Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 78
    ..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503

Pse Shqiptaret* e mbajne akoma islamizmin qe erdhi me imponim nga ''qeni turk''?

Kjo eshte pyetja e momentit ku madjeka edhe disa(per forumistet me mend ne koke)qe na thone si pa dashje apo me dashje qe islami ka ardhur pa dhune ne trojet tona.Atehere kur historia e ka treguar qe islami ka ardhur me dhune dhe ne e morem sa per mbijetese pse vazhdohet te mbahet akoma ne trojet tona.(gjeja qe vjen me pushtuesin eshte e mire apo e keqe?)

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Kjo eshte pyetja e momentit ku madjeka edhe disa(per forumistet me mend ne koke)qe na thone si pa dashje apo me dashje qe islami ka ardhur pa dhune ne trojet tona.Atehere kur historia e ka treguar qe islami ka ardhur me dhune dhe ne e morem sa per mbijetese pse vazhdohet te mbahet akoma ne trojet tona.(gjeja qe vjen me pushtuesin eshte e mire apo e keqe?)
    Pse ti emban katolicizmin qe te erdhi nga qeni romak.
    KOSOVA E MADHE

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    Pse ti emban katolicizmin qe te erdhi nga qeni romak.
    Une mbaj krishterimin o xhon turk
    lexo historine e krishterimit ne trojet SHQIPTARE se nuk erdhi nga qeni romak por erdhi me paqe.erdhi nga shtresat e ulta e jo te lartat sic erdhi islamizmi nga qeni turk .romaket ishin pagan deri ne shek e 4 pas lindjes se krishtit.ne ishim te krishtere qe prej viteve 50 pas krishtit.(dmth kishim fe te ndryshme nga ajo e pushtimit ndersa islamizmi ishte nje me pushtuesin.a eshte ky asimilim a cka?)
    p.s me nje fjali tregon te gjithe bagazhin tend intelektual qe eshte asfalt fare

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Une mbaj krishterimin o xhon turk
    lexo historine e krishterimit ne trojet SHQIPTARE se nuk erdhi nga qeni romak por erdhi me paqe.erdhi nga shtresat e ulta e jo te lartat sic erdhi islamizmi nga qeni turk .romaket ishin pagan deri ne shek e 4 pas lindjes se krishtit.ne ishim te krishtere qe prej viteve 50 pas krishtit.(dmth kishim fe te ndryshme nga ajo e pushtimit ndersa islamizmi ishte nje me pushtuesin.a eshte ky asimilim a cka?)
    p.s me nje fjali tregon te gjithe bagazhin tend intelektual qe eshte asfalt fare
    Injoranc e kohes nga ti me quan mua xhon turk , turp turp qe i thua vetit shqipetar po as shqipetar nuk je , pjelle greku e e shkau .
    Po me vetedeshire erdhi rrena te kulluara nga ju .Jo i nderuar une nuk ha te gjithen qe me ofrohet une i mendoj mire mire e pastaj flas .
    Je ai qe duhet ti mendosh mire gjerat .
    Ja shiko besimin tuaj me nje te sjellne te Palit ne Iliri u be Iliria krishter hajde mendje hajde .
    KOSOVA E MADHE

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    Injoranc e kohes nga ti me quan mua xhon turk , turp turp qe i thua vetit shqipetar po as shqipetar nuk je , pjelle greku e e shkau .
    Po me vetedeshire erdhi rrena te kulluara nga ju .Jo i nderuar une nuk ha te gjithen qe me ofrohet une i mendoj mire mire e pastaj flas .
    Je ai qe duhet ti mendosh mire gjerat .
    Ja shiko besimin tuaj me nje te sjellne te Palit ne Iliri u be Iliria krishter hajde mendje hajde .
    une jam pasardhes i lireve qe e moren fene kristiane me paqe.te lutem me gje disa fragmente nga historia jote turke qe lexon ose dhe historia serbe(mos harro teorine fallco serbe qe ne kemi ardhur ne vitet 1000 ne ballkan)jane ato si ti qe e ushqejne prapambetjen.edhe nje here me gjej shkrime ku thuhet se kristianizmi ka ardhur me dhune ne iliri.ndersa fjalet e fundit perdori per veten tende sepse sjane per mua.me fal qe se kam lexuar historine turke te shkruar nga Olsi JAzexhi
    p.s po u vazhdua me akuzat se jam grek me mire me quaj serb se te pakten jane te bardhe e jo si turqit qe nuk i meret vesh ngjyra e lekures.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    po ja per te bere qefin ty e zeme se islami paska ardhur me dhune tek shqiptaret!!
    tani te pyes une ty!mos valle turku eshte ai qe i detyron shqiptaret sot pas 500 viteve qe te praktikojne fene islame???te garantoj se joooo!!por eshte pikerisht feja islame vlerat e persosura qe feja islame mbarte ne vetevehte,si vertetesia,dinjiteti,sinqeriteti,morali,familja dhe menyra se si islami e koncepton dhe e cmon ate,e shum e shume arsye te tjera te vlefshme per njerzimin ku vetem ne islam mund te i gjeshe!!prandaj keto jane shkaqet dhe arsyeja qe 80%e shqiptarve ruajne dhe praktikojne fene islame!!

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    po ja per te bere qefin ty e zeme se islami paska ardhur me dhune tek shqiptaret!!
    tani te pyes une ty!mos valle turku eshte ai qe i detyron shqiptaret sot pas 500 viteve qe te praktikojne fene islame???te garantoj se joooo!!por eshte pikerisht feja islame vlerat e persosura qe feja islame mbarte ne vetevehte,si vertetesia,dinjiteti,sinqeriteti,morali,familja dhe menyra se si islami e koncepton dhe e cmon ate,e shum e shume arsye te tjera te vlefshme per njerzimin ku vetem ne islam mund te i gjeshe!!prandaj keto jane shkaqet dhe arsyeja qe 80%e shqiptarve ruajne dhe praktikojne fene islame!!
    1 nuk e zejme sepse ka arshur me dhune
    2 pergjigju 2 pyetjeve te lutem a. gjeja qe te sjell pushtuesi ka qellime te mira apo te keqija dhe b.po mos na kishte pushtuar turqia do kishte islam?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    p.s po u vazhdua me akuzat se jam grek me mire me quaj serb se te pakten jane te bardhe e jo si turqit qe nuk i meret vesh ngjyra e lekures.
    Ti paqedashes i "krishter" (kinse jo racista) ju na trego se ēfare ngjyre te lekures ka pas Isa a.s (Jezusi) ,edhe pali edhe te gjitha fete kane ardh nga lindja e mesme pak me dhune e pak me politike ,me lule nuk ka ardh askush te ne.

Deri sa kane qene turqit e arabet e atehershem te krishter e pagane askush si ka quajt qen .

O veē bardh e zi shihni ju ,nuk existojn ngjyra tjera tek njerez si ti.

Po te ishte Isa a.s (Jezusi) ketu dhe te shikonte se ēka po shkruan si mendon se do te reagonte. Mos ka ardh Jezusi ne kete bote ti quaj njerezit qen a diēka tjeter

jesus likes millosheviē jesus loves bin laden keshtu duhet te thuani ju "pacifistat" e medhej.

Ju me siguri nuk jeni nje krishter i vertet sikur qe ka edhe nga disa musliman qe vetem po nxisin urrejtje. Asgje nuk keni mangut nga extremistat e afganistanit perveēse keni ma shume dinakeri se ata nuk jeni ahmaka sikur ata.

Teollogjia eshte truku ma i lashte i hipokrizise
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga albprofiler : 10-07-2008 mė 07:03
    SE KENDUAM "LET IT BE"

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anėtarėsuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i pėrcjell Guximtarėt !
    Postime
    1,028
    une jam pasardhes i lireve qe e moren fene kristiane me paqe.te lutem me gje disa fragmente nga historia jote turke qe lexon ose dhe historia serbe(mos harro teorine fallco serbe qe ne kemi ardhur ne vitet 1000 ne ballkan)jane ato si ti qe e ushqejne prapambetjen.edhe nje here me gjej shkrime ku thuhet se kristianizmi ka ardhur me dhune ne iliri.ndersa fjalet e fundit perdori per veten tende sepse sjane per mua.me fal qe se kam lexuar historine turke te shkruar nga Olsi JAzexhi
    white-knight , ne kohen kur na flet " per pranimin e fese kristiane me paqe " , ben te na flasesh pak per " kryqezatat " dhe qellimet e tyre ?!

Kalofsh mire
    Fitorja Vjen Me Durim , Gėzimi Vjen Pas Dėshprimit Dhe Pas Ēdo Veshtirėsie Ka Lehtėsim .

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar mė parė nga only truth Lexo Postimin
    Ti paqedashes i "krishter" (kinse jo racista) ju na trego se ēfare ngjyre te lekures ka pas Isa a.s (Jezusi) ,edhe pali edhe te gjitha fete kane ardh nga lindja e mesme pak me dhune e pak me politike ,me lule nuk ka ardh askush te ne.

Deri sa kane qene turqit e arabet e atehershem te krishter e pagane askush si ka quajt qen .

O veē bardh e zi shihni ju ,nuk existojn ngjyra tjera tek njerez si ti.

Po te ishte Isa a.s (Jezusi) ketu dhe te shikonte se ēka po shkruan si mendon se do te reagonte. Mos ka ardh Jezusi ne kete bote ti quaj njerezit qen a diēka tjeter

jesus likes millosheviē jesus loves bin laden keshtu duhet te thuani ju "pacifistat" e medhej.

Ju me siguri nuk jeni nje krishter i vertet sikur qe ka edhe nga disa musliman qe vetem po nxisin urrejtje. Asgje nuk keni mangut nga extremistat e afganistanit perveēse keni ma shume dinakeri se ata nuk jeni ahmaka sikur ata.

Teollogjia eshte truku ma i lashte i hipokrizise
    turqit e arabet skane qene ndonjehere kristian por vec pagan.mos dilni nga tema dhashe disa fakte historike per kristianizmin dhe islamizmin ne tokat tona.a eshte e mire nje fe qe ka ardh me gjak ne trojet tona dhe qe u perdoren te gjjtha menyrat per konvertim.mos harro 2 pikat kryesore te asimilimit 1 te kesh fene e pushtuesit dhe 2 gjuhen.gjuhen me sa di e kane hoxhat qe vec shqip nuk pellasin kur vjen ora.dhe ju lutem me gjeni nje fakt qe islamizmi ka ndimuar kombin shqiptar megjithse eshte jashte teme dhe askush nuk denjon te pergjigjet

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Peshengritja: opsion shume i mire per meshkujt ta mbajne veten ne forme
    Nga i_pakapshem nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 31-12-2011, 11:11
  2. Anetaret qe do mbajne gjalle forumin pas 15 vjetesh
    Nga macia_blu nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 29-11-2002, 07:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •