Close
Faqja 3 prej 34 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 337
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    vet titulli asht teper teper provokus !
    vetem duhesh me qen serb apo grek me shkru ket

thu edhe shqiptar edhe arab !!!!
    sa racista jeni ju disa shkije te ktij forrumi !

Fakti qe ju vala arabofile nuk dini me lexu anglisht nuk dmth qe duhet te jepni opinion me vrap, pa marre vesh se per ca flitet, se thjesht qisni ne pah analfabetizmin tuj.

Meqe ra ne muhabeti, kur nje person qe jevgun e konsideron shqiptar, te qu racist, i bi ky me qene kompliment...

Une pyetjet i kom bo te thjeshta dhe te qarta. Nuk ka pse ngaterroheni duke perkthy shqipen ne arabisht e masnej prape ne shqip, se boheni lomsh ju e ne e te gjithe bashke.

Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Ja dhe me flamur arab....

Dhe nderkohe qe shofin tere kete lume arab, me vje me qesh me keta qe thone qe "ekstremistat" jane vetem 1%. Cilet ekstremiste? Ketu flitet per ata qe vetequhen "shqiptare te Maqedonise", hendeku kulturor (e diku dhe biologjik) i te cileve me viset e tjera shqiptare eshte gremine e tere.

Shqiptaret e Maqedonise duhet te distancohen nga arabet shqipfoles te Maqedonise qe vetequhen shqiptare, sa s'eshte vone. Arabet shqipfoles jane ata qe marrin pjese ne tubime si i mesipermi.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Proscriptor mos te harrojme se eshte edhe faji i shtetit shqiptar,qe nuk kontribuon me bursa masive studimi. Sado skandaloze te jene univeristetet tona ne kete moment, perseri ofrojne per ke do te mesoje nje alternative ndaj injorances.
    Le te favorizohen e te vijne ne mase studente nga maqedonia edhe pa i plotesuar kriteret.

Gjithe puna eshte tek brezi i ri, se brezi i vjeter fanatik do vdese. Ky brez i ri duhet te synohet.
    E sheh qe tek kjo foto shumica derrmuese jane 50 vjec e lart. Kjo nje domethenie e ka.
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Këta po vazhduan me këtë mendje ka për ti therr sllavi!!

Këta po i len të bëhen talibanca që tua fusi më pas. Mjerë kta
    Ezekiel 25-17.

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    vet titulli asht teper teper provokus !
    vetem duhesh me qen serb apo grek me shkru ket

thu edhe shqiptar edhe arab !!!!
    sa racista jeni ju disa shkije te ktij forrumi !
    Zemra me provokuese dhe raciste se ato temat qe hapin arabet ne kete forum nuk ka por ty ste duken te tilla ngaqe i perket vete asaj bashkie.

Kur te flasesh per provokime apo racizem duhet me qene person i drejt jo i njeanshem.
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin
    Këta po vazhduan me këtë mendje ka për ti therr sllavi!!

Këta po i len të bëhen talibanca që tua fusi më pas. Mjerë kta
    Keta talibancat veq kane me ja bere edhe pjeses tjeter sherrin, e maqedonet vetem po i veshtrojne se iu konvenon e ne rast te nje konflikti krejt perendimin do ta kene ne perkrahje dhe do te bejne cfare te duan. Cfare tmerri!!!

Indoktrinimi vazhdon...

Ku je mysliman?

Zgjohu mysliman nga ky ankth qe te ka nxan!

http://samueljscott.files.wordpress....7/06/hamas.jpg

A thu valle dikush ka mbet, qe ka dert kete Umet! Ajo gjenerate e pare, qe shkelqeu si ar...

http://www.think-israel.org/jan07pix...azi_salute.jpg

1000 vjet boten sundune...

(armene te varur ne litare nga feja 'Pushoni ne Paqe')

http://img.dailymail.co.uk/i/pix/200...ns_468x325.jpg

Sa shume vite jemi larg...

http://www.warcrimes.info/shop/html/...genocide_2.jpg

Ku je ti o besimtar, pse ti sot nuk je krenar?

http://www.thecuttingedgenews.com/uploads/cimg_199.jpg
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 30-07-2008 më 18:58

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549

Life's too short to remove USB safely.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    vallahi kete togfjaleshin 'arab-shqipfoles' nuk e kisha degjuar nanje here edhe normal se eshte fyes.

vete jam ortodoks (by default, kurse ne privat e shoh fene si nje fenomen per masat, jo per individet), sdq ti fyesh njerezit ne kete menyre nuk me duket fare e drejte dhe as e ndershme. kam pershtypjen se shume prej atyre qe pretendojne te mbajne ne duar pishtarin e vlerave te shqiptarit, jane me tper te perqendruar per te hedhur fajin, e per te denigruar te tjeret, se sa te japin shembuj.

nqs s'ju pelqen uji i turbullt cohuni prej turbullsires aty ku eshte uji i paster e merrni njerez me vete te shohin, nqs mundeni. Nqs s'mundeni mos u acarroni dhe mos beni potere sepse keni per t'u bere vete te turbullt e keni per te shtuar turbullsiren.

per analogji: thuhet ne ligj nderkombetar se agresioni eshte krimi 1, pasi sjell gjithcka tjeter te felliqur qe vjen me te. Theksi eshte tek 'gjithcka tjeter qe vjen me te'... kam pershtypjen se wahabizmi tek shqiptaret eshte nje prej ktyre 'gjithckave', kurse reagimi i shprehur ne kete menyre (arabe-shqipefoles), eshte nje tjeter prej atyre 'gjithckave', nderkaq qe nuk identifikohet ende shkaku qe i solli te dyja.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar më parë nga proscriptor Lexo Postimin
    Dhe nderkohe qe shofin tere kete lume arab, me vje me qesh me keta qe thone qe "ekstremistat" jane vetem 1%. Cilet ekstremiste? Ketu flitet per ata qe vetequhen "shqiptare te Maqedonise", hendeku kulturor (e diku dhe biologjik) i te cileve me viset e tjera shqiptare eshte gremine e tere.

Shqiptaret e Maqedonise duhet te distancohen nga arabet shqipfoles te Maqedonise qe vetequhen shqiptare, sa s'eshte vone. Arabet shqipfoles jane ata qe marrin pjese ne tubime si i mesipermi.
    Edhe simbas mendjes tende menjeher automatikisht u bene te gjitha ata Shqiptar aty extremista.
    Pse nuk u informove se per çka ishte ai tubim aty , a ishte ndonje tubim besimtaresh apo ndonje varrim a diçka tjeter.

Edhe une e mbaj nje mbishkrim ne shtepine time njejt sikur ai flamuri por aspak nuk me ben fanatik a diçka tjeter, afer atij mbishkrimi kam edhe foto te miat , nje foto te Ibrahim Rugoves me flamur te ldk-se.
    Te gjitha fete kane drejte te kene simbolet e tyre fetare , dikush ka kryqin e dikush diçka tjeter . Asgje nga kto shenja flamura fetar , simbole fetare nuk e bejn asnje Shqiptar extremist. Kur paskan te drejte te krishteret te vejn kryqa edhe kodrave e maleve edhe muslimanet kane drejte ne simbolet e tyre;

Edhe ma pak se nje perqind jane ata Shqiptar te Ilirides qe jane te infektuar me kete virus , edhe ne kete nje perqind i gjen jo ma shume se 100 veta qe besojn te gjitha maskarallaqet e talibanve.

Edhe nje here po e permend te gjithe Shqiptaret kane te drejte te kene simbolet e tyre fetare ,partiake simbole te sindikatave etj, kto nuk kane lidhje asgje me extremizma , lindje e perendim e thashetheme tjera.

Disa Shqiptar kur nuk mendojn mire ne vend se me e qellu gozhden i saktojn gishtat e vete.

Artikulli i atij gazetarit kishte te drejte deri dikund por edhe nje pjese e tij ishte shume pergjithsues dhe mu duk pak si nje gazetar amator.
    Ndryshuar për herë të fundit nga albprofiler : 30-07-2008 më 19:52
    SE KENDUAM "LET IT BE"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-06-2008
    Postime
    83
    Po te kishte mendje,dije e ndergjegjje te mjaftueshme kombetare, nder ne -ne keto"fise"-shqiptare qe kuvendojme shqip ne kete FSH,- JU shqipetareve te Maqedhonise,do duhej t`u kendoheshin oda e hymne...
    Eshte shume lehte per disa nga ne, qe nga odat e nxehta te Tiranes( 84 kryeqytet i shtetit Shqiptar) dhe nga Prishtina (kryeqytet i Kosoves per 60 vjet),t`u ligjerojme per ato -qe ne vete, kurr nuk i kemi arritur e as qe i kemi pasur ndermend...!!!
    Ju,jeni pasardhes te Lekes se Madh- qe i dha drite gjithe Rruzullise(Fishta),jeni pasardhes te Justinianit te Madh,qe me ligje e urtesi e beri drejtesine dhe Kodin e te drejtes Romake e beri themelin e gjithe civilizimit te sotshem europian dhe boteror...
    Jeni pasardhes te ushtareve me trima dhe me besnik te Gjergj Kastriotit-Skenderbeut.
    Jeni pasardhes te Xheme Gostivarit qe ia ketheu pushken shkaut deri ne vetesakrifice te tmerrshme qe mund te krahasohet me ate te Adem Jasharit.
    Prandaj,mos u merzitni fare nga keto lllafe,-ua marrshim te keqen te gjithe...!

Faqja 3 prej 34 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  3. Plavë e Guci
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  4. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •