Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    ok , po shpjegohem. ajo qe tha Qyfyrja mua me duket nga nje ane e sakte. Domethene perzierja me vendasit, vecanarisht nqs behet ne ambiente te pakontrollueshme nuk besoj se do kishte "pasoja" mbreselenese dhe ne fund te fundit fitimprurese per turizmin ne pergjithesi.

Nga ana tjeter, qenia bashkpronare ne toke nuk do te thote asgje. te furnizosh Med-in me domate prape nuk eshte asgje. tu shesesh turisteve te med-t domate sallate ne ndonje restorant me valle tradicionale e orkestra e raki e vk te tilla ka vlera te shtuara te cilat tejkalojne perfitimet monetare ngushte ngushte. Po dhe sikur ato vetem te matesh prape fitimet e shtuara i merr Med-i. Tani me mire se hiçi dakord..
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga Clauss Lexo Postimin
    ok , po shpjegohem. ajo qe tha Qyfyrja mua me duket nga nje ane e sakte. Domethene perzierja me vendasit, vecanarisht nqs behet ne ambiente te pakontrollueshme nuk besoj se do kishte "pasoja" mbreselenese dhe ne fund te fundit fitimprurese per turizmin ne pergjithesi.

Nga ana tjeter, qenia bashkpronare ne toke nuk do te thote asgje. te furnizosh Med-in me domate prape nuk eshte asgje. tu shesesh turisteve te med-t domate sallate ne ndonje restorant me valle tradicionale e orkestra e raki e vk te tilla ka vlera te shtuara te cilat tejkalojne perfitimet monetare ngushte ngushte. Po dhe sikur ato vetem te matesh prape fitimet e shtuara i merr Med-i. Tani me mire se hiçi dakord..
    Clauss, sidomos ti qe je ne Greqi, i njeh me nga afer perfitimet financiare te vendasve nga "perzierja." Nuk e kuptoj kete skepticizem. Gjithashtu, mikepritja jone nuk eshte thjesht "legjende". Me njeri-tjetrin hame kokat, por me te huajt ndryshe puna. (Jo se s'ka raste te vecanta, por ne pergjithesi ... )

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    o zot shyqyr
    te tilla lajme te japin kenaqesi shpirtrore
    JO SEKS PARA MARTESE

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    Clauss, sidomos ti qe je ne Greqi, i njeh me nga afer perfitimet financiare te vendasve nga "perzierja." Nuk e kuptoj kete skepticizem. Gjithashtu, mikepritja jone nuk eshte thjesht "legjende". Me njeri-tjetrin hame kokat, por me te huajt ndryshe puna. (Jo se s'ka raste te vecanta, por ne pergjithesi ... )
    une nuk di nqs mikpritja tone eshte legjende apo jo, di qe rrjepja eshte legjendare.
    sidoqofte lioness, ate po them dhe une pra. qe me shume perfitime nqs nuk jane all-inclusive. plus qe po them qe nuk e di sa eshte e zbatueshme.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar Maska e Begby
    Anëtarësuar
    28-05-2008
    Postime
    247
    Mire me duket, dicka e bukur

Puna e atyre katundareve te dukatit qe duan karaburunin eshte e vertete

Kur kam qene nje here ne Velipoje ne 98' kishte filluar bumi i ndertimeve pa leje dhe nder te tjera kishte ngritur nje ndertese 3 kateshe+papafingo njefare Dede Kroni.
    Ne i thonim "Villa Deds"
    Ky Deda na kishte nje djale asokohe 15 vjecar (Aldon),te cilin kur e pyesnim per pronesine e tokes ku ishte villa na thoshte gjithe seriozitet:
    Gjyshi jem itu ka kullot bagtit,pranaj kjo tok na takon ne
    Pa dyshim qe keto ishin fjalet e Dedes 45 vjecar ne gojen e Aldos

Ajo qe dyshoj une ne kete punen e kakomese eshte puna e "aksionereve" te tipit kryeminister,president,ministra,kryetare bashkie etj

Te shohim kur do ti dale tymi

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Me ne fund

Ne artikull thuhet me tej qe "pronaret e tokes" kane rene dakort me Club Med te jene "bashkepronare" apo "shareholders".

PS: E ve ne thonjeza fjalen pronar sepse ne rastin ideal (dhe nqs do kishim nje qeveri ideale) zona bregdetare (me nje distance te caktuar) duhet te jete prone e shtetit.

E mbaj mend kur Berisha bente fushate per te marre qeverine, i premtoi banoreve te Kakomese se nuk do lejonte ndertimin e Club Med ne tokat e tyre (sic kishte premtuar Nano), dhe sapo u fut ne Qeveri filloi negociatat me Club Med per ta ndertuar resortin...

Mire qe paskan rene ne ujdi me pronaret...
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Shum mire , e tash do ti keni gjermanet per turista

Kush jan kta qe sdojn te ndertohet dhe tu jepen kompanive te huaja plazhet ?

According to information the most important lands and proprieties which are target to sell are during the Albanian Southern Ionian Coast, known geopolitically as Northern Epirus territory, populated by Greeks. It’s very known the efforts of Albanian Mafia to conquest lands and proprieties of Hellenic population in Southern Albania under the model of “Northern Cyprus”. Some times the leaders of the Greek communities and municipalities are denounced the efforts of Albanian Government which supports Mafia Groups to conquest lands of Greek Community.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Po kjo cfare qe?
    Se shumë të huaj nuk duan të shqetësohen me problemet e vendit ku shkojnë sidomos kur janë vende si Shqipëria ku nuk e dinë se çfarë i pret. Amerikanët si p.sh. nuk do shkonin në Porto Riko apo në Republikën Domenikane për pushime nëse nuk do kishte komplekse të tilla.

Duke qënë të veçuar nga vendasit janë më të qetë dhe e shijojnë më mirë plazhin. Ata vijnë se besojnë një emrë si Club Med.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qyfyre : 09-07-2008 më 10:04

Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Nqs jane bashkpronare ateher do te marrin dicka ne forme qeraje. Po më e rëndësishme për mua, është fakti që do të punësohem shumë persona si gjatë ndërtimit ashtu edhe pas ndërtimit. Plus që do ndikojë edhe në imazh, si dhe mund të tërheqë edhe firma të tjera të tilla.
    Kjo është e rëndësishme që mund të përmirsohet disi imazhi i Shqipërisë si një destinacion pushimesh. Mbase nga ky kompleks Shqipëria dhe shqiptarët nuk do kenë ndonjë përfitim edhe aq të madh, po mbase mund të bëhet një tjetër i tilë më vonë nga një firmë shqiptare. Ose mbase fillojnë edhe vijnë të huajt vetë pak nga pak për pushime edhe jashtë këtij kompleksi.

Është një gjë e mirë sido që të shkojë puna.

Paqe me shqiponjat. Maska e Korbi999
    Anëtarësuar
    08-04-2008
    Postime
    355
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Kompania franceze Club Méditerranée do të ndërtojë më në fund një kompleks turistik nënë jug të Shqipërisë pas tre vjetësh bisedimesh dhe problemesh legale.

Kompleksi do të ketë 350 vila luksoze me një kapacitet prej 700 krevatësh, dhe do të ndërtohet në Kokomë, 220 kilometra ne jug-perëndim të Tiranës. Kompleksi do të ketë një sipërfaqe prej 700,000 metra katror dhe do të ketë pishina, fusha sportive,??????? qyqane ??????dhe një kinema. Pas ndërtimit, kompleksi do të funksionojë për një periudhë 6 mujore çdo vit.

Kompania shqiptare Riviera do të ndertojë kompleksin që do të kushtojë 75 milion euro dhe që do të menaxhohet nga Club Med.

http://www.balkantravellers.com/en/read/article/661
    qyqane

Po kjo cfare eshte?
    Bese dhe hakmarrje.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  2. A ka konspiracion kundër Shqipërisë?
    Nga BARAT në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 10-05-2011, 09:36
  3. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  4. Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 24-12-2006, 01:46
  5. Ervin Hatibi
    Nga erzeni në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 18-11-2006, 00:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •