Close
Faqja 13 prej 20 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 198
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Sdi cka jeni tu i marr lakmi arabeve?
    Kjo eshte si me ia pas lakmi jeten e romeve.

ME falni nese ju duket fyerje por njeriu qe ka nje intelegjence mesatare merr lakmi njerezit e sukseshsem dhe te vullneteshem ndersa ata me intelegjence te ulet ........... dihet se kend

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Sdi cka jeni tu i marr lakmi arabeve?
    Kjo eshte si me ia pas lakmi jeten e romeve.

ME falni nese ju duket fyerje por njeriu qe ka nje intelegjence mesatare merr lakmi njerezit e sukseshsem dhe te vullneteshem ndersa ata me intelegjence te ulet ........... dihet se kend
    Kush ishte tuj i marr lakmi Arabve bre???

Askush prej Muslimanev nuk e quan veten arab dhe nuk ka deshire qe te quhet Arab,pse i lidh nje Fe kjo eshte tjeter sen...

Po juve ky arsyetim nuk jav kenaq zmerat e liga qe i keni,por per ti ofenduar muslimanet,shpifni qfardo lloj epiteti vetem e vetem per ti Ofenduar Muslimanet.....

Por kot e keni ,llomotisni llomotisni dhe ndaleni sepse do ngopeni...

krejt kete e beni nga Xhelozia ,sepse qdo here e me teper ,ai qe nuk eshte musliman po e ndjen veten si Minoritet apo pakicë....ky fenomen nuk eshte vetem tek ne,por ky fenomen eshte ne tere boten...edhe pse Muslimanet luftohen ne qdo menyre te mundshme,por Muslimanet qdo here e me shume jan me te fort...
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    oooo budallloooo kqyr mir qa shkruva nje Hero Kombetar e besimin qe kishte nuk mund tja fshehum dhe skemi persa tja fshehum ishte nje musliman , ashtu sic jan 95% e shqipetarve musliman . e njerz si ty e perseris qe asesi nuk mund te jeni Shqipetar . Me siguri je nje Shqipar i Greqizuar nga parat e majme qe po jep greku
    Ja ku e ke në Prekaz familjen e Adem Jasharit, shko e thuaju atyre që " Adem Jashari ka qenë musliman " e pastaj dëgjo mirë se çfarë përgjigje po merr nga ata: dëgjo mirë se çfarë të thotë Lulzimi dhe Shqipja dhe të tjerët!
    Pyeti" a jeni kanë musliman a shqiptarë" dhe na trego se çfarë përgjigje ke marrë! Sikurse që, nëse ke qenë ndonjë herë në atë tempull të shenjtë të shqiptarëve nA THUAJ se mos ke parë dikund ndonjë simbol arabë apo ndonjë simbol fetarë?!

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Ju plako, sepse ju po merrni cdo gje te kultures arabe, dhe po e fusni ne mes shqiptareve.

A jeni ju qe drejtoheni njeri tjetri me "selam alejkum", pra arabisht? Lutjet a i beni arabisht? (Dihet se Zoti nuk di shqip) Ketij i thone asimilim gradual gjuhesore (vereni ne Maqedoni).

A jeni ju qe doni sheriatin? (sepse cdo mysliman duhet te rroje me ligjin e sheriatit)

A jeni ju qe doni qe femrat te veshin hixhab? A jeni ju qe mbani mjeker dy metra dhe vishni pantollona tre cerekshe? (mos te duket gje si kulture shqiptare?)

A jeni ju qe thoni se jemi vellezer me pakit, indonezianet, me bangladeshinet, me marokenet, me sudanezet, me persianet, me indinet, me magjupet me je fjal?

Heeh.

Shqiptaret duhet te ruajne islamin tradicional shqiptar, qe aplikohet gjeresisht ne Shqiperi. Islami i Azise dhe i Afrikes vetem na demton, dhe na ben injorante, sepse ata popuj jane jane popuj te prapambetur, dhe si kan sjell asgje civilizimit tone.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Askush prej Muslimanev nuk e quan veten arab dhe nuk ka deshire qe te quhet Arab,pse i lidh nje Fe kjo eshte tjeter sen...

Po juve ky arsyetim nuk jav kenaq zmerat e liga qe i keni,por per ti ofenduar muslimanet,shpifni qfardo lloj epiteti vetem e vetem per ti Ofenduar Muslimanet.....

Por kot e keni ,llomotisni llomotisni dhe ndaleni sepse do ngopeni...

krejt kete e beni nga Xhelozia ,sepse qdo here e me teper ,ai qe nuk eshte musliman po e ndjen veten si Minoritet apo pakicë....ky fenomen nuk eshte vetem tek ne,por ky fenomen eshte ne tere boten...edhe pse Muslimanet luftohen ne qdo menyre te mundshme,por Muslimanet qdo here e me shume jan me te fort...
    Nese jo arab ateher indonezian,pakistanez ,somalez ihihihhihihiihhi prape nje llum jane.
    Aq sa jam gjeloze ne romet dhe ne te "arriturat " e tyre jam edhe ne keta qe i permenda me lart.
    Per cfare te arritura paske fol ?...se une nuk jam ne dijeni .
    Per ato spitalet ku nuk ka mjek(arabi saudite,libi,egjipt) dhe marrin mjek nga Europa.
    Por sju ndalon askush te enderroni ,ato jane te drejtat e juaja(enderrat) dhe vetem te juajat.
    Mos fol per urrejtje ndaj ketyre vendeve muslimane sepse askush si urren por i nenqmon dhe eshte dallim i madhe ndermet nenqmimit dhe urrejtejes.
    Sepse njerezit me nivel me te ulet ne cdo aspekt nuk urrehen por thjesht nenqmohen.

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535

Exclamation

Me behet qejfi qe diskutuam dhe ke pershendetje nga une
    mmmm po mër ballokume elbasoni u sqarum

virusi islam majtas - shteti laik djathtas

Emri:  22veil-600.jpg

Shikime: 746

Madhësia:  39.6 KB
    Ndryshuar për herë të fundit nga KVS : 17-09-2008 më 06:54

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Keto qe i permende ti plako,nuk jan kultura Arabe,por Kultura Islame..
    Ajo që t'i quan kulturë "islame" është kulturë arabe, sepse Islami ka lindur në Arabi. Dhe është përhapur me shpatë nga arabët (egjipt-irak-marok =>popuj arab), andaj nuk është përhapur kultura arabe aka islame.

Me ardhjen e Islamit ne Vendet Arabe,Islami ka kundershtuar dhe i ka luftuar shume Tradita jo te mira qe kan pasur Arabet Para Islamit,d.m.th Traditat Arabe me Traditat Islame ,ne masë te madhe dallojnè ne mes veti...
    Kush janë këto vendet arabe? Unë e dija se më parë Egjipti apo Maroku apo Algjeria s'kanë qenë vende arabe...apo mos u arabizuan? Nejse.

Fakti është që Islami u zhvillua dhe u gjenerua nga traditat arabe. Se kuptoj se si mund të thuash se traditat islame s'jane tradita arabe?

Ti Asimilimin e nje Populli e kupton keshtu a?
    "Selam Alejkum" eshte Pershendetja/Lutja me e sinqert dhe me kuptim gjere qe mund ta beje njeriu,d.m.th perveq qe te Uron/Pershendet njekohesisht eshte e dhe lutje per personin qe iu drejtohet kjo Buqetë Miresish...
    Ka perkthim shqip kjo pershendetje,mirpo ne munges te Terminologjis Adekuate ne gjuhen shqipe nuk mund te perkthehet siduhet,apo nese tentohet te perkthehet kjo "Selam Alejkum" ne gjuhen shqipe del nje varg fjalish qe po te perdoret ne praktik,eshte e ngaterrueshme dhe veshtire qe mbahet ne mend renditja e fjalive...

Edhe ne shqiptaret keto pershendetjet Tona moderne i kemi te Huazuara nga gjuhet tjera ,si pershembull keto nga Anglishtja : Good Night(Naten e Mire),Good Day (Mirë dita)etj etj radhazi ...

Edhe fundi i fundit ketu ti e shef Asimilimin tonë shqiptar a?

Te behemi Real dhe te flasim drejtë,sa e sa terme te huaja ne kohet e fundit Rinia po i pervetsojne dhe atë panevojshem thjesht nga Mendjemadhesia apo qallemlleku...

Vetem perkujtoj Termet ne Vazhdim: Lol,Nice,Hello,Cool, Ps ,Sorry etj etj etj
    d.m.th te gjitha keto terme qe po i pervetson Rinia jan te panevojshme,po e marrë shembull nje prej Tyre Nice-Bukur,dukshem ka theksimin dhe bukurin e saj termi Bukurqe eshte ne gjuhen shqipe ,por perdoret kjo nga rinia me te madhe...

Plako, në çfarë gjuhe bëhen lutjet? Në arabisht. Po nga minarja me çfarë gjuhe thërret hoxha? Arabisht. Pikërisht ky është asimilimi. Me pak fjalë një person shtyhet t'i lutet zotit në një gjuhë që nuk e kupton, nuk e ndjen, thjesht shpreh disa vargje rradhazi (pa ndonjë dallim nga papagalli). Arabët synojnë arabizimin e botës, pervec pushtimit si mendon se i kanë asimiluar ato që sot quhen popuj arabë?

Sa për këtë temën që po përdor si kundërargument, ajo është çështje e tranzicionit, dhe do të kalojë. Ato fjalët me bold, nuk i përdorim në të folur në Shqipëri. DHe mos u bë qesharak me këto lol, ps, se s'ka lezet. Kuptoji ca gjona që shkruhen vetëm në forum.

Une Quditem kur permendin Sheriatin,si diqka Negative per Shoqerin dhe me kete mundoheni se kinse po na nxeni ngushtë...

Tregomi Anet Negative te Sheriatit Per Shoqerin???
    Nuk janë prerjet e e duarve dhe këmbëve, gjuatjen e femrave me gurë për botën e civilizuar. Këto gjëra zbatohen vetëm andej ku prapambetja është në maksimumin e vet (vendet dhe popujt myslimanë kryesisht).
    Besom qe nuk e kemi fatin qe te kemi Sheriat ne Pushtetin Tonë,ama Sheriat te Kompletuar dhe te ndershem...
    Ky do të jetë justifikimi i përhershëm. Në çdo rast do të thuhet që fajet i kanë njerëzit dhe jo Sheriati. Sepse sheriatin nuk e kundërshton kush zyrtarisht.

Mendimi Im eshte se Sheriati ne kete Kohe nuk mund te zbatohet ,sepse ka munges Kuadrosh dhe besa Shoqeria nuk eshte e pergaditur per ta zbatuar...Sepse Hajnat,Narkomanat,Trafikantet e Droges dhe te njerzeve,Prostitucioni ,keta leta konsiderojn veten si te huaj dhe te rrerzikuar sepse do dallohen nga shoqeria me duar te prera dhe kemb te shkurtuara...keshtu qe nuk eshte pergaditur shoqeria per kete Sistem Jete/Pushteti...
    Dhe nuk ka për t'u zbatu ndonjëherë në botën e civilizuar. Trafikantët do të jenë gjithmonë te pranishëm në shoqëri, këto që progandoni ju janë utopi. Le i her se çar lesh utopie, sheriati është sistem kafshaxhish të prapambeturish.
    Shamia eshte cekur mbi 100 here ,se eshte komplet nje Kulture autoktone shqiptare ,ketu nuk kemi asnje ndryshim kulture apo devijim kulture...
    Fjala ishte për hixhabin. Mos i duken naj njonit si traditë shqiptare kto?

Ndryshim dhe devijim te kultures Shqiptare kemi ne rastin e MiniFundeve dhe Veshjeve Shtazarake te Femrave
    S'kam faj unë që ju nuk e njihni veshjen elegante të femrës, por çdo femër doni ta shihni si ninxha.

Ndersa sa i perket Mjekrres dhe dhe ketyre Pantallonave tre qerekshe,keto secila kan filozofin e vetë,dhe jan tema te gjera,dhe Nuk jan Obiligime qe dalin nga Kurani,keshtu qe keto jan Lloj Sunete apo Praktika te Muhamedit a.s,mirpo zakonisht ata qe kan besim apo iman te fort dhe jan te devotshem i praktikojn keto sunete,mirpo shumica dermuese e muslimaneve nuk i praktikojne keto sunete,dhe per krahasim me gjerat qe kan karakter moral ,keto jan dhe mbesin posht per nga rendesia ...
    Janë ç'janë, janë tradita arabe (aziatiko-afrikane) që po i futin në mes shqiptarëve. (Mq dhe KS kryesisht se k'tu si ha njeri ato veshje te shpifme.)
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e alproud
    Anëtarësuar
    03-05-2008
    Postime
    292
    vetem ligj qe nuk mund te quhet se cdo gje tjeter mund te jete e pranueshme.

Persa i perket pranise se nje ligji te tille ne shqiperi as qe ka gjasa qe nje gje e tille te ndodhe. Nuk ka shqipetar mysliman, sado radikal te jete qe mendon te shkoje ne iran apo irak per nje jete me te mire por te gjithe kerkojne boten perendimore, te ndjekin stilin e jetes se saj, te vishen dhe bejne nje jete te ngjashme me ato.
    Fali armiqte e tu por asnjehere mos harro emrat e tyre.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga malo666 Lexo Postimin
    Ne "perendim" homoseksualet dalin hapur ne parade, ne "lindje" e marrin fshehurazi dhe i bien gjoksit si maskilist te kulluar.
    He more malo eshte me mire haptas apo fshehtas ma thuaj ti ?
    Edhe nje gje te tille e din ti denimin per gay ne Islam ? Andaj para se ta beje nje gje te tille njeriu llogarit ja vlen ta beje apo jo ? Andaj se bene fare sepse si duhet me vetja po u nxu duke e bere . Shkatrrimi tek ju vjen e di nga sepse ju nuk mendoni per shoqerine mirepo per individin dhe individi ka edhe deshira qe i bejne deme shoqerise andaj i duhet thene jo individit por shoqerise sepse me shum vlene nje shoqeri se nje individ , me mire le te shkatrrohet nje individ se nje shoqeri e tere. Qfare thua ti si i krishter qe kane lejuar amoralitetin apo gayizmin .
    Pershendetje .
    Ndryshuar për herë të fundit nga eldonel : 29-06-2008 më 21:06
    KOSOVA E MADHE

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    Islamizmi (jo islami, o arab analfabet) s'ka dënim për pedofilinë. Kaq më duket se mjafton. Përndryshe ka ne gjona të tjera për më shumë informacion si e kalojn jetën myslarabët:

http://www.gaymiddleeast.com/

Faqja 13 prej 20 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjendja e fëmijëve jetimë shqiptarë
    Nga Albo në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 12-11-2010, 17:19
  2. Kur’ani i Mrekullueshem edhe për jo-muslimanet...
    Nga altruisti_ek84 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 03:38
  3. Për dëshmitarët e Jehovait
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:29
  4. Mbi priftërinë
    Nga I KTHYERI në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  5. Kriza e botës bashkëkohore
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 12:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •