje kulture te tille sic eshte islami qe njihet mire si nje fe anti-komb, nje fe terroriste, nje fe qe propagandon nje shtet fetar dhe nje kulture islamiko-magjypo-arabe.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-07-2008
    Postime
    21
    gjeja pozitive ktu esht qe edhe nqs ka persona qe futen nforum per tfut sherre fetare ose ku di un se ca plani dun te realizojn...ndoshta skan asi plan dhe jan seriozisht te turbullum menderisht....po edhe nqs kan nej plan, kto persona influencojn vetem ca llafazane tmerzitshem si juliusi qe kan qef te nigjojn veten te flasin dhe skan as nivel diskutimi as perspektive as inteligjence po thjesht dun te transmetojn mllefin e brendshem...kta leshojn cirrjet e tyre histerike qe kerkojn tbashkohen me te lehurat tjera histerike per tformu 1 kor voluminoz zagarucesh. ky kori mund tjet voluminoz po esht komplet i stonum

po pervec ktyre mbehet qefi qe shof gjithmon 2-3 veta qe mbajn perspektiven dhe i shofin gjerat me qetsi duke mos i marr antaret si puna e kti zarathustres ose ati branit per me teper se copa m,uti pa vler ose raste tpashpresa psiqike

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2008
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    396
    Feja ISLAME ka shum dallim prej juve.

Feja juaj smund ti bej ball drejtesis.

Ne bisedojm ne Hoxhen ball per balle.
    Kurse popi mshehet pas perdhes.
    Kjo dmth se sun e ben ball te verteten
    - Imagination is more important than knowledge.

Faqja 19 prej 21 FillimFillim ... 91718192021 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Islami Sot Dhe Nesėr
    Nga llokumi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-09-2012, 10:50
  2. Intervistė me Myftiun e Kosovės, Mr. Naim Tėrnava
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  3. Personalitete te medha te kombit shqiptar
    Nga DEN_Bossi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 03-09-2006, 17:23
  4. Genocidi serb nė Kosovė
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-02-2005, 09:14
  5. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •