Ku hedh benzin apo naft un re?!Jo per gjo po kan shku shtrenjt.hahahahhah
Kush mendoni se ka me dal Misi dhe Misteri?hahhahahha
Ku hedh benzin apo naft un re?!Jo per gjo po kan shku shtrenjt.hahahahhah
Kush mendoni se ka me dal Misi dhe Misteri?hahhahahha
waw me paskan fut edhe mu ke lista e kuqe e bukurosheveTe pakten ne forum po me duket vetja e bukur lol . Ju flm te gjitheve dhe jua paca borxh .
Lista ime eshte e gjate , ne baze te disa fotove te anetareve po jap edhe une voten time per disa anetare vetem per gocat kete rradhe . Cuna mos me shani .lol
Vota ime shkon per :
1-) TOKIO HOTEL ( shume e bukur , e kam ditur per cun kete deri sa i pashe fotot ne forum )
2-) Nyx ( esmere simpatike , dhe syte dhume te bukur )
3-) pulcina86 ( simpatike edhe kjo )
4-) Rexhina ( ne voton qe kam pare tek avatari , shume sipmatike )
5-) Anxhi ( duhet te jete e bukur edhe pse nuk e kam pare ndonjehere , por ne shumicen e rasteve bukuria shkon me intiligjencen )
6-) Goca e Bules ( duhet te jete simpatike se i ka ngja Bules , dhe eshte tip i shkathet )
7-) suada dr ( ne disa postime ne forum , kam lexuar qe eshte e bukur , dhe meqe eshte edhe ne juri po e mar me te mira lol )
Dhe ne fund milanistja_el , kte e them me bindje , se e kam pare shpesh , e bukur dhe terheqese , plus qe ka nje pale sy ..o zot o zot ( mos ta mar mesysh )
Ps. Apollyon si duhet te jene fotot ? Cfare permasash , gjatesi , gjersi , ulur , ne kembe , me rrobe banjo apo me tuta ? lol desha me vu nje foto por nuk di cfare rregullash duhen![]()
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Elsa pa dyshim (thote saliu) duhet te jete me rroba banjoje meqe eshte sezon vere, kshu qe jepini vajza na tregoni hiret.![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Uaaaaaaa ma paske bo me puc mua ti mi!!hahhahahha do me me korruptu eeeeeee
hahhahahahha
Hajde elssaaaaaa se jam i sigurt qe mbasi te nxjerresh foton ti ke me fitu.
Do fitosh lavatrice mi, apo te duhet frigorifer ty????lol
Ooooooooo qenke e rond ti, po shtin tgjith forumistat noi lek, ta plotesojm deshiren, ose hajt ishalla gjejm noi sponsor.hahhahah
Krijoni Kontakt