Te gjith ata qe me kan acaruar, i kam fut ne ignore! As qe merrem me ta, skam nerva.
Te gjith ata qe me kan acaruar, i kam fut ne ignore! As qe merrem me ta, skam nerva.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ore asnje se di ktu qe ka edhe ignore list per personat qe nuk deshiron ti lexosh?
Kliko te emri antarit qe do te futesh ne ignore, shiko te profili i tij edhe ke dy opsione, ose ta besh mik-shok ose ta futesh ne ignore. E thjeshte!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Psh nuk te pelqejne postimet e mia..Hyn te profili publik i antarit dhe duke pare profilin do shikosh kete figure..
Shtyp ate butonin e antarit qe do te shtosh te lista e injorimit dhe kur te shikosh ne forum ndonje shkrim te antarit/antares atehere do te lexoje;
Ju e keni shtuar kete antar te lista e injorimit keshtuqe nuk mund te lexoni shkrimet e tij.Nje gje e tille.Se une nuk kam asnje te lista e injorimit se i lexoj shkrimet e atij qe nuk me 'pelqen' dhe tallem lol...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
prej fillimit e kam par ket ignore, por anjerin se futa edhe pse ky Brari me pat nervozuar, sepse ia kishte futur krejt kot, fare, bile mendoj qe vetem rreshtin e par e kishte lexuar, asnje rresht tjeter, epo keshtu jan disa...
p.s
Apollyon, a ti mua ma ke futur ashtu eee, sepse dhe nje Mp, s'ma ktheve njehere ....![]()
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
Absolute skam pse te fus ne ignore jo. Skam arsye
Mp ndoshta sta kam kthyer sepse kam harruar. i'm sorry
Jam zene dhe kapur me plot, por asnjehere nuk e kam lejuar ti bej "armiq".
Fundja forum eshte, mua aq me ben nese debatoj, mjafton te mbaj qendrim formal.
Sa per ignore nuk e perdor si opcion, ska nevoje te mos lexoj ca shkruhet.
sjam zene kurre me asnji,te gjithe kane respekt per mua,sidomos myslymont,minoritaret greke dhe komunistet![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Nuk je zene ndonjeher me mua ti po ta tregoj une ty.
OKE...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
E di që nuk e gëzoj respekt e anëtarëve në forum ndaj edhe doja tju bëja të qartë se nuk do ta gëzoni kurrë të drejtën të më vendosni në listën e injorimeve![]()
Krijoni Kontakt