me suada dr sme ecen fare lol
me suada dr sme ecen fare lol
JO SEKS PARA MARTESE
Une jam rehat per vete se mua s'me ecen me asnjedesha te thosha me te gjithe
![]()
![]()
Njeriu ka debate ne realitet e jo me ne virtualitet...
Suada...
Pak provokuese kjo teme jotja...nejse!
Une si fillim kam bere llafe me Blue_Sky,por me kohen mesova qe kisha gabuar ne gjykim.Ishte ne te vertete dikush qe sot e vleresoj per njeriun qe eshte..
Pastaj me ka ndodhur te bej llafe me tre femra...dhe sinqerisht jam ndjere keq,biles nuk e fsheh qe edhe kam qare,pasi jam gjykuar per dikush qe nuk jam ne te vertete,por megjithate nuk dua ta vras me mendjen dhe nuk jam njeri qe uroj te keqen dikujt...
Une jam ajo qe shkruaj neper shkrime dhe nuk hiqem fare per dike tjeter...
Por kam mesuar qe edhe ketu,ashtu siç ne jete ka plot "njerez te shtirur".Nuk dua me te vuaj per shkak te tyre,as tu jap rendesi....
Une jam kjo qe jam dhe uroj qe ata qe me urrejne dhe me shajne te jene jo ata qe une mendoj...Shpresoj te gaboj!
Gjithesesi dua te them qe nuk urrej askend ketu...
"Carpe Diem"
HMMMMMMM let me think about it.....Nuk e mbaj mend...
KUSH DO SHERRRRR>....
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Me ngadal me ato provokimet e tua ty,dhe per njeri te mire qe je ???. OK.
Dhe kur kam hyre une ketu skam hyr te'ndjeki ty, dihet kur jam regjistruar une dhe kur ty.
Me nje fjale nuk ta vari' shih punen tende' dhe mos shkruaj emrin tim qe ste hec fare.
OK mos fut hundet me.
1. nuk po te provokoj fare
2.car hyn ketu kur je regjistruar ty dhe kur une ,se i bije qe une po te ndjek ty.
3.ti nuk me ndjek dot mua edhe po te duash (Akili dhe Breshka)
dhe me e rendesishmja nuk te fyeva fare, shkruajta emrin tend se njehere kishim nje debat per 'vendlindjen tone te dashur'.
OK
Loneliness comes in only one size - Extra Large
Me ke kam pas un debate ... drejt me then per momentin Diana me vjen nder mend ... edhe ca shkembime fjalesh aty-ketu po qe nuk me kujtohen mire pseudonimet e anetareve .... nejse mo qejf per sherr te kene se nuk ua le kusurin![]()
Per Di_Anen kam shume antipati.
Un per veten tim me as njonin ...deri tani![]()
/!\
DANGEREUSE
Krijoni Kontakt