Me siguri synoj per nje lidhje qe te zgjasi pergjithmone, edhe pse jo gjithmone shkon si duam ne.
Me siguri nuk do rrija me nje vajze e ta kisha te dashur thjesht per te kaluar kohen,
nese pranoj te lidhem me dike do te thote qe e imagjinoj veten me te pergjithmone.
Pra me mire "grua"(ne thonjeza sepse nuk besoj se eshte vetem martesa qe te ben burre/grua).
PO
Respekti, mirkuptimi dhe deshira per te kaluar jeten me dike....................- Cfare do te thote DASHURI per ju djem dhe ju vajza?
Natyrisht per mua dashuria e vertete nuk ka pse ti marri mend,
pra nuk vlen ajo "dashnia mi mori mendt e mia".
Nese ti merr, do te thote qe ka diçka qe nuk shkon tek ajo dashuria.
Gjithmone me mend ne koke.
Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 29-06-2008 më 15:57
apapapa sa mendim i madh mer xifiles, e me pelqen me te vertete...
Por nuk eshte e thene qe nje e dashur mund te jete thjeshte aventur, ti mund te bashkejetosh e mund te kesh perseri raportin burre/grua; nuk besoj se nje cope certifikate martese ben ndryshim ne kete mes apo jo?!
La vita è bella...
lexoje mire, kam thene "grua" ne thonjeza, pra kam perjashtuar martesen.
thjesht e kisha llafin qe nuk do lidhesha me nje vajze per te cilen nuk do kisha qellime shume serioze, dmth te kaloja jeten me te.
Pastaj, martese apo bashkejetese eshte tjeter gje, çdokush zgjedh ate qe i pershtatet.
si gjithmone i sakte)))
La vita è bella...
Cfare do te thote DASHURI per ju djem
ta mar me shaka eshte nje transfert parash , qe behet nga te dy krahet.
PS: po ta marr serjozisht i bie qe dashuria sben dot pa njeriun ashtu sic nuk ben dot as njeriu pa dashuri.
me pak fjal si grau apo burr e cun e goc, po spat icik dashuri ne mest kot sa rrojn.
Firma: jam knaq die duke ba dashuri me nje vajz angelze![]()
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Krijoni Kontakt