cfare do benit nese nje person qe keni bere te qaj eshte i vetmi qe mund tiu bej te mundur te pushoni se qari ???
cfare do benit nese nje person qe keni bere te qaj eshte i vetmi qe mund tiu bej te mundur te pushoni se qari ???
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Do i kerkoja falje.. dhe do perpiqesha te rregulloja muhabetin..
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
pak me te futme po me duket kjo tem ne forem pyetje more SaSPostuar më parë nga SaS
kush te beri ty te qash more qe qafte koken ishalla![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Sa te desha kur sme doje
Sot te dua dhe me shume
Do te me duash kur sdo te dua
Ndoshta dhe me shume se une
Mire te mos besh njeri te qaj se bota eshte si rrota.Ngrihesh e bien dhe nuk mund te jesh i sigurte qe sja ke kujt nevojen.Te harron dikush qe e ke bere te qeshe,por nje qe e ke bere te qaj sta harron kurre kete.
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
loooolcfare do benit nese nje person qe keni bere te qaj eshte i vetmi qe mund tiu bej te mundur te pushoni se qari ???
Do e merrja me shkelma se vetem ashtu do me behej zemra mal ndryshe prit te pushoj une pastaj.....................
pssssssss ajde pytje ajde..........................loooooool
Nje Shok/shoqe e mire nuk eshte ai/ajo qe te fshine lotet,por ai/ajo qe nuk te le te qash!!
Feel the pump √
Do ti thoja qaj se te ben mire te qash !!!!
Qesh ngaqe SQaj Dote
Postuar më parë nga Zemrushja
Kjo qe the ti, i bie sa per sy e faqe me rregullu muabetin heeee,keshtu seshte mire aspak !!!!
Postuar më parë nga BaLLaKumi
Hmmmmm e shikon ti une te dija dhe djal te mire ty,nuk te dhimbset nje femer qe qan?...apo edhe ajo ashtu te ka thene ty,ju hani veten me inate me duket.
Postuar më parë nga ida-61
hemmm kot baaaaaaaaaaaaaaa ida po nga me di ti djal te mir mua ti sja ke iden se kush jam une !!!!
nga e kuptove qe sme dhimbset nje femer ?
nejse mendimi jot eshte !!!
Krijoni Kontakt