Close
Faqja 3 prej 20 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 198
    heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Two gunmen on a motorbike have killed two school girls and wounded six others as they left their school south of the Afghan capital, Kabul, officials say.
    The Taleban has in the past warned women and children to stay away from schools and remain at home.
    They have also been accused of burning numerous schools and killing teachers
    .

Psikopatët islamikë arrijnë të triumfojnë ndaj fëmijëve të vogjël afganë, duke vrarë disa syresh, ndërkohë që kërcënojnë se do e kthejnë në modë "këtë aksion ushtarak", sepse "është e papranueshme që këta fëmijë të shkollohen" si gjithë fëmijët e tjerë në botë..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Edhe hajde të mos i vrasin me bukë në gojë dhe kuran në dorë, këto lloj mostrash.
    Prektora

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Dihet nga te gjithe qe ne Afganistan ne kohen e regjimit taleban,arsimimi i femrave ishte i ndaluar me ligj shteteror,ishte gjithashtu i ndaluar televizioni,dalja e femrave te pa shoqeruara nga meshkujt,dhe plot ligje te tjera te tmershme,keta pikerisht ate kohe kerkojne te kthejne,sepse sa me shume injorance aq me shume mbahet nen kontroll nje popull,gjykojeni pra vete se çfar ndodh kur sheriati behet ligj shteteror,
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-03-2006
    Postime
    74
    Citim Postuar më parë nga Immaculate
    Non sense

Mos fol n'atlla po jep argument... Pse bejne muslimanet lojen e serbit??? Pse???

Apo sepse e urren ti kete fe...

E di ti riu qe beogradi ka pas ne te shkruan me qindra xhami dhe sot e kesaj dite nuk ekziston asnje e tille??? Normal nuk te intereson me e dit....

Atehere i bie qe ne te bejme lojen e serbit qe te shkaterrojme fene tone dhe xhamite...

Po ne UCK myslimanet qe luftonin aty edhe ata per serbin kishin dale me dhon jeten...

A shifni se cfare shkruani ju apo jo??? Ore mire ateist po tani po na sjell edhe fryme antishqiptare ne forum...

Nuk ke ndonje gje me te mire per te thene apo vetem vrer di me nxjerr...

po kaq tru ke ti,po te kishe me shum tru do e kuptoje se eshte loje e serbo-grekeve islamizmi shqiptar o tupso.
    Ne vitin 1996 jo me larg,fushata elektorale e sali berishes eshte financu nga greqia,dhe ne te njeten kohe lobi grek pergatiste ne amerike luften civile ne shqiperi qe shpertheu ne fillimin e 97-es.Argumentet e grekeve por e edhe gjithe europes ishte islamizmi i saliut qe po perhap ne shqipri kur u dha drita jeshile qe shqiperise ti vihet flaka,nga agjenturat e huaja ne shqipri.Sikur ta dinin muslimanet ne trojet shqiptare se sa me gelbaze e mushin fytyren e shqiperise kur mbrojne islamizmin jam i sigurt qe atyre do tu vinte turp te tregohen si muslimane shqiptare.
    pra more zotni musliman duhesh te jesh ne gjendje te lexosh midis rreshtave se po lexove vetem rreshtin athere smund te kuptojsh gja,pranaj ste bjen zhitoni ty me kuptu kete loje islamike te kojshive sllave.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    "Islami është nje dhuratë per njeriun dhe njerzimin ...ka arsye te jetë i lumtur ai qe e posedon ndersa te jetë i deshpruar qe nuk e posedon"
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student
    "Islami është nje dhuratë per njeriun dhe njerzimin ...ka arsye te jetë i lumtur ai qe e posedon ndersa te jetë i deshpruar qe nuk e posedon"

Kështu thonë dhe këta të dy.

Emri:  zargawi.jpg

Shikime: 373

Madhësia:  3.6 KBEmri:  osama.jpg

Shikime: 364

Madhësia:  5.3 KB

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga Nemesistjeter
    Kështu thonë dhe këta të dy.

Emri:  zargawi.jpg

Shikime: 373

Madhësia:  3.6 KBEmri:  osama.jpg

Shikime: 364

Madhësia:  5.3 KB
    Al-Zarkawi ka qen luftetar qe i ka dal ne mbrojtje vendit te tij dhe insh'Allah eshte shehid, ashtu si dolen ne mbrojtje UÇK kunder serbeve.
    Prandaj ti je duke rene ne kundershtim me vetveten tende me at avatarin tend te UÇK-se.
    A nuk kan te drejt te sundojn ata vet vendin e tyre ??
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

Citim Postuar më parë nga celyy
    Al-Zarkawi ka qen luftetar qe i ka dal ne mbrojtje vendit te tij dhe insh'Allah eshte shehid, ashtu si dolen ne mbrojtje UÇK kunder serbeve.
    Prandaj ti je duke rene ne kundershtim me vetveten tende me at avatarin tend te UÇK-se.

Nuk i dilet zot vendit tend duke ven bomba neper lagje ku vdesin me qindra femije..

Nese kerkon drejtesi, ajo do vonoje, por do vije.

Al-Zarqawi kishte zgjedhur rrugen e gabuar, bashke me Bin Laden.

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Al-Zarkawi ishte jordanez mo, jo irakien!
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535

Ata terroristet e kishin me gjithe boten inatin mer plak... ata (tani vetem njeri, se tjetri e pat) do ti kishin rene edhe Shqiperise sikur ta kishin ne plan. Pastaj ku dinte te luftonte ky Zarkawi. Te gjithe e pame se si nuk dinte me shti. Apo meqe ajo ishte arme e bere nga perendimoret nuk "duhej" me e perdor.

Pse ngateron UÇK me ata bastarde jevgj. UÇK nuk ishte formacion terrorist o prapanik e shqiptar i arabizum.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dragut : 21-07-2007 më 05:43

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga Morning star
    Nuk i dilet zot vendit tend duke ven bomba neper lagje ku vdesin me qindra femije..

Nese kerkon drejtesi, ajo do vonoje, por do vije.

Al-Zarqawi kishte zgjedhur rrugen e gabuar, bashke me Bin Laden.
    jo hejdiii ti e paske pa duke i vendosur bombat a , apo qfar te ka thene BBC po me flet edhe mu ketu.
    Si do qe te jet me trego cila qenka ajo rruga e pagabuar qe duhej ta perdordte al zarkawi per te mbrojt nderin e muslimaneve ?

Citim Postuar më parë nga d@mian
    Al-Zarkawi ishte jordanez mo, jo irakien!
    ishte musliman, dhe kjo ka rendesi, muslimanet jan nje trup. (neise per momentin jo :P)

Citim Postuar më parë nga Selamni Ruzhdia
    Ata terroristet e kishin me gjithe boten inatin mer plak... ata (tani vetem njeri, se tjetri e pat) do ti kishin rene edhe Shqiperise sikur ta kishin ne plan. Pastaj ku dinte te luftonte ky Zarkawi. Te gjithe e pame se si nuk dinte me shti. Apo meqe ajo ishte arme e bere nga perendimoret nuk "duhej" me e perdor.

Pse ngateron UÇK me ata bastarde jevgj. UÇK nuk ishte formacion terrorist o prapanik e shqiptar i arabizum
    Mbase edhe ti je i frymzuar nga televizionet CNN edhe BBC.
    Mos deshte te thuash qe ata kryqtaret e tu e kan inat gjith boten??, nuk i lene rehat njerzit te jetojn ashtu siq don vet, po medoemos te imponojn sistemin e tyre "demokratik".
    Pse nuk shkove ti atje me ndu ni moll mbi koke, me provu apo din ai me gjujt mir ajo .
    Ti pe ditke edhe qfar armesh ka perdor al zarkawi ??.
    A nuk kishte iraku as edhe nje pushk thua ti ?
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

Faqja 3 prej 20 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjendja e fëmijëve jetimë shqiptarë
    Nga Albo në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 12-11-2010, 17:19
  2. Kur’ani i Mrekullueshem edhe për jo-muslimanet...
    Nga altruisti_ek84 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 03:38
  3. Për dëshmitarët e Jehovait
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:29
  4. Mbi priftërinë
    Nga I KTHYERI në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  5. Kriza e botës bashkëkohore
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 12:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •