Hec pra, se dobesite e tjereve i thoni, t'jujat jo
egoista
Pikerisht ai eshte detaji qe ben diferencen...Eshte sikur te hysh ne nje dhome ku ka vetem pasqyra,edhe pse je vetem,ke iluzionin sikur ke njerez te tjere perreth.
Dhe femra i dashuron iluzionet.
Ne nuk kemi pika te dobeta,dhe iluzioni sikur kemi,eshte dhurata me e bukur qe ju japim.
![]()
Po di une se cila ka pasur nje impakt me shkaterrues?! Shume-shume mund te pyesje se cila me ka "shkaterruar" mua, bere cope-cope, marre frymen, shastisur...Mgjth ndoshta prezenca ime...
![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Nuk eshte narcizizem eshte auto-konstatim.
Kam mare shume dhurata te bukura nga partneri sepse eshte tip romantik,..Nje nga keto ....
Ndodhemi ne PARIS ne hotel,une isha ne gjum akoma,zgjohem nga zilja e deres ishte nje nga at te hotelit me nje tuf me trenfila(30)e me nje kartolin te shkruar(SEI LA LUCE DEI MIEI OCCHI)je drita e syve te mi ...Ishte 30vjetori im...Isha akoma e pergjumur nuk po kuptoja asgje po e kerkoja e kishte lene nje bilete shkruar ku m indikon vendin qe me priste....Vendi i takimit ishte TORRE FER ,e marr guzimin zbres vetem e shkoj direkte atje,kishte hipur siper torre fer e sa me pa bertiste ALMA TI AMOOOOOOOOOO.......
Eshte nje nga te paharruarat
E une i kam bere nje varse floriri me nje shqipoje te madhe qe kur ia kam vene ne qaf po ben 5 vjet e nuk e ka hequr,e te gjithe e marrin per shqiptar.......
I mbushte 30 vjec dhe thirra nje shoqe piktore, ma vizatoi komplet shpinen, dhe e shkruajti aty ''L... urime, te dua''. I pelqeu shume.
si dhurate pa leke e mire ishte, po pastaj mu deshen 3 shishe Ace te laj carcafet nga boja![]()
Loneliness comes in only one size - Extra Large
Krijoni Kontakt