Flm per komplimentin AuGuSt...:axaxaxxa...
Flm per komplimentin AuGuSt...:axaxaxxa...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Me bukur nuk besoj se mund ta thuash.
Shume ketu e marrin forumin shume seriozisht ndonjehere dhe une mund te kem qene nje prej tyre sepse nuk e kuptoja si mund te me shaj dikush kur nuk di asgje per mua. Pastaj e kuptova se nuk ja vlen prandaj eshte nje budallallek komplet ta vrasesh mendjen per te tilla gjera.
Ne kete forum ka shume anetare qe eshte kenaqesi t'i lexosh dhe ja vlen te harxhosh kohen ashtu sic ka dhe te tjere qe t'i cojne zorret te gryka kur hiqen si me te zgjuarit dhe s'dine asgje. Edhe pse shume nga ne mund te jemi vetvetja ketu, gjithmone ajo do ngelet subjektive sepse ketu nuk vime per te treguar sa serioz apo inteligjent jemi, por thjesht per te kaluar kohen dhe shume dalin ne konkluzione tjeter per tjeter per anetare, qofshin keto pozitive apo negative, kur ai anetar mund te jete komplet ndryshe ne realitet. Eshte virtualitet njerez dhe te qenit misterioz eshte pjese e "lojes", na pelqen apo jo neve.
Klm
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
E?
Ok Deada, jam dakort me ty.
Ezekiel 25-17.
.........Kupton cfare ka ne mendje,jo karakterin e tij.Sa mire do ishte te njiheshin njerezit ashtu.....
Anetaret mund te sillen si te vetvetja apo si dikush qe nuk jane. Ne fakt ne te dy rastet heret a vone kuptohen... rrjdhimisht vleresohen.
Sado te shtiret dikush njehere do ta tregoje cfare eshte ne te vertete...ne nje postim... ne nje koment... do ta tradhetoje ate imazhin qe ka ngritur per veten.
Nese lexoni me kujdes... po me te vertete me kujdes dhe pa komentuar personin qe ju ngjall interes (normalisht te duhet te perzgjedhesh mes 30.000 te shkrehurve), keni per te pare qe heret a vone do jeni te afte te gjykoni drejt mbi ate person.
Eshte si te ulesh ne nje tavoline gjigande me njerez qe derdellisin e derdellisin edhe vetem te degjosh....
Shpejt do e dallosh kucken (mashkull apo femer), injorantin, debilin, mendjemadhin, edhe te fundit po jo me te parendesishmin snobin mashtrues qe ze 70% te mases neurale ketu.
Nuk i gjykoj shume thelle sepse nuk kam marredhenie te ngushta.....por ne pergjithesi e kam idene stilin e te komunikuarit te shume anetareve dhe sigurisht ndonje paragjykim siperfaqesor sa per te kaluar rradhen.
Po te ishin njerez qe i flas ne jeten e perditshme, sigurisht qe do kisha standarte me te rrepta per t'i njohur dhe per te formuar nje opinion korrekt, po ketu s'ja vlen qe te sikletosesh edhe aq shume.
As qe du me dit!
Une kam ardh ne nje perfundim ndoshta jo te drejt ,por mendoj qe ata-ato qe shprehin realitetin ne forum e pesojn me sharje e fyerje me teper se virtualistet.Nuk kam qellim te akuzoi askend ky eshte thjesht nje mendim i imi!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Krijoni Kontakt