me 1 cokollate dove (dove fal dashuri) looooooool per mu thjeshte kane qene disa dhurate jo shume interesante por mua me gezon qe 1 person eshte interesuar per mua dhe ko me ben te lumtur :P
me 1 cokollate dove (dove fal dashuri) looooooool per mu thjeshte kane qene disa dhurate jo shume interesante por mua me gezon qe 1 person eshte interesuar per mua dhe ko me ben te lumtur :P
per ate dhurata me e mire ka qen: rayben syze djelli dhe playstation 2
per mendimin tim dhurata me romantike ishte kur i dash nje korniz form zemre me fotot tona, dhe nje kartolin qe e kisha dekoruar, with kisses and cherubs lol ate e mban mbyllur diku qe mos ta shikojn se i vjen turp lol...ma ha mendja se konsideron shume romantike :P
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
dhurate partenes/it?
nje kaush fara do ti ipja po me dor ne zemer ama
PS: u mallengjeva . ka ndonjera shami dore ?!?!?
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
sa gjera te shtrenjta i paske marre re babe un nuk kam kaq leke do i jap nje puthje
me duket se ka ardhur radha ime te pergjigjemPostuar më parë nga theodora*
un mallengjehem me te gjitha dhuratat qe vijn nga i dashuri sepse kur do dike, edhe nje buzeqeshje te embel te te prure esht dhurate romantike e te ben te ndjehesh mire.
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Une do ja jap dhuraten minuten e fundit te jetes sime dhe ajo dhurat do te jete jeta ime
Sui generis
nje puthje vallai se skana lek "pa pun"
:P
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Boooooo,s'kemi bere dhurata mallengjyse.
Kush eshte dhurata me e bukur qe me kane bere?
Eshte kur ajo zbret nga siper,mjegullon me ngjyra te ngrohta çdo gje qe ka perreth,kthjellon atmosferen,duke mbeshtjellur lehte krahet e bardhe,te ulet perballe,te buzeqesh dhe te thote:"Nuk me rrihet pa ty!"
Krijoni Kontakt