Close

Rezultati i Sondazhit: A korruptoheni nga Paraja?

Votues
47. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

22 46.81%
  • Jo

25 53.19%
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 70
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-10-2006
    Postime
    241
    Ky rasti qe dha ky robi eshte kot, e gjete ne rruge do e mbash apo jo, sdo mend qe po. Dileme do ishte p.sh kur dashnorja te tregon se i ati ka kursyer plot 20 mije euro per te cuar te bijen ne shkolle te larte, te cilat i ruan poshte dyshekut te mbeshtjellura me nje faqe te RD, athere ca ben?

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar mė parė nga Coca-Cola Lexo Postimin
    M'varet se sa din te menaxhosh situaten e krijuar. Une per shembull do ti merja parate ( 400.000 Euro ) dhe do ti investoja te njejtat qe pas nje kohe te shkurter te arrije ti dubloj dhe ato 400.000 euro pastaj ti dergoj per vepra humanitare.
    Ehe...jo ush po gomar.
    As qe du me dit!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Po ta coja ne polici ate valixhen me lek do e merrte policia, se mos do ja jepte njeri te zotit te vertete te valixhes.
    Do thoja pastaj, ky qe ka harruar nje valixhe me kaq shume lek do kete goxha dhe per vete.
    Kshu qe do mbaja valixhen per vete pa hezituar.

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Citim Postuar mė parė nga Coca-Cola Lexo Postimin
    M'varet se sa din te menaxhosh situaten e krijuar. Une per shembull do ti merja parate ( 400.000 Euro ) dhe do ti investoja te njejtat qe pas nje kohe te shkurter te arrije ti dubloj dhe ato 400.000 euro pastaj ti dergoj per vepra humanitare.
    Mire e ke thene. E logjikshme, por pak a shume e veshtire per tu realizuar. Une s'njoh asnje te pasur human!
    • The rest is silence.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Tani te gjesh pare rruges nuk do te thote te jesh i korruptuar, qe kshu une nuk do korruptohesha, por po t'i gjeja leket do i mbaja per vete
    La vita č bella...

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga BvizioN Lexo Postimin
    Ne te vertete Tironcja_BLN, dicka qe e gjen ne rruge nuk te perket ty por dikujt tjeter. Shuma e madhe e parase ne kete rast e prish balancen e arsyjetimit te paster per te vendosur mbi nje veprim logjik. Ne baze te ligjit, je i/e detyruar ta dorezosh ne organet perkatese. Te mbash dicka qe nuk te perket ty ka fare pak ndryshim nga vjedhja. Kur deshton te kryesh nje veprim, qe ne fakt eshte veprim i drejte moral, ne te cilin motivacioni kryesor eshte paraja, duke rezultuar ne nje veprim ilegal apo te pa ndershem ....quhet korrupsion.

Sa per ta bere te ditur, kete veprim do kryeja dhe une. Por ama e pranoj qe eshte korruptim.
    kur humbi mami im portofolin dhe i kishte te gjith dokumentat brenda dhe kishte lek etj nuk na mori njeri ne tel ne hajde mereni se e kam gjet pershembull...une e mbaj nji gje kur e gje dhe nuk ka emer se po pat emer une ja kthej me te then te drejten..por amon me gjet shume lek o do i mabj une ato o ska

por athere i bije qe te gjith jan te korruptura kush gjen lek ose dicka dhe e mban?
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Huh te vinin nje here pastaj do vendosja...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e s138942
    Anėtarėsuar
    24-06-2007
    Vendndodhja
    Torino
    Postime
    172
    Te gjesh nje shum parash te madhe eshte pothuajse e sigurte qe jan para te pista qe per nje motiv apo nje tjeter gjinden ne nje vend te caktuar prandaj mendoj qe ndosha qe ti mbajsh ato lek mund te jet dhe e rrezikeshme.
    Por gjithsesi po te me ndollte besoj qe mendja ime nuk do arrinte qe te bindet qe ti dorezoje ne polici edhe pse eshte gjeja me e sakte qe duhet bere.
    URL .net http:// .com www. .it ftp:// .al https:// . . . . . . . . .

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Shum shpesh me ka ndodh te shof para ( jo valixhe ) rruges , njeher si femij kam marr nje banknot me vler rreth 1 euro , mirpo edhe pse isha me pak se 10 vjet , i ktheva prap ne at vend ku i gjeta , e tash kur shof as nuk perkulem ti prek.
    Gjithashtu ne shitore me ka ndodh te me kthejn para me shum se qe duhet , edhe ne ket rast nuk i kam marr.
    Prandaj mendoj se po te gjeja edhe valixhe me milion euro , sdo ti mirrja. Mundet tet kape ndonje mallkim , nese ishin te fituara hallall.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-10-2006
    Postime
    241
    Me kte mendje qe ke ti plako ska mallkim qe te t'bej keq.

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Paraja...!?
    Nga Eda H nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 15-01-2024, 07:18
  2. Paraja dhe Pushteti
    Nga Laguna nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 02-02-2004, 18:30
  3. Paraja dhe pushteti
    Nga Laguna nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-01-2004, 13:39
  4. Njeriu dhe paraja...
    Nga The Hobbit nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 03-01-2003, 19:26
  5. Paraja.
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 26-10-2002, 23:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •