Gostivari Usa ti vet jeton ne perendim, pasi qenka aq keq ne perendim dhe aq c'njerezor perse nuk shkon ne nje vend islamik. Your 'god' and 'religion' is money!!!
Po ankohesh shume per palestinezet, por eshte e vertete se palestinezet jane ne nje gjendje te keqe, por kush i ka lene pa shtet, a eshte islami dhe islamistet qe i kane quar ne ate shkatrrim total. Dhe a ke ndegjuar ndonjehere per krimet e palestinezeve ndaj hebrenjeve, dhe ne pergjithesi per krimet e myslimaneve dhe islamit ndaj hebrenjeve. Edhe nje pyetje:
A e din ku jane djemte e Jaser Arafatit, ne perendim jane, ne kushte luksoze jetojne. Ku eshte djali i Bin Ladenit, a eshte ne ate perendimin c'njerezor qe po e quan ti. Vellau i Bin Ladenit gjithashtu. Ti kurre femijet e tu nuk do t'i lejoje qe te jetojne ne nje shtet islamik, se e din shume mire se cfare shoqerie e korruptuar shpirterisht eshte shoqeria islamike nese bazohet ne sheriat. E sheh si ju ka korruptuar urrejtja dhe injoranca, une po te jetoja ne nje shtet islamik dhe atje nese do ta fitoja buken per mua dhe familjen time nuk do te flisja asnjehere kunder atij shteti, por gjithmone pozitivisht dhe do ta vleresoja.
Per ju 'paqja' dhe 'dashuria' na qenka me dinamit rreth trupit. Faleminderit neve shqiptareve nuk na duhet ajo 'paqe' qe na ofrojne arabet, edhe ato hyri gjithashtu krej arabeve po ua lejme.
(nese ekzistojne gjithmone, une jam shume dyshues qe ekzistojne)
Krijoni Kontakt