Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 52
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Ore Lenci juve mire beni , e tju behet shendet , por duarte s'i keni te thara , turshite psh i beni dhe aty ku jeni , nuk duan ndonje mundim te madh.
    O shoqe...ktej mund ti bejne ata qe jane me familje,dhe ne pergjithesi i bejne,dhe kemi qejf kur na ftojne per dreke a per darke ndonjehere.
    Duhen gra per ato gjera,ose vajza qe njohin kuzhinen dhe kane qejf te gatuajne.
    Ktu te une bejne gare kush e gdhin me shume neper disko,kush e kap dashnorin me te bukur dhe kush i nxjerr tangat me shume perjashta...

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin

Mund t'i kene e ku jetojne por nuk kane shijen e vendit te tyre (ose te pakten keshtu thone )
    Perlita po te citoj edhe une kete fjaline edhe pse e paskan cituar edhe te tjer para meje . Eshte shume e vertet qe ketu nuk kane fare shije as frutat as perimet as qumeshti e kosi . Nuk e di pse por asgje nuk ka shije biles as lulet dhe pemet nuk kane arome . Une vdes per turshi , dhe shpesh i bej edhe vet por jane shume larg shijes qe kane atje . Me ka marre malli qofte edhe per ndonje frut por qe te kete shijen qe kane ne shqiperi .
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

♣AbSoLuT♣ Maska e [LoTi]
    Anëtarësuar
    25-04-2007
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    837
    Citim Postuar më parë nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    kurse une shkoj ke droga hahahaha
    Te te vij Turp, ne e dim shum mir qe merresh me drog por mos u niii, sepse do te sjellim POLICIN NE SHPi
    Ndryshuar për herë të fundit nga [LoTi] : 09-07-2008 më 18:40
    |- Më Pikòj NPik Loti, Në Fòrm Realiteti -|

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar më parë nga [LoTi] Lexo Postimin
    Te te vij Turp, ne e dim shum mir qe merresh me drog por mos u niii, sepse do te sjellim POLICIN NE SHPi
    uuaa ku kam turp une mer a do te blesh nja 100 grom hahahahaha
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Vallai aq emigrante kan ardh ksaj vere, sa kisha harruar se sa femra te bukura kishte shqiperia.. na moren syte na moren.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Vallai aq emigrante kan ardh ksaj vere, sa kisha harruar se sa femra te bukura kishte shqiperia.. na moren syte na moren.
    Dmth pergjigja e Apollyon per temen: Kur vijne emigrantet, drejt e ne thela .

Eksperienca personale, kur vajta vjet ne vere, pas shume vitesh, rruges per ne Vlore ndaluam tek nje restorant ne Lushnje diku ne krah te djathte me rrugen. Porositem zog me pilaf (qe ne Shqiperi i thoshin rizoto e me pataksen me keto emrat e menuve po tjeter pune lol.) Piva dhe nje birre te ftohte shqiptare (vetem birra shqiptare pija ne Shqiperi.) Jo u kenaqa, por kur thone amerikonet "I was so happy I cried."

Momenti im i dobet (qe ka qene gjithmone, edhe kur isha femije e qe veja ne Tropoje cdo behar) ka qene dhe eshte hyrja ne Vlore. Sa kalon neper kodrat, ku ka qene nje pllakate (me partizane etj )

Kesaj radhe, i thashe babit te ndalonte makinen, dhe dola perjashta. S'me mbanin gjunjet e lotet. E kisha ne enderr 9 vjete. (sqarim: m'u mbushen syte me lote prape, emigrante hesapi.) Eshte per mua pamja me e bekuar ne bote. Ne ate moment ndihem si ne shtepine time. (Me tha dhe vellai, me shume qave per Vloren sesa per ne në aeroport lol.)

Sa per te ngrene, nje kulac nga dora e mamit dhe me mjafton

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    luanesh,pse nuk shkruan tregime ti?

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga zenith Lexo Postimin
    luanesh,pse nuk shkruan tregime ti?
    Po de, se dynjaja eshte manget nga kujet e mia

Ehhh, c'me bere te qesh nga halli derman, lol.

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    Dmth pergjigja e Apollyon per temen: Kur vijne emigrantet, drejt e ne thela .

Eksperienca personale, kur vajta vjet ne vere, pas shume vitesh, rruges per ne Vlore ndaluam tek nje restorant ne Lushnje diku ne krah te djathte me rrugen. Porositem zog me pilaf (qe ne Shqiperi i thoshin rizoto e me pataksen me keto emrat e menuve po tjeter pune lol.) Piva dhe nje birre te ftohte shqiptare (vetem birra shqiptare pija ne Shqiperi.) Jo u kenaqa, por kur thone amerikonet "I was so happy I cried."

Momenti im i dobet (qe ka qene gjithmone, edhe kur isha femije e qe veja ne Tropoje cdo behar) ka qene dhe eshte hyrja ne Vlore. Sa kalon neper kodrat, ku ka qene nje pllakate (me partizane etj

Kesaj radhe, i thashe babit te ndalonte makinen, dhe dola perjashta. S'me mbanin gjunjet e lotet. E kisha ne enderr 9 vjete. (sqarim: m'u mbushen syte me lote prape, emigrante hesapi.) Eshte per mua pamja me e bekuar ne bote. Ne ate moment ndihem si ne shtepine time. (Me tha dhe vellai, me shume qave per Vloren sesa per ne në aeroport lol.)

Sa per te ngrene, nje kulac nga dora e mamit dhe me mjafton

Me behet qejfi

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    po ti ore a e more ndonji nga ato apo vetem syte te moren ty ata....hahaha
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Emigrantët, rrezik kombëtar për Greqinë?...
    Nga DYDRINAS në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 22:42
  2. 400 mln euro nga emigrantet ne Greqi
    Nga Michigan2005 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-09-2005, 16:09
  3. UDB: Dosja per emigrantet shqiptare ne Itali
    Nga Xhuxhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-08-2005, 18:04
  4. Emigrantët dhe diplomacia “Nano”
    Nga NEOLTI në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-06-2005, 14:30
  5. Greqi,izolohen emigrantet
    Nga kolombi në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-01-2005, 13:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •